Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Whistle kadroları hakkında

www.whistle.it de üst düzey kadroların ağırlıklarını ve Italya fiyatlarını bulabilirsiniz.

Merak ettim Türkiye'de sadece Whistle kadro satışı yapılıyor mu? Bende Whistle Dirty Rap var, donanım seviyesini yükselttik. Çok da memnunum. Aklımda bir Whistle W5XR ARAWAK kadro alıp sıfırdan bir bisiklet yapmak var.

Ekrem

@cazgır

Scudo
hayır sadece kadro satışı değil,örneğin ben de miwok614 modeli var,geçen yaz erdoğanlarbisikletten almıştım.bildiğime göre hala satmaya devam ediyolar.sizinki biraz daha freeride'a yakın bir model,eğer satmayı düşünüyosanız fiyatını merak ettim doğrusu.

Ben forum dan Alıkut aldım ancak kadroyu 2 kilonun üzerinde olduğunu biliyordum.Fakat kadroyu oktalink göbekle(furç hariç) tarttım.Göbekle iki kilo geldi.....Yanı kadro çıplak ağırlık olarak 1.700 gram civarı birşey....

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
Bendede var whistle ama kadronun ağırlığını bilmiorum bulmaya çalıştım bulamadım üzerindeki parçarı söküp de tartmak da zor gelio :D

yok... eğer sende diğer arkadas gibi kadroyu kırmayı planlıyorsan hiç düüşünme.

• Beğen
Tepkiler: Cihan ÜRÜT
Bir insanı böyle bir sorudan nasıl yaftalıyabiliyorsunuz ki? Benim kişiliğim öyle bir şeye el vermez. Tüketici olarak alacağım malın sağladığı desteği bilmeyi istemem suç herhalde. Anlayamıyorum sizin gibileri... Ayrıca Caner'e de teşekkür ederim.

Teşekkürler. Peki sadece kadronun mu yoksa üzerindeki donanımlarla beraber mi 2 yıl?

çoğu parçası 2yıldır diye tahmin ediyorum ama kullanıcı hatasında değişim yapmazlar hiç bir zaman doğru olanda bu zaten

Peki diğer parça ağırlıklarını biliyormusunuz yada nerden bulabilirim? bir arkadaş için bakıyorum da.

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
Merhabalar;

Önümüzdeki 1 ay içinde bir mtb almayı planlıyorum. Şuanlık fiyat ve kalite araştırmasındayım. Ama 2. el düşünmüyorum. Whistle'ler bana uygun görünüyor. Özellikle Whistle Miwok_1053 modeli... Daha once Sedona kullanıyordum. Vites aksamları hariç pek bir sorun yaşamadım. Whistle'lerin kadrosu Sedonaya gore dahamı iyidir? Bir de Whistle'lerde kadro garantisi oluyor mu ? Oluyorsa da ne kadar ? :)

İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.
Saygılarımla...

@Yokuscu

acep sedonanın hangi modelini kullanıyodun ?

bildigim kadariyla sadece kadro satisi yok,diger mesele borla 2008 whistle`in yeni kadrolarin daha iyi emin ol surus kalitesi ve hafiflik acisindan, whistle kullanicisi olmama ragmen bu seneki kadrolarini hic begenmedim..(Tabiki sahsi gorusum)

ikinci el bir mosso yada 2009 761 ve ya xc4000 almani oneririm, carrarolarin 473 race`den baslayan kadrolarinida kullandim,onlari onerebilirim.

• Beğen
Tepkiler: Okan Bozkurt
Bende 1053d kullanıorum ii bisiklet garanti 2 yıl tüm parçalar için kadroda iki yıl bilginize ...

Geri