Scudo Sports

XiaoMi Yi Aksiyon Kamera Kutu Açılımı ve İlk Bakış

teşekkür ederim @Anonim instagramdan attım şuan mesaj ordan konuşabilirsek memnun olurum :)

Scudo
işte bunlar hep heyecan.

hergün kamera alamıyorum çinden :hhhhhh: olmasın mı artık heyecan :=)

@emirozturk bende siyahını almıştım, yaz başlangıcında gayet ideal :)
youtube kanalında bir kaç tane video var amatörce :)
sadece videolar ile uğraşmam gerek, çok zaman gerekiyor ve iyi bir bilgisayar :)
ne kullanıyorsun program ? @Anonim

@Volks yeni başladı bu merakım fiat sürmeden ferrariye geçmemem gerek :)

@emirozturk geziniyo ve yusufixx nick'li üyelerimiz bu işi olabildiğince profesyonel yapmakta. Sen genç bir arkadaşımızsın ve bu konuda çaba göstermeni şahsen takdir ediyorum. Ancak bahsettiğim bu kişileri biraz takip edip daha güzel işler çıkarabilirsin.

çok teşekkür ederim ilginiz için @Onur YCL :) daha çok yeniyim bu işte inşallah devamı gelir

anlaşma sağlandığına göre bütün xiaomi konuları tek konuda birleşşse iyi olacak

Ben sjcam sj4000 aldım , hersey mukemmel gorunuyor fakat dogrulama kodu problemli cikti . yani urun sahteymis . ayirt etmek imkansiz bnce . para iadesi aldim . aparatlarla beraber 20 dolara geldi kamera. Urunler zaten go proya benzetilmis birde taklitin cakmasini yapiyor adamlar . ben anlam veremedim bu işe .

@Anonim fırat abi bnde hayatimda ilk defa bi foruma uye olup konusuyorum ve yazilanlari okuyorum. Burada hepimiz ayni çatı altindayiz eyvallah . ama hepimiz aynı odaya sıkışmış gibiyiz . odaya giren herkesin ağzinda aynı laflar. Dolayısıyla eski uyelerede nefes alacak konusacak ortam kalmiyor resmen. Keşke foruma giris yapinca oda seçme gibi bir lüksümüz olsa :)

teşekkür ederim @Semih9 fazlası için dilersen abone olabilirsin :)

Tesekkurler.

@emirozturk Videoda ve mesajda en onemli sey eksik:
Ben de siparis edecek olsam hangi saticidan hangi urunleri siparis edecegim?
Link verebilir misiniz?

@emirozturk Tesekkurler.

Siparisten sonra gelmesi ne kadar surmustu? 39 gun diyor teslimat zamnina. Dogru mu bu?

Sipariş 103.83 USD. gümrük sıkıntısı yaşamadınız herhalde.

@akinomatata hayır hocam sıkıntı yaşanmadı gümrükte pürüzsüz şekilde ptt kargoyla elime ulaştı.

xiaomi gibi firmaların düşük fiyattan böyle kaliteli ürünler yapması çok iyi açıkcası gidip 1000TL bi gopro' ya vermek bana akıl karı gelmiyor, inceleme içinde elinize sağlık

@emirozturk

Geri