Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Xiaomi Amazfit Pace Smartwatch GPS'li Akıllı Sporcu Saati

@cem_filiz hocam merhaba. Ben de bu saati almak istiyorum, TR sitelerinde en uygun 550 TL’ye buldum. Siz AliExpress veya gearbest’ten mi sipariş ettiniz? Ben de sipariş vereyim diyorum ama gümrük mevzuatıyla ilgili emin olamıyorum. Siz emin misiniz gümrükten sorunsuz/vergisiz geçeceğine?
Ayrıca diğer arkadaşlara da soruyorum: Saatlerinizi nereden, hangi fiyatlara aldınız?

Scudo
@oulouloul ı selamlar. 109 dolara aliekspres den aldım. Magaza temsilcisine gumruk nedeni ile 25 dolar olarak deklare etmeleri yonunde anlastım :) takipli kargo ile 3 haftada geldi

@Erdem Topal süper :) ben de az önce mesaj gönderdim, 15$ yazabilir misiniz diye. Evet derse ödemeyi yapacağım. Aslında bunlarla hiç uğraşıp beklemeden almak isterim ama İzmir’de satan bulamıyorum. 50 lira fazla vermeye bile razıyım. Saati bulmak biraz zor bu aralar

• Beğen
Tepkiler: Erdem Topal
@Selimgurkan Bir kere düğmeye basarak ekranı aktif hale getirin . Saat ekranında iken yukarıdan aşağıya çekin ve uçak modunun sağında parlaklık ayarı var. Sıfırda ise ekran hiç aydınlanmiyor. Gece beni ışık uyandırdığı için sıfıra alıyorum gündüz de 5 e çekiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Selimgurkan
@oulouloul

Merhaba, GearBest’ten sipariş ettim. Şu an 385 tl civarı yanında paslanmaz çelik kayış hediyeli - oldukça iyi fiyat. Gümrüğe “takılma” olmaz, sonuçta ithalatı için bir yasak yok, belki vergi çıkar. Onu öderim, GearBest sonrasında geri verebiliyormuş vergiyi diye duydum. Miktarına göre belki uğraşmaya değmeyebilir.

Bu arada, kargoya teslim edilmiş bile.

• Beğen
Tepkiler: oulouloul
@cem_filiz rica etsem linkini gönderir misiniz? O fiyata bulamadım gearbest’te

@waafy Cevabınız için teşekkür ederim. Ancak sorun bu değil, o ayarları gördüm. Benim sorunum saat ekranını yüzümüze belli bir açı ile çevirdiğimizde ekran kapalı iken otomatik aydınlanıyordu. O özellik şuan çalışmıyor. Hâlâ çözemedim.

@oulouloul Gearbest'in sitesi biraz labirent gibi. Farklı depolar, web'den girince farklı fiyatlar, mobilden girince farklı, vs

Bulmak çok uğraştırıcı olabiliyor.

Şu linkin işe yaraması lazım

(link)

Mobilden girince "yanında bu da hediye" diye siyah paslanmaz çelik kayışı da öneriyor. Normal web'den girince hediya kayış yok.

An itibariyle 99 adet kalmış, niyetliyseniz, tükenmeden alın :harika:

saat çok güzel duruyor valla incelemenizi de okudum para biriktirilip alınabilir :)

• Beğen
Tepkiler: cckaraduman
@cem_filiz verdim siparişi :) gümrük vergisi çıkarsa 35 tl çıkıyormuş. Umarım çıkmaz, çıkarsa da sorun yok. Tekrar teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için

• Beğen
Tepkiler: cem_filiz
Benim sipariş elime ulaştı. İlk defa aliexpress den pahalı bir saat aldım. Gümrük vergisi alırlar diyordum. Saat şuan güncelleme yapıyor kendini, şansıma türkçe dil sorununu da halletmişler. Bu yazıyı okuyunca da daha çok bilgi sahibi oldum.
199a8e7d789b89c5fc9e96743e8f8cb6.jpg

• Beğen
@cckaraduman
Dostum forumda sayenizde herkes bu saatten aldı :):) Demiştim iyi bir inceleme diye hadi bakalım devamını bekliyoruz kadans özelliği de gelsin almayani döverler ;-);-)

• Beğen
Arkadaşlar, bir sorum olacak sizlere. Telefonu değiştireceğim. Amazfit uygulamasını yeni telefona taşıyabiliyor muyum? Teşekkürler.

Bakalım, TR'ye geldi, vergi ve teslimat bakalım kaç gün sürecek..

@cckaraduman Bu aletin en iyi hale gelmesi için (belki v2'de vardır), training durumunu takip etmesi, kastım, VO2Max öngörüsü yapması, antreman sonrası dinlenme süresi tavsiyesi hesaplaması vs yapabilmesi. Bunlar kesin olmasa da, öngörü seviyesinde saatin içinde yapılabilir hesaplamalar diye düşünüyorum.

Önceki sayfalarda belirtildiyse, kusura bakmayın. Amazfit Pace modelinde sadece Amazfit Watch uygulaması ile eşleşmesinden mütevellit, MiFit'teki gibi detay bilgilere ulaşılamadığı konuşuldu diye hatırlıyorum.

iOS'taki mevcut MiFit uygulamasında Pace desteğini de gördüm, eşleştirme kısmında Pace, Bip, Stratos ve Stratos + (sanırım Pace 2 olarak geçen bu). Bu sayede yazılım açısından eksikliği biraz daha azalmış oluyor diye düşünüyorum.

1 haftadır akıllı saat bakıyorum.Aklımda huawei watch 2 vardı ama şarj konusundan dolayı tereddütteydim.Bu incelemeden sonra hemen bu saatten siparişi verdim. :)

• Beğen
@cem_filiz üstad benim saatim de gümrük aşamasında bekliyor, bir gelişme olursa buraya yazar mısınız, haberdar olalım. (Ben de yazacağım)

@oulouloul takip kısmında Türkiye'ye vardı, gümrük işlemleri tamamlandı görünüyor ama, gümrük vergisini yatırmak için kimse beni aramadı. Sanırım MNG ile dağıtırılıyormuş, ama yurtiçi takibi nasıl yapılır, emin değilim. Sömestr boyunca da evde olmayacağım, öncesine gelse diye baktım, ama yapacak bi şey yok. Umarım "evde bulamadık, geri gönderdik" demezler :krktm:

@cem_filiz Evet mifit ile de kullanılabiliyor saat. Şuan benim bir sıkıntım var saatle ilgili. Bir iphone kullanıcısıyım ve amazfit stratos (pace2) çıktıktan sora gelen telefon uygulaması güncellemesiyle sürekli sorun yaşıyorum. Birkaç kez uygulamaya güncelleme geldi ama hala orunum çözülmedi. Sorun ise kesinlikle senkronize edemiyorum saat ve telefonu. GPS datası senkronize olmadığı içinde Antrenmana çıktığımda bisikletle GPS uyarı veriyor ve can çekişiyor saat GPS datası bulacağım diye. Baya sinir bozucu olmaya başladı. Bu problem muhtemelen android cihazlarda yaşanmıyordur. Android ile kullanan varsa onaylarsa yada bilgi verirse sevinirim.

@cem_filiz Haberler çok iyi değil. Az önce Alljoy Logistic İstanbul gümrük departmanı ile görüştüm. Şuanda 25 aralık’ta Türkiye’ye girmiş ürünleri gönderiyorlarmış. “Sizinki ne zaman ülkeye ulaştı?” dedi, ben “16 Ocak” deyince o “Şuan 25 aralık ürünlerinin işlemlerini yapıyoruz, sizin tarihe gelmemiz için daha çok zaman var.” dedi. Bilseydim, Türkiye öncelikli kargo değil, china post veya Hollanda ekspres isterdim. Bu şekilde hem geç gelecek, hem de gümrük çıkacak..
Telefon numarası: 0212 296 45 69 isteyen arkadaşlar arayıp bilgi alabilir (Sadece Alljoy)

Geri