Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Xiaomi Yi Aksiyon Kamerası İnceleme

@serchester 😊 kameramı alsam diye baktım biraz ama. Fiyatlar çok yüksek. Varsın biraz titresin artık. Ama şimdide göğüs aparatı bulamadım bir türlü. Daha doğrusu göğüs askısını buldum ama cihazı aparata bağlayacak parça yok. Sizdeki bağlantı aparatının bir resmini paylaşabilir misiniz müsait olduğunuzda.

Scudo
@serchester 😊 kameramı alsam diye baktım biraz ama. Fiyatlar çok yüksek. Varsın biraz titresin artık. Ama şimdide göğüs aparatı bulamadım bir türlü. Daha doğrusu göğüs askısını buldum ama cihazı aparata bağlayacak parça yok. Sizdeki bağlantı aparatının bir resmini paylaşabilir misiniz müsait olduğunuzda.

Göğüs aparatı haricinde bu 3 parçaya sahip oldun mu tamamdır. Aşağıdaki linklerden sipariş vermiştim.

(link)
(link)
(link)

@serchester ilk parçaya gerek oluyor mu? 2. Ve 3. Parçalar olduktan sonra

@serchester ilk parçaya gerek oluyor mu? 2. Ve 3. Parçalar olduktan sonra

O parça normalde artık bütün aksiyon kameralarında altında sabit bir bütün olarak geliyor. Fakat eski kameralarda ve Xiaomi Yi'de de yok bildiğiniz gibi. O yüzden kameranın altındaki deliğe o ilk linktekini takacaksınız.

@serchester tamam. O sorun değil o zaman. Bende çerçeve var. Altı bağlantıya müsait oluyor o zaman. Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Seyda Ünlü
Geri