Scudo Sports

Wiggle neden bu kadar pahalı?!

Scudo
@Gixxer Gümrüğe takılan ürünleri göndermesin de, gönderdiği ürünlerin farklı renklerini göndermemezlik yapıyor.

wiggle'ı ne olduğu belirsiz uzak doğu siteleri ile karşılaştırmayın lütfen.

@Gixxer
Bende bilmiodum . Saol.

@cenkildas Bayramın 4.günü nasıl kargoyu alabildiniz ki onu merak ettim? Ben geçen ayın 29'unda sipariş verdim,30'unda kargolandı yarın ptt çağrı merkezini arayıp sormayı düşünüyorum isimden sorgulama olur umarım.Zaten wiggle'ın bana verdiği süre dolacak yarın.

@Ceyhun Özkan

Takip numaranız yoksa isimden sorgulama yapamazalar. Pazartesi günü size en yakın posta dağıtım merkezine giderek, bulunduğunuz yere dağıtım yapan dağıtıcı ile görüşün. Paket gelmemiş ise 1 hafta daha bekleyin, ondan sonra wiggle ile görüşebilirsiniz.

@Erdal YILMAZ Takip numaram olsa ben zaten sorgulama yapıcam ama , yarın bi bakıyım postaneye eğer yoksa wiggle'a mail atıcam.20 gün olacak :acpsnr:

@Ceyhun Özkan

Sanırım yazdığımı dikkatli okumadınız. Daha ayrıntılı yazıyorum. Siparişi bugün verdiniz diyelim, wiggle ürünü 48 saat içerisinde royal mail posta servisine teslim eder. Size ürün yollanmıştır diye mail atarlar. Bu süreden sonra cumartesi, pazar, resmi veya dini tatil günlerini saymadan, en az 15-20 gün daha beklemelisiniz.

Beklediyseniz mail atıp görüşün, yok beklemediyseniz boşuna mail atmayın. Bayram sonrası paket size ulaşacaktır.

evanscycles garmin 520 siparişi verdim 19 unda 22 sabahı türkiyedeydi kargo gümrük kdv uygalayacagı ıcın ıs uzadı 2 gun felan bekleyecem adamlar 3 gunde ingiltereden gonderdıler ve ucretsız ben şok :D Cok sasırdım gercekten :) Ama pttden takıp edemıyorum kendı numaraları var o numara ıle ıslem yapılıyor ve cok uyuz bır sey bu dhl expres yok onu doldur gonder bunu gonder parayı suraya yatır felan sabah maıl atıcam bakalım :D

simdi baktim wiggle den de jant almısım ve takıp noluydu ucretsız kargo olmasına ragmen ptt getırdı kapıda kdv odemıstı arkadaslar.

Evan Cycles'tan Garmin alırken konuşmuştum müşteri temsilcileri ile bu konuda.

Belirli bir değerin üzerindeki eşyaları müşteri ücretsiz kargoyu seçse bile ücretli express kargo seçeneği ile gönderdiklerini söylemişti.

O değerin üstündeki gönderileri riske atmak istemiyorlarmış.

@ElcaSeJawS evans bildiğim kadarıyla belli bir ücretin üzerindeki ürünleri DHL Express ile yolluyor. Yani 3gün içinde gümrükten çekme için istenilen belgeleri iletmezseniz sizden vergilerin yanında bir de ordino parası istiyorlar. Haberiniz olsun.

• Beğen
Tepkiler: ElcaSeJawS
Geri