Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Whistle bisiklet tavsiyeleri

Arkadaşlar merhabalar,
Kötü huyum; bir lafı teferruatı ile anlatmayı severim, kısaca geçersem bir sürü soru işaretleri kalır diye düşünürüm. Eleştiriler alsam'da bu huyumdan bir türlü vaz geçemiyorum. Ben gençliğimde (20-23)sadece şehir içinde kullanmak üzere peugeot marka yol bisikletim vardı performansa çıkmazdım ama başka sporlarla uğraşırdım. Yıllar yılları kovaladı 37 yaşıma geldiğimde ufak ufak spor yapma amaçlı tekrar bisiklete başlamak için ben diyeyim 20 siz deyin 25 kg ağırlığında bir bisiklet aldım. Antalyayı bilen mutlaka vardır bu bisikletle tünek tepeye çıktım. Bu iş iyice sarmaya başlayınca 48 yaşımda xt guruplu toplama bir bisan kadrolu hafif bir bisiklet aldım ve Tur'a hazırladım ve bu bisiklet ile Antalya-Alanya-Mahmutlar-kuş yuvası-Sarıveliler-Ermenek-Mut-Silifke'nin gıça köyü-kır obası-Silifke son durak olan Mersin güzergahını 7 günde tamamladım. Bu iş zevkliydi ve beni sardı. Daha sonra Antalya-Kıyı kıyı Marmaris'e kadar üç günde tamamladım daha çok sardı. 56 yaşıma gelince Geçenlerde tur yapan arkadaşlar ve tur bisikletlerini incelerken Whistle Yuma Man Dikkatimi çekti, surly alamayacağıma göre, fiyatı daha uygun nasıl olsa ama tamamı ile tesadüfen bir yuma man gördüm ve aşık oldum sanki. Vites ve fren gurubu'da Deore LX. Alma işim ayrı bir hikaye ama sizi çok sıktım zaten, sonunda sahibi oldum, temizliği hiç bir bisikletime özen göstermediğim kadar güzelce yaptım şu an hasret ve özlemle uzun tura gideceğim bir günü bekliyorum. Şu an sadece şehir içinde kullandım yılan gibi akıyor, kim bilir uzun yolda filan nasıl akar. Uzun yoldan sonra performansı anlatırım size eğer merak ederseniz. Bilinmeyen bir özelliği arka lambası seyirde dursanız da yanmaya 10-15 dk devam ediyor belki küçük ama su molasında çok gerekli bir ayrıntı diye düşünüyorum.
Saygılarımla.
Atila GÜNEY

• Beğen
Tepkiler: Ahmet.Çetinkaya
Scudo
Selamlar arkadaşlar. Bu 50/34 dişli olayını pek fazla anlamam o yüzden tecrübe etmedim , mtbden sonra bu tarz bir Bisiklet beni zorlarmi merak ediyorum .yani çalınan bisikletimden sonra ,sadece duz yol gibi (Trakya coğrafyası olarak ) düşünülürse ne tavsiyeleriniz olur.yeni bisiklet alma ve karar verme aşamasında pek fazla kimsede olmayan her zaman tercihim olduğu için teredutteyim su anda . Pişman olmamak için yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum.

@Suat Özkul Yokuslar yoksa 50\34 sıkıntı olmaz . Uzun tirmanislarda zorlanirsan . Zaten düz yol demissin sıkıntı olmaz .

yol bisikletine cevirmeye ugrasmaktansa 100 TL fark verip
WHISTLE KANZA 1682

almak daha mantikli - karbon masali ve gorunumu guzel bir bisiklet icin fiyati oldukca uygun gozukuyor. Uzerindeki grup set biraz daha iyi olsa harika olurmus.

Merhaba arkadaşlar. Eşim için yol bisikleti bakıyoruz. Erdoğanlar bisiklette Whistle Kanza isminde bi modeli gördüm ama internette hakkında bi inceleme bulamadım. Acaba burada artılarını eksilerini değerlendirecek kullanıcısı var mı?

(link)

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(link)

Arkadaşlar bu bisikletten alıp tur bisikleti olarak kullanmak istiyorum. Ne dersiniz. Nasıl olur?

@MustafaORAN
Tur için uygun olup olmadığı,yani portbagaja uygun olup olmadığı bisikletin özelliklerinde belirtilmemiş..O yüzden almadan önce bir sormanız iyi olur..

Bu arada bisiklet benimde ilgimi çekiyor..Bütçe yüzünden tabi..

Bu bisikleti ve bu bisiklete yakın bir bisiklet almayı düşünenler için birşeyler yazayım..

Şu anda Erdoğanlar bisiklette indirim var..Eğer havale ile bu bisikleti alırsanız,1700 liraya alabilirsiniz..Yine de almadan önce bir sorun..Çünkü bisikletin fiyatı 2254 gözüküyor ama bu indirimli fiyatı..Ben bu indirimli fiyat üzerinden %23 düşüyorum..
(link)

Triban 520'nin flat barı da indirimde..1899 lira..Burada taksit oluyor ama kaç taksit bilmiyorum..
(link)

Tribana portbagaj oluyor..Ömür boyu kadro garantisi var..Bir de Sora set var üzerinde..
Whistle'ın aynakol 2'li..Bu bence önemli ve oranları da standart diyebileceğimiz 50-34..Ruble ise 11-30..Bu da iyi bir oran..Çünkü tribanın rublesi 12-25..Yeni bir yol bisikleti alacaklar için düşündürten rakamlar bunlar..
Whistle'da claris var..Pek farklı değil..Ayrıca iki bisikletinde maşası karbon..

2018 yılında,bu pahalılıkta,1700 liraya 50-34,11-30 oranlara sahip,karbon maşalı bir yol bisikleti çok çok iyi..
İlgilenenlere duyurulur..Ben alıyım ve almayayım,bu bisikleti kimse es geçmesin bence..

@muhammetcelik
Kazasız belasız binersiniz umarım..
Ben triban 500 aldım..

@muhammetcelik
Triban 500 drop bar..Sizin bisiklet Flat bar..Sizin bisiklet fitness diye geçer..Triban yol diye geçer..Yani farklı bisikletler..
Decathlon'dan alışveriş yapmam veya triban 500'ün kadrosunun ömür boyu garantili olması gibi seçenekler beni bu bisiklete yöneltti.
Erdoğanlardan whistle veya specialized'in bir modelini almayı düşündüm ama tribana yöneldim..
Whistle'in fiyatı gerçekten uygun..Piyasada 3000 liraya alüminyum maşalı bisikletler satılıyor ama whistle 1700 civarına karbon maşalı bisiklet satıyor..Karbon deyip geçme,gerçekten önemli bir nüans bu..Bisikletin fiyatına etki eden en önemli ayrıntılardan birisi..Ayrıca whistle'in dişli oranları da fena değil..Arka ruble 30'lu..Bu önemli..Ben bisikleti aldıktan sonra rubleyi değiştirdim.32'li yaptım..

@muhammetcelik

Ben olsam Bianchi SLR 400 alirim :snzdglsn:

@Serkan Mıstınoğlu hocam aslında benim yarış bisikleti tarzına çok fazla ihtiyacım yok. Genelde Ankara'da bulunan Batı Ankara Bisiklet ve ABİDOSD grupları ile hafta sonu turlara çıkacağım ve evden işe git gel yapabileceğim bir bisiklet olması yeterli :)

(link)

Bu bisiklet bu fiyata iyi mi sizce ? Nakoda mı bu mu ? :D Birde altta ki bisikletler var :D

(link)

(link)

@muhammetcelik

linkini paylaştığınız carraro 327 bisikleti 1 ay önce 950tlye pazarlıkla arkadaşa aldık. ulus yiba çarşısından. bence orayada bir bakın derim. birde sincanda Emre Bisiklet var çoğu yerden çok daha ucuza alırsınız diye tahmin ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: Kaymak
11 sene önce Whistle 1054v almıştım. O yıl muadillerine göre fiyatı uygun ve kaliteliydi. Baya da satılmıştı. Artık üretilmemesi üzücü. Üretim yılının, modellerinin isminde olması da iyi bir artıdır. İkinci elde satıcıların bu konuda yalan söyleyip söylemediğini hemen anlıyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Tecrübeli ağabeylerimize kardeşlerimize bir sorum olacak; whistle nakodanın kadrosu aleti gravel olarak kullanmak için uygun mudur acaba ben 23c lastik yerine 28c lastik kullansam arazi kabiliye ne ölçüde artar acaba bisikletin kadrosu güven veriyor ancak yazık etmek istemiyorum??

Whistle öldü

Geri