Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

xt mi x9 mu

turkstyle

Aktif Üye
Tepki
7
merhaba arkadaşlar son modelleri karşılaştırılacak olursa xt shadow ve sram x9 arasında sağlamlık ve çalışmak kalitesi olarak bir karşılaştırma yapabilirmiyiz

Scudo
Bu sorunun cevabı daha bulunamadı :) Kişiden kişiye değişen bir soru.Forumda birazcık araştırma yaparsan bu konunun daha önce defalarca tartışılmış olduğunu görürsün.

dostum bence bunu kafana takma hangisini deneyim etmek istiyorsan onu al ben şu an xt shodow kullanıyorum gayet memnunum x-9 da kullandım ondanda çok memnun kaldım ikisini kıyaslama gereği duymuyorum bazı arkadaşlar sramı üstün gürür bazıları shimanoyu tabik ikisi arasında ufak farklılıklar olcaktır yoksa birini ismi shimano diğeri sram olmazdı ben shimano-sram konusuna böyle bakıyorum:) eskiden bu konu hakkında açılmış konularada bakarsan bolca bunun hakkında görüş bulabilirsin

• Beğen
Tepkiler: felis911
daha önce açılanlarda daha çok sram shimano kavgası hakimdi ve eski modellerdi shadow çıktıktan sonra shimano öne geçti diyenler var

shadow kullanamdım performansı nasıldır bilemem.ama normal xt,xtr ve daha düşük modellerini kullandım.uzun bir süredir sram kullanıyordum.bana sram daha performanslı geldi.gerek zincir toplayışı,gerekse vites geçişleri xt yada xtrye göre daha rahattı.ve çok daha hızlı ve seriydi.kendi tecrubem ve görüşümdür.tabi xtr kenara atamayız son derece kaliteli dir.ama xt yerine sramın x-9 ve x-0 ını ben tavsiye ederim...

sram biraz daha kemikli sanırım. ama xt de onu aratmaz aynı sınıfta takılıyorlar...

Sağlamlık ve çalışma kalitesi olarak kıyaslamamızı istemişsin, ruble konusunda XT ile arasında çok ciddi fark var. Sağlamlık olarak yani şöyle diyeyim, bu kadar çabuk eriyip giden bir ruble olamaz. Bu seviye bir rublenin daha uzun süre kullanılabilmesi gerek. PG-990'ı kastediyorum tabii, çok çabuk bitiyor. XTR'ın dengi denilse de XT ile kıyaslamak daha doğru olsa gerek. Uzun ömürlü değil, hele ki fiyatına göre kıyaslarsan çok kötü. XT ile PG-990 arasında (Erdoğanlar Bisiklet'e göre) 25 TL fark var. Bu da çok saçma bence...

Geri