Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Xiaomi Amazfit Pace Smartwatch GPS'li Akıllı Sporcu Saati

Bu saati aliexpress de 250 civarı satıyorlar gümrük vergisiyle ne kadar olur alan bilen varmı ?

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
Güzel inceleme olmuş, elinize sağlık. Saat çok güzel duruyor :D Keşke ant bantları görebilse tadından yenmezdi. Yüzme ile ilgili bir yazınızı göremedim, yüzerken kullanmada bir sıkıntı var mıdır?

@cckaraduman güzel ve sade anlatım, samimi ve inandırıcı bir tanıtım olmuş. Hiç aklımızda yokken aklımıza düştü:):)

• Beğen
Tepkiler: cckaraduman
@Ahmet Bilge Kaan AKIN Aslında kısa bir şekilde biraz bahsettim anlatımda :) Suya dayanıklı cihaz. Youtube da su bardağının içine sokulmuş ve hala çalışır durumda olduğunu gösteren videolar filan var ama ben araştırırken birkaç kullanıcının sudan dolayı saatlerinin bozulduğundan bahsettiğini gördüm. İçini açıp bakmışlar bazı bölgelerde sudan ötürü arıza olduğunu gösteren durumlar filan olmuş. Yani Evet su sıçramasına yağmura karşı dayanıklı ama duşa havuza denize girilmesini ben tavsiye etmem.

@alper 76 Teşekkür ederim :) Beğenilmesine sevindim.

Çok güzel ve detaylı anlatımınız için teşekkürler, emeğinize sağlık. Ayrıca cihaz da çok güzel...

@C.Koc 250 derken $ mı tl mi demek istediniz anlayamadım.
Ben gearbest sitesinden 100 $ a almıştım.

su an icin aliexpresste Xiaomi Huami AMAZFIT 117$, ama Xiaominin bir baska saati Xiaomi Huami Amazfit Bip Bit Pace Lite ise 75$. Youtubde 117$ versiyonun ekran parlakliginin cok berbat oldugu hakta videolar var. Ikinci versiyondaysa ekran, batarya cok daha iyi gibi. Hem de fiyatiyla uygun.
ha bir de Mi Band 2 var, su aralar indirimde ve 18-20$ civari buluna biliniyor..
tavsiyeleriniz nedir arkadaslar?

@Atacante amazfit pace’in son güncellemesiyle ekran ışığı 5 seviyede ayarlanabiliyor birde otomatik ayarı var. Otomatik ayarda çok başarılı değil olması gerektiğinden daha az aydınlatıyor. Açık havada ekran çok net görülüyor hiç sıkıntısı yok. Sıkıntı oda ışığında çıkıyor. Otomatik yerine kendiniz bir seviye seçerseniz sorun kalmıyor.

• Beğen
Tepkiler: ibraeum
Hem ürünü hem incelemeyi çok beğendim, elinize sağlık. Görmezden gelinebilecek birkaç ufak sorunu dışında süper bir cihaz.

@salih67TL sizin aldığınızdan ucuzmuş ne kadar gümrük ödediniz

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

inceleme güzel olmuş
küçücük aletin gps nabız km vb özelliklerle 4 gün şarjının gitmesi iyimiş.

• Beğen
merak ettiğim bir durum var, kadans yok sanırım değil mi? Ya da kadans için uyumlulugu var mı? yani sensörünü alıp ekleyebiliyor muyuz?
bu mesele de varsa artık diyecek bir şey bulamıyorum.

• Beğen
Bu özelliklere bu fiyat oldukça iyi. Igpsport’a bakarken birden aklıma düştü. Strava konusunun düzeleceğini tahmin ediyorum. Bu kadar özellik bile hap kadar şeyde mevcutken, BT ve/veya ANT+ uyumluluğu da olaydı dadından yinmezdi :ssrtcbya:

Kodlarla vs gearbest’ten 345 TL’ye geliyor. Tabii Üzerine gümrük vergisi gelmesi kuvvetle muhtemel

• Beğen
@alper 76 Siz sorunca biraz araştırdım. Koşu aktivitesinde kadans ölçümü yapıyor saat fakat bisiklette göremedim. Biraz daha araştırayım bir şeyler bulursam yazarım.

• Beğen
Tepkiler: alper 76
Çok iyi bir inceleme olmuş, keyifle okudum. Saatte baya ilgimi çekti. İlerleyen dönemde uzun dönem kullanımınızı da paylaşırsanız çok iyi olur ve sabırsızlıkla beklerim.

Güle güle kullanmanız dileğiyle.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Türkiye’deki fiyatı görece yüksek geldi, gearbest’ten sipariş verdim bakalım :)

• Beğen
@cem_filiz Hayırlısı olsun :) Ben'de Eskişehir'de, İstanbul'da ve İzmir'de yaşadığım dönemlerde yurtdışı alıverişi yapıyordum sorunsuz ama şuan Mersin'de yaşıyorum. Burada da birkaç kez yurtdışı siparişi verdim. Siperişlerimin hiçbiri gelmedi hep kayboluyor ne hikmetse. O yüzden artık mecburen Türkiye'den aldım. :)

Bisiklet ve koşu ile uyumlu ama, IP67 olması çok kötü. Sensör desteklememesi de aynı şekilde. Hadi yüzmeyi en fazla triatloncular arar da sensörü herkes kullanıyor. İncelemeniz, saatten daha güzel.

Güzel inceleme, beğenip gearbestten 89 dolara sipariş verdim fakat stok yokmuş iptal ettim.

• Beğen
Almayı düşündüğüm ve internette, youtube da incelediğim bir üründü, bu kadar detaylı inceleme görmemiştim. Elinize sağlık,teşekkürler. Herkesin ortak fikri f/p ürünü olduğu yönünde. Benim de saat kordonu ile ilgili bir sorum olacak. Sıcak havada kullandığınız oldu mu hiç? Rahatsızlık veya koku veriyor mu?

Geri