Scudo Sports

XLC markasını nasıl bilirsiniz?

Orta kalite. Ama giderek ülkemizde pahalı olmaya başladı.

Scudo
Orta kalite. Ama giderek ülkemizde pahalı olmaya başladı.
Ne yazık ki ülkemizde havadan başka her şey pahalı,ona da yakında bir vergi koyarlar mı diye düşünmüyor değilim.
Geçen gün Topeak'in yurt dışı fiyatlarına baktım da ,fiyatları birim bazında değerlendirince kahroldum(sövdüm).

• Üzgün
Tepkiler: Demir Atlı Adam
XLC'nin kilidini, sele kelepçesini, pedalını, zilini, elciğini, çakısını kullanıyorum ve hepsinden memnunum. Ürünleri inanılmaz kaliteli değil ama pişman da etmiyor. Fiyatlarına göre değerlendirildiğinde gayet iyiler.

Aslında jant aksesuarlarından vites parçalarına kadar çok geniş bir komponent yelpazesi var ancak ülkemizde hepsi bulunmuyor. Bildiğim kadarıyla Alman bir marka ve Tayvan'da üretim yapıyor. Birçok bisiklet ve aksesuar üreticisinin yaptığı gibi.

Carraro firması pek sever bu xlc'yi. Gidon, gidon boğazı elcik, park ayağı falan bu firmadan. Karbon, titanyum, plutonyum takıntısı olanlar aramasın :)

Şehir bisikletimde barendli elciklerini kullanıyorum çok memnunum. Bisikletin dişli pedalları ayakkabılarımı parçaladığı için düz zımpara kağıdı kaplı pedallarını da aldım. Onlardan da çok memnunum.

@Cambaz İkisi de aynı firmanın ürünleri hocam bu yüzden olmalı.

Xlc fren balataları nasıl xlc mi bracko mu önerirsiniz

Dosyalar

• 1CDB23A0-F45D-4210-9B40-4481D2EB7663.png
    1CDB23A0-F45D-4210-9B40-4481D2EB7663.png
    59,2 KB · Okunma: 40
  • B06F50E6-946F-47AF-A766-779CD345DE38.png
    B06F50E6-946F-47AF-A766-779CD345DE38.png
    98,2 KB · Okunma: 39
XLC marka zincir yağını tavsiye etmem.

Uygun fiyatlı olanını tercih ediniz. Her iki marka da sektörde belirli standartların üzerinde kalite sunar, performanslar benzerdir.
Valla yanlış anlamayın ne olur ama farklı sitelerdekide ve fiyatları aynı 150 TL 2 set kargo 2 şimdide ücretsiz hangisi daha iyi siz hangisini alırdınız

Valla yanlış anlamayın ne olur ama farklı sitelerdekide ve fiyatları aynı 150 TL 2 set kargo 2 şimdide ücretsiz hangisi daha iyi siz hangisini alırdınız
Anlayamadim biraz daha açıklayıcı yazabilir misiniz?
Ürün linki de gönderebilirsiniz.

Anlayamadim biraz daha açıklayıcı yazabilir misiniz?
Ürün linki de gönderebilirsiniz.
Yani şunu demek istiyorum 2 farklı Balata var biri xlc biri bracko 2sinin de fiyatı tıpa tıp kargo dahil aynı zaten fotolarını attım siz olsanız hangi markayı tercih edersiniz onu sormuştum ama tam ifade edemedim kusura bakmayın yeniyim forumda özür dilerim🙏

Yani şunu demek istiyorum 2 farklı Balata var biri xlc biri bracko 2sinin de fiyatı tıpa tıp kargo dahil aynı zaten fotolarını attım siz olsanız hangi markayı tercih edersiniz onu sormuştum ama tam ifade edemedim kusura bakmayın yeniyim forumda özür dilerim🙏
Estağfurullah. Her ikisi de organik, fiyatlar da ayni diyorsunuz yaklaşık 75 TL gibi fiyatları var baktığım kadarıyla. Tayvan üretimi Brakco tercih edin madem bu sefer, zaten XLC'de Tayvan'da urettiriyor madem ilk ureticiden alın.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Ali Eren
XLC güzel bir markadır, tavsiye ederim.

Ben xlc'nin (elcikleri disinda) kotu bir urununu gormedim. Hepsi fiyat performans urunudur.
En sevdigim urunu de xlc everyday woman sele. Ne alaka diyeceksiniz, cok rahat ediyorum ben bu seleyle, ne bir agri, ne bir uyusma, on numara urun, fiyati 170 tl civarinda ve yaklasik 300 gram.

Estağfurullah. Her ikisi de organik, fiyatlar da ayni diyorsunuz yaklaşık 75 TL gibi fiyatları var baktığım kadarıyla. Tayvan üretimi Brakco tercih edin madem bu sefer, zaten XLC'de Tayvan'da urettiriyor madem ilk ureticiden alın.
Çok teşekkürler yardım için ben biraz kararsız bir insanım yardımcı oldunuz

• Beğen
Tepkiler: amasseia
Ben xlc'nin (elcikleri disinda) kotu bir urununu gormedim. Hepsi fiyat performans urunudur.
En sevdigim urunu de xlc everyday woman sele. Ne alaka diyeceksiniz, cok rahat ediyorum ben bu seleyle, ne bir agri, ne bir uyusma, on numara urun, fiyati 170 tl civarinda ve yaklasik 300 gram.
Binaenaleyh, seleleri kadın-erkek diye sınıflandırmamak gerekir, anatomik yapıya kadın selesi daha uygunsa, daha rahat ediliyorsa alıp kullanılabilir hiç bir mahsur olmas kanaatindeyim.
Hatta kadın seleleri bazen daha uygun fiyata oluyor, değerlendirmek gerek.

Magura HS11 fren seti için XLC'nin fren papuçlarını kullanıyorum. Magura'nın kendi papuçlarının neredeyse yarı fiyatına satılıyordu. Ömür ve kalite açısından orijinalinden herhangi bir farkını görmedim. Fren balataları için de aynı şey geçerlidir muhtemelen.

xlc marka ayaklı pompayı 10 senedir kullanıyorum. çok kaliteli. Yüksek basınç anahtarı ve Yüksek hacim anahtarı ile çok rahat kullanımı var.

bugün öğrendim xlc Balata Çin üretimiymiş bu yüzden tartışmasız bracko daha iyi oluyor sanırım dimi

Geri