Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Wiggins sigara içiyormuş

Hortlatalım;

ve 36 yaşında emekliliğini açıklamıştır..

Scudo
@Cem Unden

Öngörü muazzam..

Wiggins sadece biri tüm branşlarda bu tarz adamlar var. Deplasmanlı liglerde 5-6 sene olmak üzere üst seviye takım sporu yaptım bir çok milli sporcuyla aynı ortamda bulundum sigaranın yaygın bir kullanımı var gerçekten. Özellikle hareketleriyle tarzı ile yeteneği ile aykırı adamlar efsane oluyor çok konuşuluyor.Küçükler bu adamlara çok özeniyor biz de özenirdik.George Best vardır mesela efsanelerden.Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcusudur bir çoğuna göre.Pele good, maradona better, george best diye laf bile var.Adamda ne ararsan vardı. Saysak sigara masum kalır .Bu adamlar genelde gerçekten çok yetenekli adamlar oluyor ancak üst seviyede performanslarını uzun süre sabit tutamıyorlar kariyerleri de uzun sürmüyor genelde.Sergen var mesela hepimizin bildiği ve diğerleri...

(link)

Diğer taraftan sporu bu adamlar sağlık için yapmıyorlar profesyonel adamlar para kazanıyorlar.
Çocuk yaştan beri üst seviye idman yapan adama günde içtiği 5-10 sigara hiç etki etmez de zaten.Gözümle de gördüm etmediğini. Bunun etkisi 30 sene sonra da çıkabilir elbet ancak 5-6 senedir günde 1 paket sigara içip de 7 km 20 dk nın altında koşan bir ton adam vardı.

Yanlış anlaşılmasın sigarayı savunmuyorum.

Spor fiziksel olduğu kadar mental bir aktivite.Spor disiplin gerektirir ahlak gerektirir.Tüm dünyaca sağlığı olumsuz etkilediği bilinen sigarayı akıllı sporcu kullanmaz .Disiplinli, prensipli sporcu yemek yediği kaba pislemez.

çok şey yazdım
(link)

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
Geri