Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Wiggle

Skynet ile gönderilen Wiggle siparişini Türkiye'ye girdikten sonra takip etmenin bir yolu yok mu acaba?
Solmazlar ile görüşerek kendilerinden MNG takip kodu talep etmeniz gerekiyor, bu kodu da e-posta ile gönderelim gibi ifadelerle geçiştiriyorlar, onların göndermesini beklemeden siz taciz ederek almaya çalışın bu kodu da :)

Scudo
Merhabalar, Wiggle'dan lastik vs. satın alacağım. Kargo ücretini bertaraf etmek adına İstanbul'da olan bir başka forum üyesi ile siparişlerimizi birleştirebiliriz.

Düşünenler özelden iletişime geçebilir.

wiggle'da bildiğim kadarıyla kargo ücreti yok. şubat 21'de sipariş geçtim 27 şubatta geldi kargom. ptt kargo gümrük sunum ücreti ve %18 kdv aldı sadece.

• Beğen
Tepkiler: Cem Coşkun
@Ronin45 Wiggle'da kargo ücreti var. Ancak boyutu büyük olmayan, 100 dolar üstü "standart" gönderilerde kargo ücreti almıyorlar. Kadro, bisiklet gibi büyük hacimli ürünler ise fiyatından bağımsız olarak ücretli şekilde kargolanıyor. Daha yeni kadro siparişi verdim. 18 dolar civarı kargo ücreti ödedim oradan biliyorum.

@Ronin45 Wiggle'da kargo ücreti var. Ancak boyutu büyük olmayan, 100 dolar üstü "standart" gönderilerde ücret almıyorlar. Kadro, bisiklet gibi büyük hacimli ürünler örneğin, fiyatından bağımsız olarak ücretli şekilde kargolanıyor. Daha yeni kadro siparişi verdim. 18 dolar civarı kargo ücreti ödedim oradan biliyorum.
ben ayakkabı ıvır zıvır aldım hepsini bir kutuya koyup yollamışlar . büyük parçalar için dediğiniz geçerlidir mutlaka.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
O kadar olumsuzluktan sonra Ali Express daha şerefliymiş diye biliyorum hiç bir şey kaybolmadı, satıcıdan kaynaklı sorunlarda site geri ödemesini de bildi, kalite farkı varmı bariz var wiggle urunleri daha kaliteli, ha bir yılanla aynı çuvala girmişsin, ha bir İngilizle aynı ortamda nefes almışsın.
Arkadaşlar bu yazmış olduğum mesajın son cümlesi hoş değildi, ve haklı olarak bu başlığa mesaj yazamama kuralı tarafıma uygulandı, ve doğru bir karardı.

Tüm forum arkadaşlarımdan özür diliyorum, bundan sonraki mesajlarımda daha dikkatli olacağıma söz veriyorum, bağışlayın lütfen.

28 şubatta sipariş ettiğim ürünler , bu gün (06.03.2020) elime ulaştır 2. Kez denemiş olarak, kesin olarak söyleyebilirim ki, PTT kargo solmazdan çoook daha hızlı.. boşuna 2-3 dolar fazla verip , takipli kargo seçmeyin.

• Beğen
Tepkiler: ZirZop
8 Mart Pazar günü wiggle' dan bir adet kadro(91$) ve 73$ tutarında malzeme aldım. Satın alma işlemi sırasında kadrodan 1 adet stok görünüyordu ama satın aldıktan sonra kadronun stokta olmadığı, stoğu girince yollanacağı söylendi ve siparişim ikiye bölündü. Birkaç saat sonra siparişi iptal etmek istediysem de siparişin işleme konulduğu, elime ulaştıktan sonra geri yollayabileceğimi söyleyen bir uyarıyla karşılaştım.

Önce Wiggle'a ellerinde olmayan ürünü nasıl hazırladıklarını, ve ellerinde olmayan bir ürünün siparişini neden iptal edemediğimi, siparişi verirken bu durum hakkında bilgilendirilmediğimi belirten bir mail attım, sonra canlı desteğe yazdım.

Canlı destekten gelen cevabı tam hatırlamıyorum çünkü tek mesaj yazıp chati kapatıverdiler sağolsunlar. Sonra maile yanıt geldi. Atölye ile deponun yerinin farklı olduğunu, kadronun 5-7gün içinde hazırlanıp yollanacağjnı, diğer siparişlerimin depodan yollanacağını söylediler.

İptale yanaşmayacaklarını anladığım için şöyle bir cevap yazdım:

Bu durum hakkında baştan bilgilendirilmemek beni üzmüş olsa da 5-7 gün çok uzun bir süre değil. İki kutuya da aynı faturayı koymazsanız değil mi? Eğer öyle yaparsanız iki defa vergi ödemek zorunda kalırım ve ben bu kadroyu bütçe dostu olduğu için aldım...

Bu maili Pazar günü saat 19.55' te yolladım. Şu anda(salı 13.34) hala cevap yok. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan var mı?

Wiggle' dan yavaş yavaş soğuyorum. Aldığım ürünler sanki aliexpress' ten geliyormuşçasına kutusuz geliyor. Bu olayda da canlı chatin tutumu, önce paramı alıp sonra stok olmadığını söylemeleri, siparişi iptal edememem, hala son attığım maile cevap vermemeleri hiç hoşuma gitmedi.

Merhaba Wiggle sitesinden yaklaşık 400 dolar tutan 3-4 parça almayı düşünüyorum.
1.Takipsiz. ücretsiz ,takipli 3 usd cıvarı tutan 2 seçenek çıkıyor, hangisin seçmek daha doğru olur ?
2.Yazışmada P2P yoluyla göndereceklerini söylediler ,bunu Ptt mi getiriyor?
3.Aliexpresste aynı parçalar yaklaşık % 15 kadar daha uygun sizce hangisi seçilmeli ?
Tecrübesi olan arkadaşlardan kısaca bilgi almak isterim ,teşekkürler..

Aldığım ürünler sanki aliexpress' ten geliyormuşçasına kutusuz geliyor.
@Erhan1 bana göre arada fark yok. İkisinden de malzeme aldım. İkisi de tamamen aynıydı. Ben hep takipsiz seçiyorum ama yine takip kodu veriyor ve siparişlerim 14-15 günde(haftasonu girerse 18'i bulabiliyor) geliyor. P2p şimdiye kadar kullanmadım, onu bilmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Erhan1
Grupset siparişi vermiştim "Gönderi Gümrükte Tutuluyor" ibaresi çıkıyor kargo takipte.
Acaba gümrüğe mi gitmem gerekiyor?

@Pawcraft ptt uygulamasinda gonderi takip numarasini yazdiginizda hangi asamada oldugunu gumruk vergi bedeli detaylarini kontrol edebiliyorsunuz. Orada ne yaziyor.

Merhaba Wiggle sitesinden yaklaşık 400 dolar tutan 3-4 parça almayı düşünüyorum.
1.Takipsiz. ücretsiz ,takipli 3 usd cıvarı tutan 2 seçenek çıkıyor, hangisin seçmek daha doğru olur ?
2.Yazışmada P2P yoluyla göndereceklerini söylediler ,bunu Ptt mi getiriyor?
3.Aliexpresste aynı parçalar yaklaşık % 15 kadar daha uygun sizce hangisi seçilmeli ?
Tecrübesi olan arkadaşlardan kısaca bilgi almak isterim ,teşekkürler..
Aslında takipsiz kargo diye birşey yok, onu seçtiğiniz de , PTT kargo takipten, paketinizi takip edebiliyorsunuz. Alışveriş tecrübelerine dayanarak, Ücretsiz yani PTT ile gelen kargolar, daha hızlı elinize ulaşıyor, ücretli gönderide , Solmaz nakliyat malesef çok boşluyor gönderi işlerini.

• Beğen
Tepkiler: Erhan1
Aslında takipsiz kargo diye birşey yok, onu seçtiğiniz de , PTT kargo takipten, paketinizi takip edebiliyorsunuz. Alışveriş tecrübelerine dayanarak, Ücretsiz yani PTT ile gelen kargolar, daha hızlı elinize ulaşıyor, ücretli gönderide , Solmaz nakliyat malesef çok boşluyor gönderi işlerini.
Bu durumda takipsiz kargo ifadesinin açıklaması ,dışardaki hareketler için geçerli olmalı, Türkiyeye girince PTT kargodan takip edilebilmesi için başta Ülke koduyla yaklaşık 10 haneli numara girilmeli sanıyorum.
Aynı parçaları Aliexpress yerine İngiltereden biraz daha yüksek fiyattan almanın avantajını geliş süresinin kısalması,hassas sayılabilecek parçaların daha güvenli ulaşması olarak özetliyorum,bunun dışında artı ve. eksileri varsa eklemenizi rica ederim..

• Beğen
Tepkiler: Adrenalin26
Bu durumda takipsiz kargo ifadesinin açıklaması ,dışardaki hareketler için geçerli olmalı, Türkiyeye girince PTT kargodan takip edilebilmesi için başta Ülke koduyla yaklaşık 10 haneli numara girilmeli sanıyorum.
Aynı parçaları Aliexpress yerine İngiltereden biraz daha yüksek fiyattan almanın avantajını geliş süresinin kısalması,hassas sayılabilecek parçaların daha güvenli ulaşması olarak özetliyorum,bunun dışında artı ve. eksileri varsa eklemenizi rica ederim..
Aynen dediğiniz gibi, takipli, takipsiz seçeneği sadece dışardaki hareketler için, 2 defa takipsiz yani PTT ile alışveriş tamamladım, 2 Side 7 gün içinde elimdeydi.

Grupset siparişi vermiştim "Gönderi Gümrükte Tutuluyor" ibaresi çıkıyor kargo takipte.
Acaba gümrüğe mi gitmem gerekiyor?
Gümrükte gümrük bedeli belirleniyor. Bu işlem tamamlandıktan sonra satın aldıklanırınız size yola çıkıyor. Eğer normal gönderi seçtiyseniz kapıda elden ödeme yaparak satın aldığınız ürünleri teslim alacaksınız. Güle güle kullanın.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: karanbatu
Arkadaşlar, wiggle' dan Garmin Edge almayı düşünüyorum. Garmin Edge' lerin Türkiye' ye gönderilmediği yönünde bazı söylentiler var. Bu yönde bir bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Eğer wiggle göndermiyorsa, bike-components.de gönderiyor mu acaba?

Arkadaşlar, wiggle' dan Garmin Edge almayı düşünüyorum. Garmin Edge' lerin Türkiye' ye gönderilmediği yönünde bazı söylentiler var. Bu yönde bir bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Eğer wiggle göndermiyorsa, bike-components.de gönderiyor mu acaba?
Wiggle Türkiyeye garmin ürünlerini yollamıyor. Bike components ile ilgili tam bilgim yok malesef.

• Beğen
Bike components gönderiyor. Web sitesinde canlı destek hattı da var sorabilirsiniz

• Beğen
Geri