Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

XT Ruble - XTR Ruble

Kaan Aslan

Aktif Üye
Tepki
56
Arkadaşlar,

Fiyat farkı evet ciddi farklı ancak bu iki ruble arasında kullanımda ne gibi farklar olabilir?

XTR Ruble genelde hangi üst seviye bisikletlerde var? Ya da üst düzey bisikletlerde XT mi yoksa XTR mı kullanılıyor?

Scudo
Çok teşekkürler.

Giant XTC 1 model bisiklet alıyorum. Onun vites sistemlerini ve vites kollarını komple XTR yapıyorum. Ruble'de soru işareti vardı biraz pahalı diye ama onu da XTR yapmaya karar verdim.

Baştan sıfırken değiştireceğim için daha ucuza gelecek. İleride bunları daha pahalıya almak zorunda kalırım yoksa.

Tekrar teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
www.mtbr.com'dan bir alıntı..

durability of the Ti sprockets is poor. There was visible wear after less than 1000km.

Definitely for racing only. For everyday use rather get the XT which has steel sprockets throughout.
- Kesinlikle sadece yarış için. Günlük kullanım için çelik dişleri olan XT modelini tercih edin.. -

Benim yorumumda aynı yönde, tamam hafif olabilir,adı XTR olabilir ancak kesinlikle XT'nin fiyat/performans oranına ulaşamaz.. Ayrıca eminimki XT daha dayanıklıdır...

Ayrıca mtbr forumlarında da şöyle çok güzel bir yorum var
"If you want longest lasting, XT if you want lightest XTR"

Birde şöyle bir durum var XTR Ruble 160 € XT Ruble 60 € yani 2.5 XT Ruble ile bir XTR ruble alabiliyorsunuz :D Bu durumda zaten fiyatına göre XT Ruble 2.5 kat daha uzun ömürlü denebilir :D

Tamam dostum bu konuda seni dinleyip xt alacagim. O farka da xt ayna kol alacagim. Tesekkurler :)

@Kaan Aslan

Hah işte sonunda benim demek istediğimi anlamışsınız :) Bir parçaya o kadar para vermektense bisikletin 2-3 parçasını birer kademe bile olsa yükseltmek aldınığız keyfi daha fazla artıracaktır..

• Beğen
Tepkiler: Kaan Aslan
@Kaan Aslan

Xtr rubble gereksiz, ilk 3 yapragi titanyum ve cok cabuk eriyor. Berkay zaten yeterli bilgiyi vermis, eger yaris kosmayacaksaniz xtr malzeme kullanmaniza gerek yok, farki kesinlikle anlamazsiniz. Bu parcalar yerine xt aynakol ve daha iyi bir jant seti almanizda yarar var.

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
Geri