Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

xtr karbon bacak (shimano shadow rd sgs)

mustynk

Üye
Tepki
7
bsisikeltin vites sistemini 24 den 27ye cakarmak istiyorum bu amaçda xtr arka aktarıcı ile veites kolunu aldım sorun ileride hidrolik ferne gecerim diye sadece vites kolunu aldım şimdi gecici olarak fren sistemini nasıl halledebilirim xtr fern kollarınımı alim yoksa fren kollarına masraf yapma .... gerisi sizden şimdiden tşk.

Scudo
Yazdıklarından anladığım kadarıyla elinde XTR v-fren olabilirde olmayabilirde... Hidroliğe geçme ihtimalin varsa şu anda idare edeceğine inandığın bir ucuz yollu bir v fren kolu alabilirsin mesela.Çünkü az kullanacağın XTR fren kollarına o kadar para verip zarar etmeni istemeyiz.

Arkadasın dediği gibi hidroliğe geçcekseniz şimdilik idareten bi'şey alın,hidorliğe geçtiğinizde Fren kollarını hidrolik alırsınız olur biter:)

xTr karbon bacagını çıkarmısı mükemmel oldu bence sram x.0 dan daha iyi hem fiyatı daha makul rekabet arttıkça daha kaliteli ürünler çıkacaktır.

Evet Gerçekten iyi oldu! XTR vites değiştiriyor Sram zinciri alıyor ayağa kalkıp tüm gücünle yüklensen bile rublenin üzerine yapıştırıyor.

XTR M972

http://www.pricepoint.com/images/styleImages/D_104%20SHI728.jpg

Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum bunu. Can alıcı noktalara geçmeden önce :D performansının çok iyi olduğunu söylemek istiyorum. Bunu XTR vites kolları ile kullanıyorum ve gerçekten sorunsuzlar. Şimdi asıl noktalara gelelim :D

Bendeki 185gr gelmekte, ağırlık olarak karbon bacaklı Sram X0 lardan çok az daha hafifler.

Resimde gördüğünüz üzere görüntü olarak XO lardan daha başarılılar bence.

Ve bu model Shadow. İşte bana göre X0 lara göre asıl avantajlı nokta budur. Dışardan gelecek olan fiziksel darbelere karşı daha korunaklı.

İmkanı olanlara öneririm. Vites kollarını frenlerden ayrı almanız çok iyi olmuş. Hidrolik veya V-fren farketmez bu sayede önünüzde bir sürü alternatif olacaktır. Mesela V ile devam etmeyi düşünürseniz KCNC nin fren seti çok hafif ve şık duruyor ama tedarik etmek biraz zor olabilir. Hidrolik frenlerde ise değişik alternatifler artık buraya gelmeye başladı. mesela Erdoğanlar çok yakında Magura'nın tüm modellerini getirmiş olacak.

• Beğen
Tepkiler: mustynk ve mevzun
Aynen öyle. Bencede xtr. X0 daha kaliteli ve özenle yapılmış gibi. Ama gereksiz ve performansda çok birşey fark edeceğini sanmıyorum. (karbonunu kullanmadım)

Size shadowun hikaye olduğunu söyleyebilirim. 6 aydır shadow kullanıyorum eski xt gibi heryere çarpmaya devam ediyor. Özellikle bisiklet kendisi devrildiğinde.

Bu arada fren sistemi yedek parça isteyen bir konudur. Yani sadece magura gelirse benim tercihim olmazdı. Çünkü bende de magura vardı. Hazır bisiklette gelmişti. Bisikleti getiren firma orjinal parçalarını satmıyordu. Öyle kablo falan değil. Rotoru hatta bir ara orjinal balatası bile yoktu. Bu durumda marta dahi olsa bir işe yaramaz. Umarım erdoğanlar bunu da düşünür.

Geri