Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Wiggle

"Salı günü teslim almak için bunu seçin" işaretleyip 9 dolar ödedim. Bu gün salı. Ürün gümrüğe yeni girmiş bana teslim olması Cuma'yı bulur. Müşteri hizmetleriyle görüşüp 9 doları geri istesem mi?

Scudo
Bende boyle bir sorun yaşadım. Once Turkiye yazıyor sonra united kingdom yaziyor boyle bi tracking bilgisi görüp de ürünü gelen var mi?

Dosyalar

• Screenshot_2019-11-20-16-45-12-470_yqtrack.app.jpg
    Screenshot_2019-11-20-16-45-12-470_yqtrack.app.jpg
    135,6 KB · Okunma: 61
"Salı günü teslim almak için bunu seçin" işaretleyip 9 dolar ödedim. Bu gün salı. Ürün gümrüğe yeni girmiş bana teslim olması Cuma'yı bulur. Müşteri hizmetleriyle görüşüp 9 doları geri istesem mi?

Aman hocam yapmayın. Orada yazan tahmini teslim zaten, kimse kesin şu gün gelir diye bir şey iddia edemez. 2 günde İstanbul'a gelen gönderi 15 günde gümrükten çıkmayabilir. Adamların yapabileceği hiçbir şey yok bu durumda. Zaten takipli ya da takipsiz seçmenin herhangi bir farkı olmadığı forumda çok defa yazıldı. Böyle hesaplar yaparsak adamlar Türkiye'ye gönderimi tamamen kesecek bu gidişle :)

@abzül Biz Türküz abi yaparız biz :D Ya skynet olayına canım sıkıldı. Takipli kargo seçtiriyorsun para alıyorsun takip edemiyorum mesaj atmak zorunda kalıyorum. TC gibi bir şey isteniyor kimse bilgi vermiyor, kendimiz orayı burayı arayıp kargonun hareket etmesini sağlıyoruz. Tecrübe edinmemiş birisi olarak boş yere kargo parası ödemişim gibi hissettim. Para önemli değil tabi de, kaptırmasyon gibi bir durum yapıyorlar gibi geldi.

Free Untracked Delivery
Estimated delivery on or before Monday 02/12/2019
Free
Tracked delivery to Turkey by courier
Estimated delivery on or before Thursday 28/11/2019
$2.64

Yaklaşık 750USD tutarında ürün var sepette teslimat 2.64 gösteriyor, ödemenin bir anlamı var mı arkadaşlar?
Gümrük için hesaplama ne olacak bilgisi olan var mı? Wiggle üzerinden ilk defa alışveriş yapıyorum.

Bende boyle bir sorun yaşadım. Once Turkiye yazıyor sonra united kingdom yaziyor boyle bi tracking bilgisi görüp de ürünü gelen var mi?

Benim siparişte geri gitti galiba bi sorun var anlayamadım. Turkey shortlanded yazıyor sonra London United Kingdom yaziyor. Moraller sıfır

Sayın arkadaşlarım bir kez daha sizi benzer bir meseleyle rahatsız ediyorum ama sütten ağzım yandı, yoğurda üflemek lazım.

Bugün wiggle üzerinden 102.29 dolarlık bir sipariş verdim. 122.29'dan newus kodu ile 102.29'a düştü, takipsiz ücretsiz kargoyu seçtim. Bundan sonraki süreç nasıl işleyecek?

Konu forumda anlatıldı, biliyorum, ama ben tekrar sormak istiyorum. Geçen seferki siparişimde bana vergi için mail gelmedi, benim de öyle bir mail gelmesi gerektiğinden haberim olmadığı için 21 gün çengelköy hıyarı gibi bekleyip iptal ettim. Bu sefer aynısı olsun istemiyorum. Ne yapmalıyım neye dikkat etmeliyim?

Ekran Alıntısı.PNG

Dün tracking numbersız bir şekilde sipariş verdim bugün takip numaralı gönderiyi göndermişler bile. Nasıl gelen siparişleriniz takılıyor ben anlamıyorum. Sipariş evine gelir ptt kargo senden hesaplanmış vergi turgu ek ücret ne varsa alır gider. Gümrüğe takılan ürünler için gümrükten mutlaka aranırsınız. Skynet olayı da bambaşka tabi.
Herkese hayırlı kara cumalar :)
Ekran Alıntısı.PNG

@çelikyürekli mail junk a düşebiliyor junk ı da kontrol etmeyi unutmayın. junkta da yoksa eger siz wiggle e mail attın yada wiggle online chat kısmından da iletişime gecebilirsiniz. size maili yönlendiriyorlar ve kargonuzu yapan firmanın mailini sizinle paylaşıyorlar. ben benzer bir durum yaşadım mail gelmemişti. wiggle la iletişime gectim bana skynetin mailini verdiler bende vergiyi kabul eden maili direk yolladım ve hemen işleme aldık diye cevap geldi . kısacası ürün gümrüge geldiginde 2 3 gün icersinde mail almazsanız siz mail atın. cokmu uzun anlattım yaa :D kusura bakma cuma günü iş sonu kafam corba :D

• Beğen
Tepkiler: haQQi ve Murat B.
Dün tracking numbersız bir şekilde sipariş verdim bugün takip numaralı gönderiyi göndermişler bile. Nasıl gelen siparişleriniz takılıyor ben anlamıyorum. Sipariş evine gelir ptt kargo senden hesaplanmış vergi turgu ek ücret ne varsa alır gider. Gümrüğe takılan ürünler için gümrükten mutlaka aranırsınız. Skynet olayı da bambaşka tabi.
Herkese hayırlı kara cumalar :)
214628 dosyayı görüntüle
vergi için bir mail gelmiş miydi size?
@çelikyürekli mail junk a düşebiliyor junk ı da kontrol etmeyi unutmayın. junkta da yoksa eger siz wiggle e mail attın yada wiggle online chat kısmından da iletişime gecebilirsiniz. size maili yönlendiriyorlar ve kargonuzu yapan firmanın mailini sizinle paylaşıyorlar. ben benzer bir durum yaşadım mail gelmemişti. wiggle la iletişime gectim bana skynetin mailini verdiler bende vergiyi kabul eden maili direk yolladım ve hemen işleme aldık diye cevap geldi . kısacası ürün gümrüge geldiginde 2 3 gün icersinde mail almazsanız siz mail atın. cokmu uzun anlattım yaa :D kusura bakma cuma günü iş sonu kafam corba :D

yok yok süper anlattınız. siparişi 1 saat olmadı vereli, salı-çarşamba mail gelememiş olursa öyle yapayım. vergi için ödemeyi kapıda mı yapacağım havale mi?

Yani yıllardır yurt dışından alışveriş yaparım bugüne kadar vergi için hiç mail almadım. 1-2 kere gümrükte ne olduğunu anlamadıkları parçalar için çağırılmışlığım var o kadar.

yok yok süper anlattınız. siparişi 1 saat olmadı vereli, salı-çarşamba mail gelememiş olursa öyle yapayım. vergi için ödemeyi kapıda mı yapacağım havale mi?

skynet havale ister ptt kapıda.

En kotusu de skynettir..

@çelikyürekli Bu mail olayına biraz takılıp kaldığınızı düşünüyorum, her gelen gönderi skynet ile gönderilmiyor, o yüzden mail gelmesi gerektiğini düşünmeyin. Gönderilerin %90’ı ptt ile teslim ediliyor ve vergiyi ürünü alırken ödüyorsunuz. Siz yine maillerinize bakın bakmayın demiyorum. Son olarak 21 günlük bir süreç uzun gibi görünse de, hafta sonlarını hesaba katmadan beklemek gerekiyor, çünkü gümrükler hafta sonu kapalı!

@çelikyürekli Bu mail olayına biraz takılıp kaldığınızı düşünüyorum, her gelen gönderi skynet ile gönderilmiyor, o yüzden mail gelmesi gerektiğini düşünmeyin. Gönderilerin %90’ı ptt ile teslim ediliyor ve vergiyi ürünü alırken ödüyorsunuz. Siz yine maillerinize bakın bakmayın demiyorum. Son olarak 21 günlük bir süreç uzun gibi görünse de, hafta sonlarını hesaba katmadan beklemek gerekiyor, çünkü gümrükler hafta sonu kapalı!

benim o siparişimde 21 gün sonunda londra'daydı hala. canlıdan sorduğumda onay verilmemiş tarzı bir şey söyledi. skynet olup olmayacağını nasıl anlarım?

Ücretsiz-takipsiz denilen kargolu ürünler Skynet üzerinden Solmaz Nakliyata gelir.Oradan da artık Sürat Kargo tarafından adrese teslim ediliyor.
Ürünler Londra dan yola çıkmadan Wiggle size bir mail yolluyor."Vergi mevzuatı gereği oluşan masrafı kabul ediyor musunuz?" şeklinde...
Sizde cevaben "masrafları kabul ediyorum" deyip mailin altına da T.C. numaranızı yazıp yollayın.
Ürünler İngiltere den İstanbul a geldiğinde de Solmaz Nakliyat tan Murat Çiftçi imzalı bir mail gelir. Masrafların toplamı ve yatırılacak hesap bilgisini belirten. Bu aşamadan sonra verilen banka hesabına ödeme yaptıktan sonra işlem dekontunu Murat Çiftçi ye yolluyorsunuz.
Artık kargonuz Sürat kargo ile adresinize teslim edilmek üzere hazır. Kargo yola çıktığında da telefonunuza bilgi mesajı gelir...

Son düzenleme:
Ücretsiz-takipsiz denilen kargolu ürünler Skynet üzerinden Solmaz Nakliyata gelir.Oradan da artık Sürat Kargo tarafından adrese teslim ediliyor.
Ürünler Londra dan yola çıkmadan Wiggle size bir mail yolluyor."Vergi mevzuatı gereği oluşan masrafı kabul ediyor musunuz?" şeklinde...
Sizde cevaben "masrafları kabul ediyorum" deyip mailin altına da T.C. numaranızı yazıp yollayın.
Ürünler İngiltere den İstanbul a geldiğinde de Solmaz Nakliyat tan Murat Çiftçi imzalı bir mail gelir. Masrafların toplamı ve yatırılacak hesap bilgisini belirten. Bu aşamadan sonra verilen banka hesabına ödeme yaptıktan sonra işlem dekontunu Murat Çiftçi te yolluyorsunuz.
Artık kargonuz Sürat kargo ile adresinize teslim edilmek üzere hazır. Kargo yola çıktığında da telefonunuza bilgi mesajı gelir...

Tam olarak ihtiyacım olan mesaj. Çok teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: cazci
@cazci takipliler de bazen skynet ile geliyor. Ornek kendim. Takipli kargo sectim 9 dolar verdim. Skynet ile cebelleserek aldim kargoyu.

Ürün toplamınız ücretsiz kargo avantajı sağlıyorsa fazladan ücret vererek kargonuzun daha hızlı geleceğini düşünmeyin.
Normal koşullarda ( adres hatası, maile cevap vermemek ya da gümrükte takılmak v.b. durumlar dışında) 10-15 gün içinde kargo evinize geliyor..

Geri