Pureal
Vegan Bisiklet
- Tepki
- 278
- İsim
- Fatih
- Bisiklet
- Trek
Gümrük vergisi hangi döviz cinsi üzerinden hesaplanıyor? Çünkü alırken Dolar üzerinden almıştım ama fatura İngiliz Sterlini olarak düzenlenmiş.
Arkadaşlar dün enteresan bir şey oldu. Konuyu bilenler bilir ama kısaca özetleyim:
2 paket tutan siparişimden sadece bir tanesi gelmişti. Gelmeyen ürün jant seti. Yazışmalar sonucu paketin kaybolduğu kabul edildi ve yeni bir tane gönderdiler.
Ancak dün o kaybolan jant seti de geldi.
Daha önce bunun gibi bir şey yaşayan oldu mu? Sizce ne yapmam gerekli?
Bence Wiggle ile görüşün. Dürüst çalışıyorlar. Paketi ödemesiz (karşı taraf ödemeli) olarak geri alabilirler.Arkadaşlar dün enteresan bir şey oldu. Konuyu bilenler bilir ama kısaca özetleyim:
2 paket tutan siparişimden sadece bir tanesi gelmişti. Gelmeyen ürün jant seti. Yazışmalar sonucu paketin kaybolduğu kabul edildi ve yeni bir tane gönderdiler.
Daha öncede söylemiştim, bir çok kez bu şekilde olduğunu gördüm, yakın çevremde bir çok kez geldi ...Arkadaşlar dün enteresan bir şey oldu. Konuyu bilenler bilir ama kısaca özetleyim:
Bu tip gümrük kontrolu nedeniyle koliler ve içindeki ürünler zarar görüyor. Bazı arkadaşların ürünleri koli hasarlandığı için içindeki ürünlerden bazıları yolda düşüp kaybolmuş. Niye paketlere bu kadar hoyrat davlanırlar anlayabilmiş değilim.219426 dosyayı görüntüle
Gümrük çalışıyor... Bir falçata daha neyse ki giyside hasar yok..
Daha öncede söylemiştim, bir çok kez bu şekilde olduğunu gördüm, yakın çevremde bir çok kez geldi ...
Geri meri göndermeyin, tabi sizin vicdanınıza KALMIŞ, şahsen ben göndermem , 😁
Wiggle' dan aldığım ve ufak gelen kaskı posta ile göndermiştim. 11 gün sonra Wiggle' a ılaştı. Fatura bedelini ve Skynet ile gelmesi için yaptığım ödeme farkını aynı gün iade etmişler. Bilginize... Zararım gönderi posta masrafı 110 tl ve ödediğim gümrük bedeli oldu.
Bu tip gümrük kontrolu nedeniyle koliler ve içindeki ürünler zarar görüyor. Bazı arkadaşların ürünleri koli hasarlandığı için içindeki ürünlerden bazıları yolda düşüp kaybolmuş. Niye paketlere bu kadar hoyrat davlanırlar anlayabilmiş değilim.
Arkadaşlar dün enteresan bir şey oldu. Konuyu bilenler bilir ama kısaca özetleyim:
Başka bir hesap açarsın olur biter.Kargo teslim alınırken imza atacaksınız , kargonun teslim alındığını göreceklerdir.. Bir daha wiggle'dan alış veriş yapmayacaksanız göndermeye bilirsiniz ama bir sonra ki siparişinizde bunu hatırlata bilirler...?