Scudo Sports

Wiggle

Scudo
19 mayısta verdiğim gidon boğazı ve karbon sele borusu siparişim ''tahmini 31mayıs teslim'' yazısına uygun şekilde yani bugun (31mayıs) PTT tarafından teslim edildi. genelde bike-discount.de ve bike-components.de gibi sitelerden alışveriş yapıyordum (aliexpressi saymıyorum). wiggle dan ilk defa alışverişim oldu, takipsiz istemiştim paketlemeyi beğenmedim.

24 mayısta verdiğim sipariş bugün teslim edildi kutuyu açınca baya şaşırdım. Zinciri sipariş etmemiştim. Sürpriz mi yaptılar acaba diyeceğim ama pek ucuz birşey de değil 24 dolarmış fiyatı. :kötü:

Dosyalar

• IMG_20180605_093808[1].jpg
    IMG_20180605_093808[1].jpg
    71,1 KB · Okunma: 133
  • Beğen
Tepkiler: PoliceBike
Bu ayın 6 sında kargoladıkları takipsiz kargom hala elime ulaşmadı. İlk siparişim 4 günde gelmişti ancak bu kargodan hala haber yok . Siparişimin kargoladıkları zamanına yakın bir tarihte takipsiz siparişi olupta bekleyen var mı ?

bazen 1 ayda geldiğide oluyor biraz daha bekle olmazsa site ile iletişime geç

Benimde benzer bir kargom var ayın 6 sında Türkiye ye ulaştı olarak gözüküyor ama hala ortalık da yok :)

Ben wiggledan yarın 250-300tl lik alışveriş yapacağım fakat aklıma takılan bir soru var, wiggleda high5 jelleri var ve fiyatları çok çok uygun paket paket almak istiyorum. Gümrük kurallarında gıda gibi ürünlerin geçmesinin yasak olduğu yazılı 1sene önce elektroloit almıştım sapa sağlam gelmişti sizce bu kural uygulanıyormu veya sürekli jel alan bir abimiz varmı çünkü burda jelin tanesine 10tl vermekten gınağa geldim lanet ettim. Eğer birçok kez alım yapmış biri varsa almayı düşünüyorum

gıda takviyeli ürünlerde jel protein tarzı gümrüğe takılır daha önce alan arkadaşım sorun yaşadı bi daha almadı bi ton vergi ödemek zorunda kaldı ürünlerini almak için bilginize

Wiggle.com'dan 1 Ağustos'ta sipariş ettiğim dış ve iç lastikler 6 Ağustos'ta İstanbul'a ulaştı. Takipli kargoyla beraber o günün kuruyla 430 TL tutmuştu, 65 TL de gümrük vergisi ödedim.

(link)

27 ağustosta vermiş olduğum kargo ücreti dahil 105€ tutan siparişlerim bugün (04.09.2018) teslim edildi. 145 Tl gibi bir vergi çıkmış fiyatlar yüksek olsa da sipariş ettiğim Fizik R5B ayakkabı tam olarak ayağıma oturdu o yüzden çok mutluyum :)

benim 14 ağustosta verdiğim sipariş ortada yok halen mesela. Bayram girdi araya noldu kim bilir...

@isamorgil

Aynısının MTB'sini aldım ama büyük numara. Kalıp olarak tam oturuyor iyi kavrıyor ancak önde boşluk kalıyor. Öne silikon pad gibi bir şeylerle dolgu yaparak kullanacağım çok hoş bir ayakkabı :)

• Beğen
Tepkiler: isamorgil
@Pawcraft

13 Ağustos'ta verdiğim sipariş (takipsiz) bugün ulaştı.

• Beğen
Tepkiler: Pawcraft
@Pawcraft takip li kargo degildi sanırım. Ben şahsen yeminliyim takipsiz ürün almam. Memleket gümrüğüne kadar geliyor devamı büyük muamma.

@ekranci
ay hadi bakalım bir umutlandım.

@isamorgil
evet takipsizdi. hep 2 euro fazla verip takipli yapıyordum bu sefer nedense pintilik etmişim. gelse de gelmese de tövbe bir daha vallahi.

676F8BDC-1876-45ED-BB6F-947454143E6B.jpeg CA6702D5-A127-47C9-993B-DFA2AF2D0065.jpeg 648486F2-7D25-4FF8-BC0C-81740F880182.jpeg

2 eylul de verdigim siparisim bugun elime ulasti. 54 sterlinlik alisverise 61 tl vergi odedim. Bekledigimden az cikti vergi, o da ilginc oldu. Pakette sorun yok, gayet guzel kargolanmis. Hatasiz, sorunsuz. Ayakkabinin bedeni de tam uydu, gayet memnunum.

9 eylul’de verdigim bir siparis daha var, bakalim o ne zaman gelecek.

@vetohan

Bu da bu sabah geldi, yaninda iki paket Hariboyla. Cok tatli bir jest. :)

Geri