Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Windstopper ve yedek giysi

Eibec

Aktif Üye
Tepki
87
Bisiklet
Giant
Merhaba

Ruzgari kesen ve teri disari atan bir urun tavsiye edebilir misiniz? Kesinlikle teri iceride hapsetmeyen bir urun olmali. Yelekte olabilir, uzun kolluda, kollari sonradan cikan olursa daha guzel olur ama oyle bir urun var mi bilmiyorum.

Ayrica arkadaslarla kisa mesafe bisiklet turlarimiz oluyor. 20 git 20 gel gibi. Tur aralarinda daha onceden belirledigimiz yerlerde dinleniyoruz. Yani terliyorum, teri ustumde sogutup tekrar terliyorum. Bu sorunu asmak icin yedek iclik ve yedek forma kullansam, mola yerinde ustumu degistirsem sorunu cozmus olur muyum? Iclik olarak castelli ve santini marka iclik kullaniyorum. File gibi her iki urunde. Forma olarakta kulladigim urunun arkasi fileli gibi. Sanirim oda teri disari atiyor.

Scudo
@Murat B.

Fiyatindan ziyade cok kislik ( yanlis anlamiyorsam tabi ) bu urun. Yasadigim sehirde cok sert kis olmuyor. Ben daha cok bahar ve yaz doneminde kullanabilecegim bir windstopper ariyorum. Belkide sadece yelek tarzi birsey alsam daha iyidir.

Santinin bir urunu var ama bildigin poset :) 236 tl ayrica. (link)

Birde bu sekilde guzel urunlerin cogu yurtdisinda mevcut. Cok dikkatli olmak lazim sanirim bunlari alirken, buyuk yada kucuk gelirse isimiz is.

Verdiğim linklerde specialized, kışlık bir ceket. Castelli Perfetto (Gökhan Bey'in önerdiği Gabba geçen seneki modelin ismiydi, neredeyse aynı ürün) ise daha ince.

Yelek olarak şunları önerebilirim:
(link) (fiyat çok iyi ama çoğu beden kalmamış)
(link)

Uzun kollu formalarda olduğu gibi bu sezonun modelinin adı Perfetto, geçen senekinin fawesome. Yenisinde cep olması dışında bir fark yok sayılır.

Sizin de belirttiğiniz gibi doğru bedeni seçmek sıkıntı olabiliyor. İlk bilmeniz gereken şeylerin biri Castelli ve Santini'nin kalıplarının çok dar olmasıdır. Beden tabloları var, fakat onlara göre alırsanız profesyonel bisikletçi gibi üzerinize tam oturuyorlar.

• Beğen
Tepkiler: Eibec
@Eibec Teri disari attigi soylenen GoreTex ve benzeri malzemelerden yapilan giysilerin iyileri cok ahali olur, ucuz olanlar da bir ise yaramaz,

Decathlon'da kosu reyonunda sirt kismi file kosu yelegi satiliyor. Fiyati 30-40TL filan olmali. Isine yarayabilir.

• Beğen
@Eibec eğer İstanbul' da tanıdığınız veya İstanbul' a , Exuma' nın bahçeköy mağazasında çok güzel ve kaliteli windstpperlar mevcut. Castelli, Mavic vs.. Cidden hepsi de çok iyi.

• Beğen
@Volks Castelli ve mavic mi satiyor o bahsettiginiz yer? Ara ara gidiyorum istanbula. Ugrarim mutlaka. Bir tane iyi bir urun alip uzun yillar kullanmak istiyorum.

@Eibec Evet, mavic, castelli ve poc satıyor. İyi bir şey alıp uzun yıllar giyinmek daha mantıklı katılıyorum size.

• Beğen
Selamlar bende izmir akraba ziyaretlerim sırasında mağazalarından sürekli alışveriş yaptığım ersinoutdoor mağazasından giyim ihtiyaçlarımı karşılıyorum mağazalarında inanılmaz çeşit var gore un orjinal ürünlerini sadece burada buldum windstopper için burayada göz atmanı öneririm.
(link)

• Beğen
@Cem cm Selamlar cem Pek hakim değilim izmire ama bostanlıda dereboyundaydı sitelerinde tam adresleri vardır.

(link)

Bu urunu aldim. Birkac gune gelir umarim

Geri