Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Whistle bisikletinizin fotoğrafları

Scudo
Saolun arkadaşlar inşallah ii bişi çıkar parçaları yavaş yavaş üst modellere kaydırcam ama herşeyin zamanı var :d gerçekten güzel bi bisiklet

iyi günlerde kullanın.

hayırlı olsun, kazasız belasız inş
whistle kullanıcıları olarak 1052 D hakkındaki yorumlarınızı alabilir miyim lütfen,neden whistle mesela ? almayı düşündüğüm bir bisiklet bu nedenle yorumlarınız benim için değer taşıyor, teşekkür ederim...

Ben kendi açımdan söylersem kron yada sedona alıcaktım.İki firmada çok geç kaldı.Sezgin abiye sordum al pişman olmazsın dedi.Ayrıca kadro dizasynı çok güzeldi biraz ağır 14.5 kilo herhalde ama olsun bisiklet nefis.... maşallahı var :d

aynı seçim derdini bende şuan çok yaşıyorum ve hala karar veremedim umarım senin adına doğru karardır .. we yine umarım bende en yakın zmanda karar veririm :s

keyifli sürüşler

Ben daha bi kaç kişiye sordum.pişman olucaımı zannetmiyorum inşallahta olmam :d

Bende 1053 almayı düşünüyorum... Bu Fikirler iyi oldu. Bu arada bisikletteki agırlık öndeki maşadan olsa gerek :)

• Beğen
Tepkiler: hasan Setbaşı
Öndeki maşadan mı bilmem ama bence maşada ii kilitlemeli olması güzel.Bu arada kısa bi tur denemesi yaptım gerçekten çok iii bi bisiklet çok sevdim darısı sizin başınıza

bugün bende 1053d aldım yarın akşam gelecek foto koymaya çalışırım artı eksi lerini yazarsak iyi olur kanaatindeyim benim de hoşuma gitti sedona borla alacaktım 10 gün filan dedi kısmet buymuş hayırlı olsun sanada

Geri