Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Xiaomi Yi Göğüs Aparatı Görüntü Sorunu.

EnesKlf07

Daimi Üye
Tepki
487
İsim
Enes Kalfa
Bisiklet
Scott
Merhabalar,

Bugün aldığım kameranın aparatları geldi. Ama bisiklette iken görüş açısı aşağıda kalıyor. Daha fazlada yükselmiyor kamera aşağı bakıyor. Ne denediysem olmadı yardımcı olur musunuz ?YDXJ0255.jpg YDXJ0256.jpg

• Beğen
Tepkiler: muhyt
Scudo
@EnesKlf07 sanıyorum bu durum için J hook denen bir aparat kullanılıyor. Forumda bir konuda okumuştum galiba.

kamerayı ters tak. ayarlardan da 180 derece çevirmeli bişe vardı

Sj4000 aldım birkaç ay önce. Onda da göğüs aparatı yoktu. Kaska taktığımda ise belli bi zaman sonra ağırlık yapıyor kafam ağrıyor.

Mantıklı mesajlar gelmeden o kadar uğraştım paintte, bare koyayım bunu :D

Kameranın arkasına üçgen biçimli kameranın açısını düzeltecek bir parça yapmak da çözüm olabilir belki :D

http://i68.tinypic.com/14vljkp.jpg

• Beğen
Tepkiler: Bugraacik
@ichinichi adam kadroyu boyamış bile helal olsun :D

O üçgen sey nasıl tutturulacak?

@Bugraacik Kameranın aparata takılı bir halini görürsem ona da bir kılıf uydururuz heralde :D

Umarım en kısa zamanda çözüm bulursunuz. Kamera kullanmanın mantığı nedir hocam? Merak ettiğim için soruyorum lütfen yanlış anlamayın

aparatin resmini gönderir misin ? tüm aksesuarlar tam mı bir görelim

Sağ alttaki aparat ile daha düzgün açı yakalayabilirsin

http://g01.a.alicdn.com/kf/HTB1dMNnJVXXXXcdXpXXq6xXFXXXE/ZJM-Adjustable-Action-Camera-Pectoral-Girdle-with-J-hook-Bracket-Screw-Smaller-for-SOOCOO-S70-Action.jpg

@ommemo

Sağ alttaki aparat titreşimden dolayı bir süre sonra yeterli sıkılığı sağlamadığından, kameranın öne yada arkaya yatmasına sebep oluyor.

En mantıklısı kamerayı ters takıp. Ayarlardan görüntüyü 180 derece tersine çevirmek.

Benim videolarımda da aynı sorun oluyordu ben de kaska taktım en iyi açı vizör açısı sanırım

Bende sj4000 kullanıyordum kamerayı ters takıp ayarlardan da 180 derece çevirirseniz hem gidon hemde yol gözüküyor.

J hook ile göğüs aparatına kamerayı ters bağlaman ve ayarlardan 'Video Rotate' seçeneğini aktif hale getirmen gerek. J hook burada işi kolaylaştırıcı oluyor.

Kamerayı ters tak diyenlere teşekkürler :D halletim sonunda Adsız.png

Bu arada bir şey daha soracağım çekimi su kabı ile yapıyorum bu görüntüde bulanıklık yaratırmı fazla ? normal olarak takılmıyor küçük bir aparat daha lazım vidalı yada çerçeve olmadığından su kabı ile çekmek zorunda kalacağım bir kaç hafta.

Selamlar, bende xiaomi yi kullanıyorum. Arkadaşların dediği gibi ters takıp montajda rotation ile düzenliyorum. Örnek ;

Geri