Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

xc 2000

A

Anonim

Silinmiş hesap
arkadaşlar bisikletlerimi satıp bir kron xc 2000 almaya karar verdim ama biraz endişelerim var .acaba bu kadrolar nasıldır? double butted olmasına rağmen sağlammıdır?birde kron xaos ile karşılaştığrıldığında hangisi daha üstün olur.son olarakta xc 2000'in sıfır fiyatını bilen varmı bir stede 617 lirayken başka bir sitede 513 lira :confused:

not:xc 2000 sıfır parçalarıyla olacak ama xaos ise rst capa maşa ile acera donanıma sahip olacak.

Scudo
Bildiğim kadarıyla kronun 1000 , 2000 , 3000 serisi bisikletlerinin kadroları aynı
xc2000 "xaos" e göre donanım olarak daha iyi.
Fiyat konusunda da etiketlere kdv dahil olup olmadığına dikkat edersen belki ondan ötürü bir fark oluşmuş olabilir.
Kron kullanan arkadaşların yorumları da sana yol gösterici olacaktır.
İçine sineni almanı dilerim.

@gurkankas

Teknik olarak bilgim fazla yok fakat,geçen ay yaptığım araştırmada Kron için pek iyi şeyler duymadım..Kırılan kadrolardan falan bahsediliyordu ben vazgeçtim..Yinede derim ki iyice araştırmak lazım,piyasa şartlarından dolayıda uydurulmuş olabilir..

Kron kullanıcısı olarak bisikletten memnunum. Kadro ile herhangi bir problem yaşamadım. Çok sert düşüşlerim oldu, bir süre bisiklete binemeyecek kadar yaralandığım oldu ama kadroya herhangi birşey olmadı :D Kadronun double butted olması sağlamlığını yitirdiği anlamına gelmiyor. Dipçikleme işlemi et kalınlığının fazla olduğu ve kadroya fazla yük binmeyen alanlara yapılıyor. Xc2000 in fiyatı en son 450 euro'ydu. Bence xc2000 yerine xc1000 almak daha mantıklı. İkisininde donanımı aynı sayılır. Aralarındaki fark v-fren ve mekanik disk fren farkı. 450'ye xc2000 almak yerine 490'a xc3000'de alınabilir.

• Beğen
Tepkiler: Fatih Buzgan
@tarık bulut

kadroları kıranlar genelde streetçiler (bkz. sinto :D).xc kadroyu street için kullanmayacam en azından çok sert sürmeyecem.

@Burak Meşe

aslında kron xc 1000 ile xc 2000 arasında mekanik disc den başka bi fark yok.oda düşünülebilir saol...

Ayrıca KRON XAOS ların sele borusunun alt kısmından yazın sesler geliyomuş...buda esnemeden kaynaklanıyomuş...

Geri