Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Wiggle

Güncelleme: Az önce siparişimin tamamını siparişten 16 gün sonra teslim alabildim.

• Beğen
Tepkiler: Adrenalin26
Scudo
Wiggle sayfasına ulaşamıyorum. Sayfayı açabilen var mı ?

@theGenius Korsan saldırısı var galiba Wiggle. Umarım alışveriş yapanlar sanal kartla yapmıştır.

O kadar olumsuzluktan sonra Ali Express daha şerefliymiş diye biliyorum hiç bir şey kaybolmadı, satıcıdan kaynaklı sorunlarda site geri ödemesini de bildi, kalite farkı varmı bariz var wiggle urunleri daha kaliteli, ha bir yılanla aynı çuvala girmişsin, ha bir İngilizle aynı ortamda nefes almışsın.

site açık şuan

Gümrük vergisi hangi döviz cinsi üzerinden hesaplanıyor? Çünkü alırken Dolar üzerinden almıştım ama fatura İngiliz Sterlini olarak düzenlenmiş.

Arkadaşlar dün enteresan bir şey oldu. Konuyu bilenler bilir ama kısaca özetleyim:

2 paket tutan siparişimden sadece bir tanesi gelmişti. Gelmeyen ürün jant seti. Yazışmalar sonucu paketin kaybolduğu kabul edildi ve yeni bir tane gönderdiler.
Ancak dün o kaybolan jant seti de geldi.

Daha önce bunun gibi bir şey yaşayan oldu mu? Sizce ne yapmam gerekli?

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Gümrük vergisi hangi döviz cinsi üzerinden hesaplanıyor? Çünkü alırken Dolar üzerinden almıştım ama fatura İngiliz Sterlini olarak düzenlenmiş.

Gümrük vergisi dolar kuru üzerinden hesaplanıyor. Bende de aynı durum söz konusuydu. 190 dolarlık siparişi 145 sterlin olarak fatura etmişler. Gümrükte 145 dolar üzerindem vergi hesaplamış. Yaklaşık70 80 tl az vergi ödemiştim

• Beğen
Tepkiler: Aybek Cihan
Arkadaşlar dün enteresan bir şey oldu. Konuyu bilenler bilir ama kısaca özetleyim:

2 paket tutan siparişimden sadece bir tanesi gelmişti. Gelmeyen ürün jant seti. Yazışmalar sonucu paketin kaybolduğu kabul edildi ve yeni bir tane gönderdiler.

Wiggle ile bir görüş , geri isterseler karşı ödemeli gönderirsin ..

Bence Wiggle ile görüşün. Dürüst çalışıyorlar. Paketi ödemesiz (karşı taraf ödemeli) olarak geri alabilirler.

Daha öncede söylemiştim, bir çok kez bu şekilde olduğunu gördüm, yakın çevremde bir çok kez geldi ...
Geri meri göndermeyin, tabi sizin vicdanınıza KALMIŞ, şahsen ben göndermem , 😁

• Beğen
Tepkiler: MertV
219426 dosyayı görüntüle
Gümrük çalışıyor... Bir falçata daha neyse ki giyside hasar yok..
Bu tip gümrük kontrolu nedeniyle koliler ve içindeki ürünler zarar görüyor. Bazı arkadaşların ürünleri koli hasarlandığı için içindeki ürünlerden bazıları yolda düşüp kaybolmuş. Niye paketlere bu kadar hoyrat davlanırlar anlayabilmiş değilim.

Son düzenleme:
Daha öncede söylemiştim, bir çok kez bu şekilde olduğunu gördüm, yakın çevremde bir çok kez geldi ...
Geri meri göndermeyin, tabi sizin vicdanınıza KALMIŞ, şahsen ben göndermem , 😁

Kargo teslim alınırken imza atacaksınız , kargonun teslim alındığını göreceklerdir.. Bir daha wiggle'dan alış veriş yapmayacaksanız göndermeye bilirsiniz ama bir sonra ki siparişinizde bunu hatırlata bilirler...?

@asibol Benim de buna benzer bir olay olmuştu. Diğer siparişi teslim almamanız bu işin en kolay tarafı.

Son düzenleme:
Wiggle' dan aldığım ve ufak gelen kaskı posta ile göndermiştim. 11 gün sonra Wiggle' a ılaştı. Fatura bedelini ve Skynet ile gelmesi için yaptığım ödeme farkını aynı gün iade etmişler. Bilginize... Zararım gönderi posta masrafı 110 tl ve ödediğim gümrük bedeli oldu.

Bu tip gümrük kontrolu nedeniyle koliler ve içindeki ürünler zarar görüyor. Bazı arkadaşların ürünleri koli hasarlandığı için içindeki ürünlerden bazıları yolda düşüp kaybolmuş. Niye paketlere bu kadar hoyrat davlanırlar anlayabilmiş değilim.

Gümrük memurlarının keyfe keder davranması devlet bir x-ray cihazı koyamıyor mu ? anlamış değilim.. paket açılır ama böyle açılmaz ... her hangi bir zarar olmadığı için giyside şikayetçi olmadım aksi taktirde olacaktım .. Gümrüğe sunma ücreti gümrük ücreti üstüne zarar görmüş ürün ?

Wiggle ile görüşün. Durumu izah edin. Ürünü geri isteyeceklerdir. Ben olsam bu şekilde yaparım zira bu yaşananların büyük çoğunluğu wiggle'ın suçu değil...
@tsahna
Keyfe keder? Size bir ara müsait olursanız Acıbadem Posta dağıtım şubesine gitmenizi tavsiye ederim. Büyük paletlere yanaşmış en az 8 10 kamyon var ve bu kamyonun içinden kolilerin büyük çoğunluğu, hatta özellikle paketler, kamyonlardan uçarak paletlere düşüyor. Yere düşenleri memurlar tekrar paletlere koyuyorlar. Dolayısı ile gümrüğe sunma ücreti vs sadece ülke açığını ne şekilde kapatırızın farklı bir hali... Sizin yine ürününüz zarar görmemiş. Aracım için getirttiğim karbon fiber iç konsol parçalarının kolisini falçata ile açmaya çalışan insansı varlık karbon parçayı boydan boya çizmişti. Abartmıyorum, başbakanlık dahil her yere şikayet ettim, aldığım sonuç sıfır... 10 sene önceydi, belki şu an şikayetler daha çok yanıt buluyordur...

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Kargo teslim alınırken imza atacaksınız , kargonun teslim alındığını göreceklerdir.. Bir daha wiggle'dan alış veriş yapmayacaksanız göndermeye bilirsiniz ama bir sonra ki siparişinizde bunu hatırlata bilirler...?
Başka bir hesap açarsın olur biter.

Geri