Wiggle ile görüşün. Durumu izah edin. Ürünü geri isteyeceklerdir. Ben olsam bu şekilde yaparım zira bu yaşananların büyük çoğunluğu wiggle'ın suçu değil...
@tsahna
Keyfe keder? Size bir ara müsait olursanız Acıbadem Posta dağıtım şubesine gitmenizi tavsiye ederim. Büyük paletlere yanaşmış en az 8 10 kamyon var ve bu kamyonun içinden kolilerin büyük çoğunluğu, hatta özellikle paketler, kamyonlardan uçarak paletlere düşüyor. Yere düşenleri memurlar tekrar paletlere koyuyorlar. Dolayısı ile gümrüğe sunma ücreti vs sadece ülke açığını ne şekilde kapatırızın farklı bir hali... Sizin yine ürününüz zarar görmemiş. Aracım için getirttiğim karbon fiber iç konsol parçalarının kolisini falçata ile açmaya çalışan insansı varlık karbon parçayı boydan boya çizmişti. Abartmıyorum, başbakanlık dahil her yere şikayet ettim, aldığım sonuç sıfır... 10 sene önceydi, belki şu an şikayetler daha çok yanıt buluyordur...
Zaten tüm yurtdışı kargo uçaklarının istanbul'a inmesi sıkıntı İzmir,Bursa,Ankara,Antalya paylaştırılabilir. Falçatay'la paketin ortasından dalmak nedir sinir stress gideriyor heralde ,eliyle poşeti yırtsa daha iyi .. bir x-ray cihazı , eğitilmiş köpeklerle de kargonun içeriği kontrol edilebilir.. Daha öncede kargom geldi açılıp kontrol edilmişti falçata izi yoktu bunu yapan bi kaç kişi var sanırım. Ürün zarar görse de kendine herhangi bir yaptırımda bulunulmadığı için bunun devamı da gelecek gibi ..