Scudo Sports

Yabancılarla sohbet siteleri

öyle sitelerden bir cacık olmuyor. Nerede hata yaptığını anlayamıyorsun.

Scudo
Ben ingilizceyi WOW (world of warcraft) adlı oyun sayesinde geliştirdim. Özellikle konuşma üzerinde çok fazla pratiğim yoktu ve hep çekinirdim. İlk başlarda oyunda da çok çekinirdim hep mikrofonum arızalı numaralarına yatardım ama bir gün mecbur kaldıktan sonra (hafif de alkolün etkisiyle :D ) oyun esnasında bir konuşmaya başladım ve özgüvenin kendine gelmesiyle birlikte artık çatır çatır konuşur oldum. Eğer bilgisayar oyunlarını seviyorsanız, ve ana dili ingilizce olan veletlerin ingilizcenizi aşağılamarına katlanabilecekseniz. Sanırım oyunlardan daha iyi ingilizce öğretebilecek başka birşey yoktur.

Hatta eski eşim hiç ingilizce bilmemesine rağmen 2 sene sonunda ingilizce konuşmaya başlamıştı (çat pat) oyunda.

Müstehçen siteler olmadığı sürece her site uygundur :D Sana tavsiyem faceden eklemen. En kestirme yol o .

Tam senin dediğin amaçla yapılmış bir site var languageexchange veya conversationexchange diye aratabilirsin.

Kolay gelsin.

Aman hocam Omegle falan bulaştırmayın valla sabahtan akşama kadar eli belinde adamları izlersiniz orda konuşmaya çalışan İNSAN bulmak zor :)

bende bı tavsıyede bulunıyım. bearshare yada ımesh ısımlı programları ındırıyorsunuz. her ıkı programında sohbet bolumlerı var ve dunyanın her yerınden ınsan var. ben genelde fılıpınlerı tercıh edıyorum. bı dunya ınsan var ve hepsıde sakır sakır ıngılızce konusuyorlar ;)

sharedtalk.com deneyin. Türkiye'den üye kabul etmediği için proxy vs. üzerinden üyelik almanız gerekiyor. Sonra normal giriş yapabilirsiniz.

@Berk Boran
Ben IMVU kullanıyorum.Hem görsel hem konuşabilirsin(görsel dediğim oyun gibi,3d):harika::harika:

Geri