Demir Atlı Adam
Sunroofa değil gökyüzüne inananlar
- Tepki
- 3.157
- Başlangıç
- 2015—16
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Ne yazık ki ülkemizde havadan başka her şey pahalı,ona da yakında bir vergi koyarlar mı diye düşünmüyor değilim.Orta kalite. Ama giderek ülkemizde pahalı olmaya başladı.
Uygun fiyatlı olanını tercih ediniz. Her iki marka da sektörde belirli standartların üzerinde kalite sunar, performanslar benzerdir.Xlc fren balataları nasıl xlc mi bracko mu önerirsiniz
Valla yanlış anlamayın ne olur ama farklı sitelerdekide ve fiyatları aynı 150 TL 2 set kargo 2 şimdide ücretsiz hangisi daha iyi siz hangisini alırdınızUygun fiyatlı olanını tercih ediniz. Her iki marka da sektörde belirli standartların üzerinde kalite sunar, performanslar benzerdir.
Anlayamadim biraz daha açıklayıcı yazabilir misiniz?Valla yanlış anlamayın ne olur ama farklı sitelerdekide ve fiyatları aynı 150 TL 2 set kargo 2 şimdide ücretsiz hangisi daha iyi siz hangisini alırdınız
Yani şunu demek istiyorum 2 farklı Balata var biri xlc biri bracko 2sinin de fiyatı tıpa tıp kargo dahil aynı zaten fotolarını attım siz olsanız hangi markayı tercih edersiniz onu sormuştum ama tam ifade edemedim kusura bakmayın yeniyim forumda özür dilerim🙏Anlayamadim biraz daha açıklayıcı yazabilir misiniz?
Ürün linki de gönderebilirsiniz.
Estağfurullah. Her ikisi de organik, fiyatlar da ayni diyorsunuz yaklaşık 75 TL gibi fiyatları var baktığım kadarıyla. Tayvan üretimi Brakco tercih edin madem bu sefer, zaten XLC'de Tayvan'da urettiriyor madem ilk ureticiden alın.Yani şunu demek istiyorum 2 farklı Balata var biri xlc biri bracko 2sinin de fiyatı tıpa tıp kargo dahil aynı zaten fotolarını attım siz olsanız hangi markayı tercih edersiniz onu sormuştum ama tam ifade edemedim kusura bakmayın yeniyim forumda özür dilerim🙏
Çok teşekkürler yardım için ben biraz kararsız bir insanım yardımcı oldunuzEstağfurullah. Her ikisi de organik, fiyatlar da ayni diyorsunuz yaklaşık 75 TL gibi fiyatları var baktığım kadarıyla. Tayvan üretimi Brakco tercih edin madem bu sefer, zaten XLC'de Tayvan'da urettiriyor madem ilk ureticiden alın.
Binaenaleyh, seleleri kadın-erkek diye sınıflandırmamak gerekir, anatomik yapıya kadın selesi daha uygunsa, daha rahat ediliyorsa alıp kullanılabilir hiç bir mahsur olmas kanaatindeyim.Ben xlc'nin (elcikleri disinda) kotu bir urununu gormedim. Hepsi fiyat performans urunudur.
En sevdigim urunu de xlc everyday woman sele. Ne alaka diyeceksiniz, cok rahat ediyorum ben bu seleyle, ne bir agri, ne bir uyusma, on numara urun, fiyati 170 tl civarinda ve yaklasik 300 gram.
bugün öğrendim xlc Balata Çin üretimiymiş bu yüzden tartışmasız bracko daha iyi oluyor sanırım dimiEstağfurullah. Her ikisi de organik, fiyatlar da ayni diyorsunuz yaklaşık 75 TL gibi fiyatları var baktığım kadarıyla. Tayvan üretimi Brakco tercih edin madem bu sefer, zaten XLC'de Tayvan'da urettiriyor madem ilk ureticiden alın.