Scudo Sports

Wiggle

@na1106 vergi v.s hesaplandı herhangi bir sıkıntı yoksa yarın bile gelebilir. ama en kötü pazartesi elinizde olur tahminim.

Scudo
Pttnin sayfasında bu şekilde bir bilgi var
Sıkıntı vs olup olmadığını nasıl öğrenebilirim. @Ali.K
16/06/201714:28:35Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen)Send item to customs (Inb)
-
-
416/06/201714:28:35PTT İşyerine GirdiGümrüğe Sevk Edildi
İSTANBUL UKİM
İSTANBUL UKİM
BAŞAKŞEHİRİSTANBUL(AVR)
516/06/201714:28:35 Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı
İSTANBUL UKİM
İSTANBUL UKİM
BAŞAKŞEHİRİSTANBUL(AVR

Şimdide bu ibare düştü
516/06/201715:44:08 Zimmet Alındı
İSTANBUL UKİM
İSTANBUL UKİM
BAŞAKŞEHİRİSTANBUL(AVR)

ben 8inde verdim siparisi hala bekliyorum. Tahmini teslim tarihi 20si diyor. Wiggle erken yollar heralde derken, aliexpressten 5 gunde kargom gelince sanki wiggle hayal kirikligi yaratti.

Bizim jantlar da 5 günde geldi, beklediğimden hızlı oldu. :)

@na1106

Kontrol ekranında bahsettiğim çıkışı görüyor olmalısınız. Şu an için bir sorun görünmüyor.

@na1106 hocam urunu wiggledan takip li mi aldiniz ekstra para verip onlar mi takip li yolladi?ben gecen cumartesi verdim bu hafta gelmedi, bakalim onumuzdeki hafta ins gelir takipsiz yollamislar bana 73 dolarlik ayakkabi

@na1106 Bu veriler yeterli değil. Vergi ekranında 00.00 yazıyosa sıkıntı. 4.60 veya başka bi değer gözüküyosa problem yok. En basit anlama yolu bu

@masumane ürünü bedava kargo aldım. Takımlı çıktı sanırım. Her ayrıntı görünüyor.
Ürün bısıklet taşıma aparatı sıkıntı çıkarım @Ali.K

Gümrük Vergisi : 0.0 TL
Damga Vergisi : 0.0 TL
Gümrüğe Sunma Ücreti : 0.0 TL
Yurtdışı İade Ücreti : 0.0 TL
TOPLAM : 0.0 TL

böyleyse sıkıntı, burda 4.60 veya başka bir sayı yazıyosa sıkıntı yok. @na1106

PTT sayfası açmıyor su an
EK385968541GB Talep numarası bu kontrol etme şansınız varım @Ali.K

@na1106 Takılmış hocam gümrüğe. Ankara Pim'e gelecek Eşref Bitlis Caddesinde. Oraya gidip memurları ikna edip alacaksınız paketinizi.

Nasıl yani hocam. İkna etmem ıcın ne yapmam gerek vergıden başka ne odeyecegım. Bu memurlar gümrük memurumu yoksa postanemı

Bugünkü son durum gümrükten çıkmışım demek oluyor

GÖNDERİNİN HAREKETLERİ

• SIRATARİHSAATİŞLEM TÜRÜAÇIKLAMAİŞLEMİ YAPAN
    PTT İŞYERİ/ŞUBEiLÇEİL
    116/06/201709:19:56Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindiReceive item at office of exchange (Inb)
    -
    -
    216/06/201710:20:00Gonderi yurtdisina sevk edildiSend item abroad (EDI-received)
    -
    -United Kingdom of Great Britain and Northern Irela (Yurt Disi)
    316/06/201714:28:35Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen)Send item to customs (Inb)
    -
    -
    416/06/201714:28:35PTT İşyerine GirdiGümrüğe Sevk Edildi
    İSTANBUL UKİM
    İSTANBUL UKİM
    BAŞAKŞEHİRİSTANBUL(AVR)
    517/06/201709:45:15 PTT İşyerinde Bekliyor
    İSTANBUL UKİM
    İSTANBUL UKİM
    BAŞAKŞEHİRİSTANBUL(AVR)

merhaba
Ürün bugün elime ulaştı 50 tl vergi ödedim. Wiggladaki tarihden 1 gün önce teslim oldu.
Valla korkmuştum başta ama süper oldu.

İstanbul da olmanın artıları bunlar... Çin den bile 3 günde geliyor. İstanbul dan Mersin e hatta Mersin in içinde bekliyor da bekliyorsunuz

@na1106 Ürünlerinizi güle güle kullanın. EK38596xxxxx diye verilen kargo takip numarasını nereden edindiniz? Wiggle ücretsiz kargolarda herhangi bir takip numarası vermiyor normalde, siz PTT'den mi talep ettiniz öğrenebilir miyim?

@Furkan TK wiggle sayfasında siparişlerimin altında yazıyordu hatta karg hareketlerimi gösteren bir siteye ordan direk bağlantı var.
2 GÜNDE İSTANBULDA GELDİ. gümrük VS 7 günde Ankaraya geldi.
@alper 76 bende ankaradayım İstanbulda değil.

takipsiz kodla gelen koşu ayakkabımdan ümidi kesmiştim cünkü 21 haziran günü en geç gelir diyodu sitede . Dün de elime gelmeyince dedim yalan oldu bizim kargo abimin eşi dün teslim almış soylemeyi unutmuş bana. Şimdi aldım. Takipsiz olarak 15 günde elime gelmiş oldu.

o siteden ilk alışverişimde aldıklarım 8 gün sonra elime ulaştı, bir hafta sonra bir sipariş daha verdim ve bugün 21 gün oldu hala gelen giden bir şey yok. Wiggle'dan kargo takip numarası istedim ama alamadım, 25 iş günü içinde gelmesi lazımmış gelmezse o zaman tekrar iletişime geçin dediler.. Gönderisini teslim alamayan, teslim alamayıp tekrar malzeme temininde veya geri ödemede sorun yaşayan oldu mu acaba?

15 temmuzda verdiğim siparişi 19 temmuzda teslim aldım wiggle 'dan. Oldukça hızlılar.

(link)

Geri