Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Wiggle

@ÇaNakkaLeRuHu

2 yıl öncesine kadar yurt dışı alış verişleriniz taksitlendirilebiliyordu fakat yasa ile kaldırıldı. Şu an hiç bir banka taksitlendirme yapamaz, yaparsa müeyyidesi büyük olur.

• Beğen
Tepkiler: ÇaNakkaLeRuHu
Scudo
@hydrocon

:( O zaman tek çare kalıyor almaya karar verir isem. Her zaman dönem borcunu ödediğim kredi kartımı 3-5 ay asgari tutar ödeyerek taksitlendirmiş olmak. Astarı yüzünü geçer mi orasını kestiremiyorum.

@Muhammet Emin Erarslan

%18 ile %20 arası pek etkilemez gibi başka bir şey çıkmasında İnşaAllah.

@ÇaNakkaLeRuHu

Çok aceleniz yoksa biraz bekleyin derim.Garmin 520'nin Aralık döneminde 190 dolar civarına satıldığını hatırlıyorum.Wiggle'daki diğer Garmin ürünlerine de baktım. Genel olarak fiyatlar 20-30 dolar pahalı gibi.

• Beğen
Tepkiler: ÇaNakkaLeRuHu
@erdeminus

Acelem yok araştırma aşamasındayım. Ama şu ana kadar konularda araştırma aşamasında olduğum herşeyi sonunda yaptım :) Yani araştırma eninde sonunda gerçek oluyor. Uyarınız için teşekkürler. Doğal olarak sezon kapanırken düşürüyorlar demekki. Bekleyebilirim de şu an için pek acelesi yok. Km saatini satmıştım. Almışken bir kere alayım diyorum o açıdan.

ben de saat aliyorum, acaba takipli mi takipsiz mi alsam karar veremedim. Fikir verecek olan var mi? Yani takipsiz alsak kaybolma riski var midir? Acikcasi aradaki fiyat farki TL'ye vurunca az buz degil.

@babajanovic

Değecek bir şey ise bence muhakkak takipli verin.

@ÇaNakkaLeRuHu

(link)

bunu alacagim. Muhtemelen takipli yapacagim

Siparisi verdim. Takipli ve takipsiz arasinda 2 gun oynuyor. Takiplinin tahmini suresi 7 gun, takipsiz 9 gun diyor. Takipli siparis yaptim. Umarim bi aksilik olmadan gelir.

Wiggle'de havale gibi bir şey var mı yoksa ininal karta başvurmak mı gerekiyor?

@Muhammet Emin Erarslan

ingiltere mart 2019 ' a kadar EU ülkesi. Sadece EU'dan çıkmaya karar verdiler ancak süreç 2 senede tamamlanacak. henüz sürecin nasıl ilerleyeceği ile ilgili ingiltere'de bir açıklama yapılmadı.

Selamlar. Bende lightinthebox isimli siteden forma sipariş etmiştim ayın 10'unda. 14'ünde kargoladılar.Şöyle bir durum var.
2646inciu9537969.png

Ptt'ye vardığını anlıyorum buradan. Lakin dün pttye sordum böyle bir gönderi yoktur dedi. Nedir ne değildir aydınlatabilecek var mıdır?

@Pabioo Ürün 16 Temmuz'da kargo aşamasına geçmiş. Çin üzerinden alınan bir ürünün bu kadar kısa sürede Türkiye'ye gelmesi mucize olur. Henüz oradan yola çıkmamış paketiniz. Bir kaç gün içinde Gönderi Yurtdışına Gönderildi şeklinde güncellenecek. Çok geniş bir teslim aralığı var 20-60 gün arasında değişebiliyor.

• Beğen
Tepkiler: Pabioo
@Pabioo paketiniz 16.07 ' de Çin'den kargoya verilmiş gibi anlaşılıyor. Bu kadar hızlı PTT 'ye ulaşmaz Çin'den gelen paket.

Takip ekranında bir sonraki bildirim 'gönderi yurt dışına sevk edildi ' ve daha sonra 'gönderi varış alıp verme merkezine ulaştı' olacaktır. O zaman istanbul'a ulaştığını düşünebilirsiniz. Ondan sonrasında 4-5 günde PTT size ulaştırır paketinizi

Şimdilik biraz sabırla beklmenizi tavsiye ederim. şu anda paketiniz TR 'ye ulaşmadığı için PTT yi aramaya gerek yok.

• Beğen
Tepkiler: Pabioo
Merhabalar,

Sabahtan beri Wiggle'dan 1 adet pompa ve 4 adet iç lastik almak için uğraşıyorum ancak en son ödeme ekranında onay verince hata sayfası çıkartıyor, "teknik bir arızadan dolayı işleminiz yapılamıyor" türünden bir sayfa ile karşılaşıyorum. Farklı kart denedim, ismimdeki ve adresteki Türkçe karakterleri İngilizce karaktere çevirdim fakat sonuç hüsran. Benzer bir problem yaşayan var mıdır?

Not: sales@wiggle.co.uk adresine mail attım, daha geri dönüş olmadı.

Çıkan mesaj:

Our Apologies

You are currently experiencing a few technical problems with the Wiggle site.
If you require assistance please contact Customer Services at sales@wiggle.co.uk quoting support ID: 1302836780xxxxxx.

Düzenleme:
Adamlardan cevap geldi, özetle:
"Sistemde bir problem gözükmüyor. Cookie'leri kapattıysanız ondan olmuş olabilir." demişler. Ama cookie'ler kapalı değil. Ayrıca sırf bu yüzden emin olmak için telefondan sipariş vermeye çalıştım, yine aynı ekran karşıma çıkıyor. Çıldırmak üzereyim...

Ayın 19'unda gelmesi gereken kargom gelmedi.Küçük bir kutu olduğu için zaten tereddüt ediyordum alırken.Wiggle'ye yazdım 14 ağustos'tan önce bir işlem yapamayız diyorlar.Bu da, o tarih'e kadar bisiklet süremeyeceğim demek çünkü zincir yağım yok.Ne önerirsiniz? Ne yapabilirim? Ptt'yi aradım, öyle bir kargo yok dediler.

@I am the Uptown R. Ülkeye giriş yapılmamıştır. Wiggle ürün için 1 ay süresi var, gelmezse tekrar yaz ya yenisini gönderirler ya da para iadesi alırısın. Uğraşmak istemiyorsan joes marka zincir yağı al için rahat olsn.

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
@Çetin Güzel Yazdım, bekleyin dediler.14 ağustos'a gelmezse inceler, mağdur etmeyiz sizi dediler.Ayrıca wiggle'de expected date kısmında 19 temmuz yazıyordu ve ben bu yüzden diken üstündeyim.7 gün oldu çünkü ve ilk kez oluyor.Genelde denilenden 2 gün önce gelirdi hep kargolarım.Ayrıca inanır mısınız, aktif pedal'a gidecektim bugün Joe's'in yol için kuru olan 30ml yağını almaya.Öneriyorsanız, idareten alayım onu?

@I am the Uptown R. wiggle sıkıntı yaşamazsın oradan ne aldığını bilmiyorm ama joes marka yağın şöyle bir özelliği vardır. yağmurda binmene rağmen 200km dayanıyor. Bende büyük şişesi var sanırım 3. senesine girdi daha bitmedi. İçin rahat bir şekilde kullanabilirsin. Yağıda genelde her baklaya bir damla sıkın diyor ama 3-4 baklaya bir sık 2-3 saat bekle sonra yağın fazlasını bezla al 200-300 km sonra tekrar yağlarsın.

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
Geri