Scudo Sports

Wiggle

Scudo
Selamlar.Wiggle gönderim ücreti 19'dolara çıkmış? Nedeni hakında fikri olan var mı?

@hasanalparslangdenemek icin bir sepet yaptim 71 usd lik. takipsiz ucretsiz ,takipli 9,22 usd diyor.oncesinde takipli 5,5 usd gibi birsey oduyordum. ulen wiggle sende mi dis guclerin oyununa geldin.

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Özhun
Iyi günler arkadaşlar wiggle dan 57$ lık bir alişveriş yaptım.Kask aldım kutusuda büyük.Gümrüğe takılması kaçınılmaz.Bu kargo takipsiz olduğu için gümrüğe takılırsa benim haberim olacak mı acaba?Birde içim hiç rahat değil 9$ istiyordu takipli kargo için.Çok pişman oldum internette ptt ciler hacıladı,kapıya atıldı,3 ay sonra geldi gibi haberleri duyunca.Lütfen deneyimlerinizi veya bilgilerinizi benimle.paylaşın.Teşekkür ederim.

@Gokay Dindar
Sitenin kendisi bana takip no yolladığı için takip edebildim açıkçası. Herhalde aldığım ürünün ebatı büyük olduğu için takip no su verdiler.

• Beğen
Tepkiler: Kerim BEŞER
@Gokay Dindar yaklaşık 6 kadar sipariş takipsiz kargo ile geldi en az 20 dolarlık ürünler, onların kendi takip sistemi var sen edemesende onlar takip ediyor sanırım çünkü ürün PTT'nin eline geçince haberleri oluyor, çok geciktiyse mail atıyorlar ürün ülkenize girdi teslim aldınızmı diye

@Gokay Dindar

Bedelinden ötürü gümrüğe girecek ve sizden 5tl işlem bedeli ve %18 kdv yi talep edecekler.
Gönderiyi size getirecek olan PTT görevlisine bu bedeli ödeyeceksiniz. Yani paketinizi kapıya bırakıp gitmek gibi birşey yapamaz.
Bu noktada takipsiz gönderi seçeneği daha düşük bedelli oluşu ile sizin karınıza, varsın kargonun takibini yapamıyor olun.

Bende wiggle den dün garmin edge 130 aldım ve adres olarak ptt şubesini verdim umarim sorunsuz gelir.burda yazılanları okuyunca eski chainreaction gönderim sitilini uyguladıklarıni anladim ama zamanla takipliye döneceklerine eminim yoksa herkes gelmedi deyip yenisini ister

Wiggle uzerinden bir ayakkabi almayi duaunuyorum ama aklimda numarasi uymazsa diye suphe var , urun ucreti 85dolar kargo ucretsiz sekilde gonderiliyor eger ayakkabi bedeni uymazsa degisim veya iade sansim oluyor mu? Oluyorsa bu islem nasil yapiliyor?

@furkanbr

İade talebi açıp form bastırıp kargoyu cebinizden ödeyerek iade ediyorsunuz. Ürün ülkeye girerken ödediğiniz gümrük vergisi iç oluyor.
Değişim yok, iade edebiliyorsunuz. Ürün karşı tarafa ulaştıktan sonra birkaç işgünü içerisinde paranız kartınıza yatıyor, yeni ürün alıyorsanız alıyor, gümrük limiti olan 22 euroyu geçmesi halinde vergisini yine ödüyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: furkanbr
@ekranciSaolun hocam kesin siparis olmadigi taktirde biraz riskli o zaman bu durumda

2 kasımda Garmin 520 siparişi vermiştim. Hala elime ulaşmadı. Beklemedeyim.

Geri