Avcı hayvanlar olmadığı için, kovalama refleksleri olmayacağını sanıyorum, muhtemelen geçip giderlerdi. Yaban hayvanlarıyla karşılaşınca paniklememek önemli, o zaman iki tarafta birbirini anlamak için bi süre bakıyor, ve herhangi bi tehdit yoksa yoluna kaldığı yerden devam ediyorlar. Ama paniklediğimizde ne yapacağı belli olmayan tüysüz sıradışı bi yaratık gibi görülüyoruz belkide.
Bazıları abarttığını sanabilir, eğer sizden kaçmıyorlarsa dokunup sevebilirsiniz bile, ben itiyorum hatta gitsinler diye
Ne kadar saldırgan oldukları, ne kadar huzurlu yaşadıklarıyla ilgili olabilir, ama orası yine de tehlikeli bi bölge bence, henüz değillerse bile çok yakın bi zamanda insan ırkına düşman olacaklar, yollarını kaybedip göze görünür hale geldikçe, onlardan korkup avlamaya çalışan insanlar olacak
eğer bir domuz size saldırıyorsa, bilin ki sebebi siz değil, sizden önce insan ırkına kötü bi Ün kazandıran bölge halkı ya da avcılarla tanışmış olmalarıdır.
Bu arada ilginç bi şeye tanık olmuştum onu da sizle paylaşmak istiyorum, bi gece kazma sesi gibi bi sesle uykumdan uyandım, çok yüksek bi ses 2 Sn. Aralıklarla tekrar edip yankılanıyordu, civarda kimse olmadığı için gece gece kazma sesi çok tedirgin edici geldi, sesin peşine 1,5 km falan gittiğimi tahmin ediyorum, sonra kocaman bi erkek domuzun yüzünü bi kayaya sağlı sollu vurduğunu gördüm, çok şaşırmıştım ama birinin ceset gömmediğini görmek rahatlatmıştı beni, sonradan öğrendiğim kadarıyla spiral büyüyen dişleri, bi mesafeden sonra burun deliklerine baskı yaparak nefes almalarını zorlaştırıyormuş, o yüzden erkek domuzlar düzenli olarak fazla büyüyen dişleri kırmak zorundalarmış :S
P.S. "Geçenlerde gene bi kaplan gördüm, ben diyim 5 metre... " Tadında bi hikaye gibi olmuş okuyunca, ama öyle diil, valla bak