Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

XC150 üst seviyeye çıkarma

bisikleti yenileyeyim derken hasarlarda (çiziksel-boyasal) meydana getirdim onları daha sonra düzelteceğim gerçi ama ondan önce size göstereyim dedim alacaklarım henüz bitmedi tavsiyeleriniz ya da eleştirilerinize açığım bu arada böyle yaptığıma pişman değilim :)
FILE0001.JPG FILE0002.JPG FILE0003.JPG FILE0004.JPG FILE0006.JPG FILE0007.JPG FILE0008.JPG FILE0009.JPG FILE0010.JPG FILE0011.JPG FILE0012.JPG

Scudo
@JusTiMe
Keşke o aynayı takmasaydın.Kötü Durmuş.Dışında güzel olmuş.Ne kadar tuttu Ayıptır sorması?

Ayna bisiklet değil motosiklet için ayrıca bisiklet her zaman hız sebebiyle sağdan gitmek zorunda bu nedenle sağa ayna gereksiz..

Sol ayna için boynuz tipi ufak veya Kaska takılan kibar ufak aynalar var

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Eto3401 750tl falan malzemeler 150 işçilik ayna 7.5tl motor aynası elcikler nedeniyle başka yere takmam mümkün değil
@Erkin Kalender
nasıl olmuş
@shaqovictr
eleştiriye açığım istediği kadar gülsün kesinlikle benim kendime özgü zevkimden dolayı böyle :D

@ibrahimkesen onu bilmem ben set olarak aldım set olarak taktım neyin lazım olacağı belli olmaz benim için bizim bulunduğumuz yerde sağ tarafa araba çekende var sol taraftan araba gelende var

• Beğen
Tepkiler: ibrahimkesen
Madem eleştiriye açıksın bir kaç konuda eleştiri yapmak istiyorum ;

Çift aynanın mantığı nedir ? Şahsi görüşümdür,aynaları para verseler takmam.
Gidonu bir an önce değiştir,moral bozacak kadar çizilmiş.
Arka aktarıcı limit ayarı kaçmış,onu yap veya yaptır.

@Fat1h arkayı göstermesi için yaptım ama kollarımın arasında bakabiliyorum arka tarafa
@Tolga Çelebi sevdiğim için aldım
gidonu değiştirebileceğimden emin değilim tiner zımpara ile sileceğim gidonun tamamını yazıları falan
arka aktarıcı dediğiniz gibi limit ayarı yapılmıyor low vidası sıkıştı çıkmıyor bisikletçiye getirdim ama beceremedi

Bende maşalar havalandı falan zannettim yepyeni haliyle deyince yalnız aynaları beğendim bizim arabanınkine benziyor :)

@MertAG az değil ya değişmediğim ön göbek rotor maşa ve gidon kaldı :D diğer her yer değişmiş durumda :D 7x3'den 9x3'e geçiş yaptım :D pardon unutmuşum ön lastikte değişmemiş durumda :D

@Erkin Kalender Büyüksün abi kestim bugünlük prim yeter. Yanlış hatırlamıyorsam bisiklet üzerinde sözlü tacize uğraşmıştın sen böyle biri olursan sadece sözle kalmaz ;)

@pohuman daha açık konuşabilirsen cevaplayabilirim genel olarak cevaplayabileceğimden emin değilim :D

@shaqovictr yok o ben değilimde zamanında seninkilerden biri sözlü değil direk tacize ugramış sanırım

Saat dediğin önce doğru olacak, sonra hassas. Yani önce saati, sonra dakikayı doğru gösterecek saniyeler daha sonra... bisiklet de farklı değil bence.... kolay gele...

Geri