Scudo Sports

Yabancılarla sohbet siteleri

Berk_D

Daimi Üye
Tepki
129
Bisiklet
Geotech
Arkadaşlar İngilizce öğreniyorum. Tabi ki yüz yüze pratik yapmak daha mantıklı zaten yapmaya da çalışıyorum imkan oldukça ama yolda çevirip birisini de konuşmak garip oluyor haliyle. İnternet üzerinden de pratik yapabileceğim bildiğiniz, kullandığınız yabancıların olduğu sohbet siteleri var mı? Sürekli bahsi geçen bir konudur bu herkes söyler konuştuk ettik falan diye benimde bugün aklıma geldi Google'dan arattım bir şeyler çıktı karşıma ama gene de sorup bilgi almak istedim iyi kaliteli bir site var mı bu işi yapan bildiğiniz?

• Beğen
Tepkiler: Ozicu
Scudo
Bir ara bende aramıştım.

Şunu söylemeliyim ki işin zor. Genellikle sohbet siteleri kız tavlamak için kullanılıyor, diğerleri ise çat pat ingilizce konuşan tiplerle çok konuşmuyor zaten. Yani şansın varsa arkadaş edinebilirsin ama ben bir hayli zor olduğunu düşünüyorum.

Yinede bu tarz siteler bilen varsa bende öğrenmek isterim.

Justachat.com diye bir yer buldum. İki saattir cebelleşiyorum kimse cevap vermiyor. 2 kişi cevap verdi onlarda bizim Türkçe'de bazılarının yaptığı gibi sesli harfleri falan yutarak bir iki bir şey yazdı hiç bir şey anlayamadım :D

Bu tarz sitelerde dediğim gibi kaba tabirle karı-kız tavlama umudu ile geziniyorlar. Yani ben denemiştim zamanında ve bende bulamadım.

Zaten bulmuş olsan dahi dediğin gibi düzgün ingilizce yazan bulmak zor.

Ne diyeyim. kolay gelsin :D:D

Facebook'tan tesadüfen Filipin'li bir kız ekledim.Çok da güzel pratik yapıyorum.Şansını dene bulabilirsen ekle.

Eskiden yahoonun online satranç odalarına girerdim,satranç esnasında konuşmak isteyen çok olurduda ben konuşamazdım.Dil öğrenmek istesem ilk bakacağım yerlerden biri olurdu.

Merhaba. Eğer öğrenciysen ya da gündüzleri bol vaktin varsa üzerinde '' you can ask me '' yazan bir t-shirt ile Sultanahmet civarında takılabilirsin, bunu yurtdışında görmüştüm bence işe yarar, hem böylelikle turistleri '' du yu vanna canım benimle gotu dancing '' diyen tiplerden de korumuş olursun. :)

@Harun Salcı

Bütün İngiltere'yi ekledim dün akşam :D bakalım daha kabul eden yok

• Beğen
Tepkiler: tolga1976
Bir ara ben de almanca için aynı arayışta bulunmuştum ve bir sürü arkadaş edindim. İngilizce için bildiğim site pek yok ama her dil için şunu deneyebilirsiniz: (ayrıca ücretsiz online dersler de var)

Kod:
http://www.livemocha.com/

• Beğen
Tepkiler: nilufer eris
Chatroulette.com görüntülü ve sesli yada yazışarak sohbet edebileceğiniz bir site. tavsiye ederim.

ingilizce eğitim veren özellikle british council gibi yabancı kökenli kurslarda konuşma klüpleri olur. onları tavsiye ederim. ayrıca basit masit diye umursamadan ingilice kitap okumanız ve kulak aşinalığı için ingilizce şarkılar dinlemenizdir. benim pasapartum yok, yurtdışına çıkmadım ama dün irlandandan gelen bir ingiliz, bir haftadır karşılaştığım en iyi ingilizce konuşan kişisin dedi. nasıl derseniz işte formül yukarda verdiğim şekilde.

Benim Kuzen busuu.com diye bir sitede Almanca öğreniyordu...Site hoşuma gitmişti hemen linki aldım..Ordan arkadaşta edinebiliyorsun pratikte yapıyorsun testler filan var...

Geri