Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Würth fren balata spreyi 8.5 lira

ebayusuff

Forum Bağımlısı
Tepki
375
İsim
Mehmet
Bisiklet
Lapierre
ben üç 4 tane sipariş etmeyi düşünüyorum.

(link)

en uygun burada gördüm.

almak isteyen olursa haber vereyim dedim.

her ne kadar yeni bisikletin ilk temizliğini mazotla mükemmel bi şekilde yapmış olsam da bu üründen de alacağım.

Scudo
@ebayusuff iyiymis. Bununla disliler, zinciri temizleyip sonra yagliyorsun degil mi

@erencaner

evet temizlemek için. daha sonra ben yıkamayı tercih ediyorum sıcak su ve sabunla. daha sonra kurutup ve bir süre kurumaya bırakıp yağlama işlemi yapılmalı.

• Beğen
Tepkiler: erencaner
Geçen gün deneme fırsatım oldu, kesinlikle tavsiye ederim. Mükemmel temizliyor ve kalıntı bırakmıyor.

5 tane sipariş veriyorum arkadaşlar. satıcıyla da telefonda görüştüm. yarın kargolarım diyor. acelesi yok kafana göre takıl dedim. faturalı orijinal diye de belirtmiş. sahtesi var mı ki dedim. bilmiyorum ben orijinal olduğunu belirtmek istedim sadece dedi: )

hepsiburada : 18
motorturkiye: 19
erdoğanlar: 21 lira

erdoğanlar tüm fiyatlarda lider en önde gidiyor. başka yerden aldığınızda aynı üründen 3 tane alabiliyorsunuz.

Daha önce kullandım, ancak wd 40 kadar memnun kaldığımı söyleyemem.

@Erdal YILMAZ
wd 40 ı forumda bisiklet temizliğinde önermiyorlar. daha çok paslı yerler oksitlenmiş kısımları temizlerken kullanılmalı diyorlar. öyle gördüm. ancak bu ürün de baya meşhur.

@ebayusuff

Yağ ve pislik içerisindeki ruble ve zincir'i, wd 40 ile daha kolay temizliyorum. wd 40 önermeyenlerin kendilerine göre haklı nedenleri olabilir, ben çok memnunum.

wd-40 balataya sürülmez ki. amaçları farklı. würth'ün bu ürününden ben de kullandım. yanlışlıkla wd-40 bulaşmış bezle sildiğim fren disklerimi würth'ün bu ürünüyle temizlemiştim. gerçekten yağı söküp attı. tavsiye ederim.

İçimiz rahat bir şekilde Zincir felan da temizlenebiliyor mu

@Mesut Ağgez

evet

daha ucuza da var arkadaslar 7.70 :)

ancak şu başlığı takip edebilirsiniz ben de ediyorum

Würth ürünleri - BisikletForum

würthün kendi sitesine girdim. anladığım kadarıyla her iki ürün de aynı. yine de bir bilen belki farklı bi şey der ya da en azından anladığımızı teyit eder. bilmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Mesut YB
Merhaba arkadaşlar bisikletim yaklaşık 9 aydır balkonda duruyordu. Havalar ısındığı için sürmek istedim bi baktım tozlanmış tozları sildim. Zincirde paslanmış. Zincir ve dişli temizliği için şöyle planım var : wd 40 ile pası temizleyip würth balata temizleyicisiyle tekrar yağı kiri temizlemek ve en sonda zinciri yağlamayı düşünüyorum. Sizce uygun mudur bu yol veya alternatif yollar nelerdir?

• Beğen
Tepkiler: Atila Karasu
Geri