Scudo Sports

Wiggle

geçen hafta campy khamsin jantlarım geldi wiggledan. kutu dışına fatura koymadıkları için fatura ibraz edin diye uyarı gönderdiler. faturayı gönderdim yüzde 18 kdv yansıttılar. 22sinde verdiğim sipariş 3 ünde teslim edildi. dışında fatura olsaydı muhtemelen 30 unda teslim edilecekti.

kesinlikle söylemek isterim ki bu wiggle bi harika dostum.

Scudo
@Buğra Ünalan
Hocam Ptt ye gidin, Kendi mahallenizin olduğu bölümün takipsiz kargolarına bakacaksınız. Onların içinden bulmanız gerekiyor. İsimden bakılmıyor malesef, tek tek aramak lazım.

@Buğra Ünalan
gelmese de sıkıntı yok için rahat olsun. daha önce spd ayakkabılarım 1 ay içinde ulaşmayınca wiggle'a bildirmiştim. hemen yenisini gönderelim, iptal edelim şeklinde dönüş yapmışlardı. gönlüm el vermedi gittim kargo merkezine kendim aldım. sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. hayırlı olsun :)

• Beğen
Tepkiler: Buğra Ünalan
Paketim 16 günde elime ulaşti. Takipsizdi. Hediye seçeneğini işaretlememe rağmen üstüne değerini yazmışlar. Gümrüklenmiş, gümrük bedelini ödedim.

@Aytaç DİREK
Uzuldum şiparişlerin kaybolduğuna, belki sistemi iyileştirdiler son zamanlarda bir hafta içinde geliyor kargolar kapıya benim bir kaç deneyimimde, umarım paranızı geri alabilmişsinizdir Wiggle dan ...

@Oktay O. Hocam bugün geldi çok şükür. Hem de gümrüksüz :)

Bilgi amaçlı yazayım, 30.03'te vermiştik siparişi, 14.04'te ulaştı. Benimle aynı gün ürünü alan dört arkadaşa da bugün ulaştı. Yani İstanbul'a ulaşma süresi 10 iş günü + 1 gün Bursa transferi diye düşünüyorum.
Alacak arkadaşlar bu şekilde kabaca plan yapabilir. Umarım herkes kargosuna kavuşur :)

• Beğen
Tepkiler: bysutcu
Türkiye vb. geleneksel ülkeler haricinde hediyenin ücretinin özellikle gizlenmesi önemsenen bir detay değil,
Bu sebeple belirli firmalar daha sonra karşılaşabilecekleri hukuksal pürüzlere karşı en baştan temkinli davranıyorlar.

Firmanın hediye seçeneği olarak sunduğu şey gönderi ile fatura adreslerini ayırmak ve hediye paketi(eğer böyle bir hizmeti varsa) yapmak.
Basılı fatura şartından uzun zaman önce vazgeçildiği için çoğunlukla farklı fatura adreslerine de gönderim yapılmıyor veya siz ayrı kargo isteyerek temin edebiliyorsunuz.

@clubber

Şu an kargom ptt kargoda mı yoksa geri yurtdışına mı gönderilecek tam anlayamadım olayı
nRNpoa.png

NOT: PTT'den sorguladım su an şubede gözüküyor. Cumartesi günleri kargoyu şubeden teslim alamıyor muyuz ?

@turac000 Bolu'da cumartesi öğlen'e kadar açık oluyor yarın gidip yeni kaskımı alacağım ben de. Şubeden şubeye değişebiliyor.

• Beğen
Tepkiler: turac000
@turac000 sabah erken arayıp şubede tutmalarını rica edip kendiniz alabilirsiniz. Öte yandan dağıtıma çıkabilir ve size yetişmeyebilir klasik ptt işte

• Beğen
Tepkiler: turac000
@turac000

Adreste bulamadıkları için geri götürmüş olabilirler. Paket takipli olduğu için imza karşılığı teslim ediliyor. Nerede olduğunu biliyorsanız açıksa bugün değilse pazartesi günü gidip alabilirsiniz. Aslında zile ya da posta kutusuna ihbar kağıdı yapıştırmış olmaları gerekirdi.

@Oğuzhan Y. @mywashere @clubber

Bugün kapalı sanırım, aradım aradım kimse açmadı, olmadı bir gidip bakarım.

Geldiklerine dair herhangi bir kağıt yapıştırmamışlardı. Acaba gerçekten geldiler de mi bulamadılar ? :)

@turac000 doğru bugün cumartesi merkez şubeler ve kargo dağıtım merkezleri dışındakiler kapalı oluyor :)

dPlVvV.jpg

Mamalar geldi :) Bunları buzdolabında mı saklamaylıyım, bilgisi olan var mı

@turac000 bu siparişiniz hakkında bilgi verebilir misiniz? Gıda takviyeleri gümrüğe takılıyor diye biliyordum, toplam kaç euro, kaç günde geldi, neler aldınız?

@kare2emre 1 haftada ürünler geldi. Toplam 70$ (+ 56 TL gümrük) tuttu. Yukarıdaki fotoda görüldüğü gibi sis energy gel, high5 energy bars, sis hydro tablet ve suluk aldım.

Arkadaşlar perşembe verdiğim siparişimde hala bi güncelleme olmadı ( takipli )
Bugun yazayım dedim onlara meğerse paskalya bayramından dolayı , paketledik ama yola cıkmamış dediler.Ama bugün göndereceğiz dediler.
Sizlerde bugünlerde sipariş verdiyseniz uyarayım bekletiyor olabilirler.online destekten irtibat kurun.

Küçük bir soru, yansıtılan vergiyi nasıl ödüyorsunuz arkadaşlar ?

Geri