Scudo Sports

Wiggle

@burcinhan kazasız belasız kullanalım çok yakışmış sizin bisikletin rengine.

Scudo
Bende 8'inde Garmin 520 aldım, 9'undan beri Londra Heathrow hava alanında bekliyor. Wiggle'dan ilk alışverişim daha önce Merlin'den vs. çok alışveriş yaptım hiç böyle bir bekleme olmamıştı. Wiggle hep böyle mi? Sitede siparişim için tahmini teslimat tarihi 15'i diyor ama daha sipariş ülkeye bile girmedi :confused:

@Ziya On Road

Ben hep takipsiz kargo ile alisveris yapiyorum. Bazen 1 haftada geliyor, bazen 1 ayda. Ama geliyor. Iciniz rahat olsun.

@Ziya On Road
Takip işini sürekli güncellemiyor olabilirler. Wiggle alış-veriş yapmadım ama başka sitelerden çok yaptım. Kargo nerede diye bakıyorum sizin dediğiniz gibi havaalanı toplama merkezi vs yazıyor eve gidince postaya gelmiş oluyor :)

@burcinhan
hocam bende aldım aynı janttan. vergi ödemişsinizdir muhtemelen? benim sipariş alındıktan sonra 8 gün oldu , merak içinde bekliyorum.

@Cenk Akbulut

Kullanıyorum tavsiye ederim. carbon parçalarda vida sıkarken olmazsa olmazlardan.

• Beğen
Tepkiler: Cenk Akbulut
Bende 8'inde Garmin 520 aldım, 9'ündan beri Londra Heathrow hava alanında bekliyor. Wiggle'dan ilk alışverişim daha önce Merlin'den vs. çok alışveriş yaptım hiç böyle bir bekleme olmamıştı. Wiggle hem böyle mi? Sİtede siparişim için tahmini teslimat tarihi 15 diyor ama daha sipariş ülkeye bile girmedi :confused:
@vetohan

Şimdi tekrar baktım Türkiye'ye gelmiş gümrük vergisi hesaplanmış. Adamlar tam dedikleri tarihte ülkeye soktular ürünü.

3 kasımda garmin 130 edge aldım takipsiz idi halen ses seda yok inşallah kaybolmamıştır.

@Adanalımtbci
Belli olmuyor bana takipliler 1 haftada geliyordu takipsizler 15 20gün sürdüğüde oluyordu fazla düşünmezsen belki bir postacı kapıda belirebilir:)

• Beğen
Tepkiler: Adanalımtbci
(link)
Bunu wiggle dan almak mantikli bir hareket mı yüzde yirmi vergi odesek 300$ gibi bir fiyata denk geliyor

7 Kasım 2018 tarihinde siparişini verdiğim (link)lastiği, az önce teslim edilmiş olup net 15 gün içerisinde gelmiştir..
Bu lastiğin tarafıma ulaştırılmasında emeği geçen herkese teşekkür eder, wiggle.com ailesine ve PTT teşkilatımıza şükranlarımı sunarım..
Sağlıcakla..

ilk siparişimi az önce verdim, takipli kargo için 2.66 kesti. Detayları burada paylaşacağım..

Dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    20 KB · Okunma: 86
  • Beğen
Tepkiler: Angaralı Barış
Wiggle dan 09.11.18 de takipsiz kargo ile lastik sipariş ettik ama tahmini 20.11.18 gelir diyordu.
Gelmedi :)

Normal mi boyle olmasi bir sonraki haftayi da beklemeli miyim ? Ne yapsam iyidir ? :kötü:

Geri