Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Wiggle

Solmaz Nakliyat Ve T tarafindan gönderilen takip nolu kargonuz yola cikmistir. Varis sube: Hanli. Bilgi: (link) B001

Geliyor gönlümün efendisi? Lifeline road raceler.

Scudo
@özgür duygu

Paket Sürat Kargo'nun eline geçmişse gelmeme ihtimali büyük. :) En kötü kargo firması.

@cazci

Takipli kargoyu seçtiğinizde parcelforce mu getirdi paketinizi yoksa yine skynet mi?

@abzül , Parcelforce üzerinden ülkemize, Ukim sonrası PTT ile evimize teslim edildi...
Skynet bulaşmamış....

• Beğen
Tepkiler: abzül
Benim de bir sorum olcaktı : 20.05.19 da siparis yola cıkti 8 is gunu icinde gelir muhtemelen dediler. Ama mecburi 31.05.19 şehir disina cikmam gerekior eger bu hafta içi gelmesse basi sorunlar ortaya çıkıcak.

Onceki kargomla ilgili skynet iletişime gećip vergiyi talep etmisti hani adres felan da degistirilebilir mesj atilip ama eğer skynet bu sefer ilgilenmesse ptt ye verilcek ama ben evde olmicam. Gümrükte adres degistirtme sansim var mi ? Kargonun akibeti ne olur acaba ? Evde beni bulamadiklarinda geri gonderilip wiggle'a urun ulasinca tekrar haberlesmem gerekip tekrar mi gonderirler ?

Yardimci olanlara şimdiden tesekkurler :harika:

@mmakif , vergi ödemesini yaptıktan sonra sipariş evinize gelir.Eve teslim edilemezse mahallenizin PTT şubesine bırakılır.
Yanlış hatırlamıyorsam üç gün orada bekliyor..

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Kapima not koysam da beni mi arasalar, ararlar mi ki acaba çözüm uretmeye çalısıyorum :kötü: ptt ye geldiginden haberim olsa baskasiyla felan aldirirm .. Takip nosuz kargo bi de burda isler daha da karisiyor :ssrtcbya:

En kotu wiggle donse geri iletisime gecilip geri siparis cekilir heralde ya hayirlisi bakalim.

Teşekkur ettim @cazci abi saolasin

@mmakif , rica ederim.Komşularınıza haber verin, onlara da teslim edebilirler ya da haber kağıdı bırakıldığında sizi bilgilendire bilirler..

@mmakif
takipsiz kargo ise sky net ile gelir. paket onlara ulaştığında zaten size mail atıyorlar vergi ücretini istemek için. dekontu ve tc numaranızı aynı maile cevap olarak göndereceksiniz. o maile adres değişikliğini not düşebilirsiniz. eğer değiştirmezlerse paket bulunduğunuz şehire sürat kargo ile gelecek. onların şubesinden teslim alabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: makifir
Inş. Dediginiz gibi olur @soner83 abi. Skynetle donus yaparlarsa sorun olcagini sanmiyorum inş skynet haber verir :harika:

Bu akşam üstü meşhur Murat ÇİFTÇİ den beklediğim mail i geldi. 98,34 € luk ürün için 119 lira vergi çıkmış. Ödemeyi hemen yapıp dekontu saat 18 olmadan gönderdim. Maalesef şanssızlık bayram tatiline giriyoruz muhtemelen kargoda veya gümrük te bekleyecek bir on gün :ckskc:

Merhaba

bir önceki mesajım da belirttiğim gibi olmadı. ? Solmaz nakliyat dan bana gelen mailden 1.5 gün sonra üstelik cumartesi ve bayram arifesi olmasına rağmen ürünler evime teslim edildi.
Tüm işlemlerden memnun kaldım.

Özet geçersek
Takipsiz kargo ile aldım.
Ürünlerin sadece wiggle den yola çıktığı bilgisini verildi. Diğer takip sayfası (skaynet) bende çalışmadı
Solmazlar dan ödeme bilgisi mail i geldi
Ürünü sürat kargo evime teslim etti.
Sürat kargo normal zamanlar da sizin için ürün teslim aldık yada dağıtıma çıkardık diye mesaj atar dı ancak bu kargo için herhangi bir bilgilendirme mesajı gelmedi. Tamamen sürpriz oldu yani.

Son düzenleme:
Son vergi işleri ne oldu, nasıl oldu ?

@isamorgil
merhaba,

hayırlı olsun. ne kadar sürede geldi toplam?

Conti lastikler takipsiz ile 9 günde elimdeydi. 7. Gün skynet maili geldi tc ve yatırılan ücretin ekran görüntüsünü atıyorsun. En iyisi takipli almak ama hiç ugrasmiyosun ptt nerde olsan seni bulur veya arar merak etmeyin.

@makaram

Sipariş tarihinden itibaren 9. gün öğlen elimde oldu ürünler

• Beğen
Tepkiler: makaram
Enpara banka kartı ile Wiggle alışverişlerinde sorun yaşayan var mı acaba? Başka sitelerde sıkıntı yok ama Wiggle'a gelince ödeme başarısız uyarısı alıyorum devamlı olarak

@abzül

Ödemeyi provizyona aldığı için bende de başarısız olmuştu. Aileden birinin kredi kartı ile yapma zorunda kalmıştım.

Sizce gümrüğe kalır mı? Geçirtirler mi?

Dosyalar

• DD4BDEDD-3646-4312-9D30-7528E14729D5.png
    DD4BDEDD-3646-4312-9D30-7528E14729D5.png
    75,8 KB · Okunma: 99
Geri