Scudo Sports

Wizart 7.8 105 karbon

@mustafa ç
Boyle bir seyde dusunmuyor degilim. Alu kadro alip ilerde karbon kadro alip degistirmek gibi ama iste genede insanin kafasinda soeu isaretleri olusuyor.

Scudo
@Tahsin Y.

Hiç Düşünme al dostum. Akıyor ve 2.900e bulursun. 105 set. Belki lastik falan ileride değiştirilebilir.

@Ersin savaş hocam hayırlısı olsun, gruba da yazdım btwin mi aldın diye. Mosso almışsın, karbonu merak ettim ben de;)

@Tahsin Y. Markadan markaya kadro değişiyor. Daha iyi marka dediğiniz zaman daha iyi kadro demek anlamına geliyor. Geriye kalan ekipmanlar standart markalara ait zaten shimano, ritchey, fulcrum, zipp vs.
Kadrosu iyi olan bisikleti, Mosso da olduğu düşük fiyata alma imkanınız olduğu zaman, diğer markalar için baştan vereceğiniz fiyat farkını iyi kadrolu ve iyi grup-set li bisikleti dilediğiniz ekipman ile upgrade edebilirsiniz. Yapılan masraf pahalı olan diğer bisikletler ile aynı olacaktır. Ancak eklediğimiz ekipmanlar hem sizin zevkinize göre hem de daha da kaliteli olacaktır.
Örn, 2000-4000 tl fiyat aralığında bisikletlerde ritchey nin comp serisi(giriş seviyesi)elemanları gelir. Örneğin dün wcs serisi karbon seleyi 140 tl ye aldım mesela.
Jant göbekleri zaten shimano 105, örn 150-200 tl civarına dtswiss çember yeterli olacaktır.
Özet olarak, baştan 1000-1500 tl markaya ve hazır comp sete vereceğinize, o para ile üst seviye grup-setli ve kadrolu bisikletinizi gayet güzel, zevkinize göre upgrade edebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Ersin savaş
@Ersin savaş
Nerden aldiniz Ersin bey?

@İbrahim Akgül
Fırsat bulabilirsem Yaparım. Gerçi uzman Değilim ama gördüklerimi yazarım.:)

@Muhammed Çakın

Lapierre 3550 tiagra set var 50/34 ayna kol 12-28 arka ruble fiyatı 3550 TL

Mosso da ise 105 ful set var 53/39 ayna kol 11/25 arka ruble ağırlığı 8.63 kg fiyatı 3.390 TL

Eğer Lapierre de 105 set olsaydı fiyatı 300 TL daha artacaktı. İki markayı da çok iyi bilmiyorum ama Mosso bana daha yakın geldi şuan.

@Hasan Tunalı
Acikcasi ben mossodansa lapierre tercih ederim ama soyle bir sikinti var aradaki fiyat farki ne kadar olur indirimlerle vs. Eger 100-150tl olursa lapierre alirim.

@Hasan Tunalı mossoda ki jant seti nedir lapierre de shimano rs10 var aradaki farka daha iyi jant seti ben lapierrenin Türkiye fiyatlarının diğer markalara oranla daha uygun olduğunu düşünüyorum ondan tavsiye ediyorum.

Mosso 105 2900 e alınır. Lapierre de var mı bu fiyata bilmiyorum.

Lapierre 3550tl demis arkadas iste indirimle 3100 falan olursa alabilirim zaten yoksa alamam. Ana para az oldugundan tercihim mosso. Bahsedilen parcalarida jant vs. ilerleyen surecte degisebileceginden karli gibi duruyor.

• Beğen
@ertanmrtz Mosso jant setini kendi üretiyor. Kendi markası

@mehmet ugur demir

Bisiklet olmamasının sebebi gümrükte problem var bu aralar her markada aynı sorun var herkes stoktakileri satıyor.

1.5 ay sonra alacagimdan oturu tahminimce gumruk sorununu cozerler. Essek degillerya koskoca firmalar cozsunler :)

• Beğen
@ertanmrtz

sonradan üstüne yeni jant seti alınabilir rs10 fiyatı 380 TL civarı ama shimano 105 'e uygun değil malesef

@Tahsin Y.

arkadaşlar alacaksanız hemen alın bence seçimlerden sonra dolar 3200 olma ihtimali çok yüksek 3000 TL lik bisiklet 3500 olacak

@Hasan Tunalı anladım hocam kendi markası ise pek kaliteli bir jant seti olacağını sanmıyorum yeni bir jant için en az 400-500 tl masraf yapmaya gerek yok ve yeni başlıyorsanız yol bisikletinde 53 39 aynakolu da tavsiye etmiyorum yokuşlarda zorlanırsınız.Shimano tiagra kullanıyorum başlangıç için gayet yeterli.

@ertanmrtz Jant göbekleri üzerindeki set ile aynı oluyor. Tiagra veya 105. Mosso' ya jant seti yerine 32 delik kaliteli çemberler almak çok daha hesaplı ve mantıklı.

Geri