Ayyyy Benim İstediğim Bisiklet Bunun Siyah Beyazı İnş Alıcam :/ Biraz Umutsuz Vaka Olduk Ama İnş Alıcam Ve Bisikletiniz Süperrrr ve Bence Yol Lastiği Takmayın :/
merhabalar bu bisiklet için daha önce konu açmıştım şu an param hazır sadece nereden alacağıma karar veremiyorum.siz nerden aldınız? 700-750tl arası alabilirsem süper olur benim için yardımcı olursanız çok sevinirim...
dostum bisikletin katalog fiyatı 445 euro fakat peşin öderseniz geneli %10 indirim yapıyor bunada 800 tl diyorlar genel olarak fakat bundan sonrapazarlık yapmak s,izin elinizde bana 760 tl ile en iyi fiyatı izmir karşıyakadaki bayii vermişti oradan almadım istanbul a getirmek zor olduğu için sirkecideki ileri motor aynı fiyata pazarlıkla verdi hediye olarak spiral kilit verdi 10 tl fakat benim piyasayı bildiğim kadar bu işler böyledir onlara girişi normal fiyatından çok daha azdır deneyin kaybetmezsiniz..
herkese teşekkürler arkadaşlar yeni resimleri anca ekleyebildim aynı modalden düşünen arkadaşlara şiddetle tavsiye edilir yakışıklılığından dolayı çok dikkat çeken bir model ayrıca yürüyen aksamı sağlam ve çok akıcı..
bu hafta sonu rivadayız katılmak isteyenler.. https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=79151