adilmusazafer
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 238
- İsim
- Adil Musa ZAFER
- Başlangıç
- 2011—12
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
"Salı günü teslim almak için bunu seçin" işaretleyip 9 dolar ödedim. Bu gün salı. Ürün gümrüğe yeni girmiş bana teslim olması Cuma'yı bulur. Müşteri hizmetleriyle görüşüp 9 doları geri istesem mi?
Free Untracked Delivery Estimated delivery on or before Monday 02/12/2019 | Free |
Tracked delivery to Turkey by courier Estimated delivery on or before Thursday 28/11/2019 | $2.64 |
Bende boyle bir sorun yaşadım. Once Turkiye yazıyor sonra united kingdom yaziyor boyle bi tracking bilgisi görüp de ürünü gelen var mi?
vergi için bir mail gelmiş miydi size?Dün tracking numbersız bir şekilde sipariş verdim bugün takip numaralı gönderiyi göndermişler bile. Nasıl gelen siparişleriniz takılıyor ben anlamıyorum. Sipariş evine gelir ptt kargo senden hesaplanmış vergi turgu ek ücret ne varsa alır gider. Gümrüğe takılan ürünler için gümrükten mutlaka aranırsınız. Skynet olayı da bambaşka tabi.
Herkese hayırlı kara cumalar
214628 dosyayı görüntüle
@çelikyürekli mail junk a düşebiliyor junk ı da kontrol etmeyi unutmayın. junkta da yoksa eger siz wiggle e mail attın yada wiggle online chat kısmından da iletişime gecebilirsiniz. size maili yönlendiriyorlar ve kargonuzu yapan firmanın mailini sizinle paylaşıyorlar. ben benzer bir durum yaşadım mail gelmemişti. wiggle la iletişime gectim bana skynetin mailini verdiler bende vergiyi kabul eden maili direk yolladım ve hemen işleme aldık diye cevap geldi . kısacası ürün gümrüge geldiginde 2 3 gün icersinde mail almazsanız siz mail atın. cokmu uzun anlattım yaa kusura bakma cuma günü iş sonu kafam corba
Yani yıllardır yurt dışından alışveriş yaparım bugüne kadar vergi için hiç mail almadım. 1-2 kere gümrükte ne olduğunu anlamadıkları parçalar için çağırılmışlığım var o kadar.vergi için bir mail gelmiş miydi size?
vergi için bir mail gelmiş miydi size?
yok yok süper anlattınız. siparişi 1 saat olmadı vereli, salı-çarşamba mail gelememiş olursa öyle yapayım. vergi için ödemeyi kapıda mı yapacağım havale mi?
@çelikyürekli Bu mail olayına biraz takılıp kaldığınızı düşünüyorum, her gelen gönderi skynet ile gönderilmiyor, o yüzden mail gelmesi gerektiğini düşünmeyin. Gönderilerin %90’ı ptt ile teslim ediliyor ve vergiyi ürünü alırken ödüyorsunuz. Siz yine maillerinize bakın bakmayın demiyorum. Son olarak 21 günlük bir süreç uzun gibi görünse de, hafta sonlarını hesaba katmadan beklemek gerekiyor, çünkü gümrükler hafta sonu kapalı!
Ücretsiz-takipsiz denilen kargolu ürünler Skynet üzerinden Solmaz Nakliyata gelir.Oradan da artık Sürat Kargo tarafından adrese teslim ediliyor.
Ürünler Londra dan yola çıkmadan Wiggle size bir mail yolluyor."Vergi mevzuatı gereği oluşan masrafı kabul ediyor musunuz?" şeklinde...
Sizde cevaben "masrafları kabul ediyorum" deyip mailin altına da T.C. numaranızı yazıp yollayın.
Ürünler İngiltere den İstanbul a geldiğinde de Solmaz Nakliyat tan Murat Çiftçi imzalı bir mail gelir. Masrafların toplamı ve yatırılacak hesap bilgisini belirten. Bu aşamadan sonra verilen banka hesabına ödeme yaptıktan sonra işlem dekontunu Murat Çiftçi te yolluyorsunuz.
Artık kargonuz Sürat kargo ile adresinize teslim edilmek üzere hazır. Kargo yola çıktığında da telefonunuza bilgi mesajı gelir...