Scudo Sports

Xiaomi 10.000 powerbank 10.89$

Fiyatın değiştiğine dikkat etmemiştim Canlı Desteğe soracağım.

Scudo
@C.Ozcan Ben de ona göre iki siteden birinden alacağım.

sorun varmış 3 saate çözeceklermiş 11,39 değilmiş.

Bangood dan 11.20 ye takip numarası da dahil aldım bakalım.

asus zenpower 10050 mah 47 liraya almıştım şimdi 79 a çıkmış ama xiaomi cidden tam bir fırsatmış

Ben yine bildiklerimi yazayım :)

içerisinde ne tür pil kullanıldığını bilmediğiniz powerbankları almayın, bahsi geçen marka sadece şarj eden cihazı üretiyor, asıl cihazın kalbinde çinin en uydurma pilleri kullanılıyor,

Ben içerisine 4 adet 18650 pil alabilen ve tamamen bisiklet için tasarlanmış, bisikletin üzerine monte olabilen şarj cihazları kullanıyorum. Telefon ve bisikletin ön lambasını aynı anda besleyebiliyor.

Piller ileride şarj özelliklerini yitirdiklerinde şarj cihazı çöp olmuyor yeni pil alıp devam ediyorsunuz.

Şarj cihazı ultra kaliteli değil ancak en azından içerisinde hangi marka pil kullanacağımı kendim seçiyorum. 5 dolara da 4 tane var 50 dolara da,

http://i67.tinypic.com/am34tl.jpg
http://i66.tinypic.com/2q80yyq.jpg
http://i65.tinypic.com/k96k2p.jpg
(link)

pili de şu; bahsi geçen şarj cihazları aşağıdaki 5 dolarlık pil kalitesinde bile pil kullanmıyorlar,

(link)

8-9 ay önce 10.400mah olanını yine banggooddan 12,50 dolara almıştım ki dolar 2.60 civarı falandı. İphone5'i 4 kere şarj ediyor

@0zan Lg ve Samsung uydurma Çin markası ise ben bir şey bilmiyorum. :)

@Burakb993 samsung ve Lg elbette iyi markalar; samsung'un giriş seviyesi 4 adet 18650 lityum pili 18 dolardan, LG nin 20 dolardan başlıyor.. bu chargerin 13 dolara makinesi ile birlikte satılabilmesine anlam veremiyorum,

(link)

(link)

@0zan Benim görüşüm zaten indirimli fiyat olarak 13 dolar gözüktüğü için insanın içine şüphe düşmesi normal. İki şirket arasında anlaşma falan varsa eğer bu şekilde uygun fiyattan satılması normal. Turkiye'de satılan powerbanklere bakıldığında dandik 6000 mahlı ürünler 40-50 liradan satıliyorken Xiaomi almak çok çok iyi.
Ayrıca bisiklet üzerinde kullanmak için sizin bataryadan almayı düşündüm bir ara. Onun iki usb çıkışlısı var mı acaba?

@Burakb993 Türkiye zaten konun dışı bu tür ürünleri alabilmek için,

direkt bisiklet için tasarlanmış su geçirmeyen olanı yok ancak 12 dolar civarı şu ürünü almıştım 2 usb çıkışlı, göründüğünden daha büyük olduğu için bisiklet üzerinde kullanamadım

(link)

Ürüne zammı gelmiş 14 dolar görünüyo? Ayrıca puan olayı kalkmış sanırım

@0zan Benim ışık usb olduğu için diğer uç işime yaramaz ama yine de o cihazı alıp ona uygun uçlu ışık almakta değer sanırım. Cihazın su geçirmezliğini test etme imkanınız oldu mu acaba?

1 Aralık'ta sipariş vermiştim iki tane ama takip ettiğim kadarıyla henüz Türkiye'ye yapmamış.

Aynı tarihte AliExpress'ten yaptığım başka bir sipariş geçen hafta ulaştı oysa ki.

Aynı tarihte verdiğim sipariş bugün Türkiye'ye doğru yola çıkmış. Cuma'ya kadar gelir sanırım.

Ben takip sitesinden bakıyorum ama nerede olduğunu açıkçası pek de anlamıyorum.
En son 18'inde Sweden kaynaklı bir güncelleme ile "yurtdışına gönderildi" diyor. Bu Türkiye'ye gönderildiği anlamına mı geliyor?

Benimki de İsveç'te gözüküyor ne iş anlamadım.

Bu İsveç kargosu pek sağlıklı takip edilemiyor sanırım. İlk kez powerbank aldığım zaman da son anlarda takip edilmeye başlanmıştı. Şimdi 2 tane daha siparişim var bakalım ne kadar zamanda gelecekler.

Geri