Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yağlı boya ile jant boyamak

Gayet güzel olmuş dostum eline sağlık;)

• Beğen
Tepkiler: ottcci
Scudo
İyi hoşta, şunu anlamadım. Yağlı boyayı küçük bir kutu alsak 20 lira civarı bir para öderiz orta kaliteli sentetik bir boyadır bu . Bunu inceltmek için sentetik tinere ihtiyacımız var. az birşey alsak yine 10 tl veririz. Küçük bir de suluboya fırçası alsak 5 tl eder. toplamda Orta kalitede sentetik bir yağlı boyama takımını 35 tl ye temin ederiz. Bunun yerine 10 tl verip akrilik bir sprey boya alsak + 2,5 tl ye kağıt bant alsak, 50 kuruşuda günlük gazete alsak toplam maliyet 13 tl olur. Akrilik ve sprey boya hem daha ucuza gelir hem daha temiz olur. he bu arada yağlı boya daha fazla miktarda elimizde kalır. bir sprey boya aşağı yukarı 2metre kare alan boyayabilir. buda yeterli görünüyor.

@serdar k güzel yazmışsınız eğer fiyatlar doğruysa başkaları için faydalı olur ama bana maliyeti 0 çünkü evde ıvır zıvırın içinde buldum kim bilir ne zaman alındı :)

• Beğen
Tepkiler: serdar k
@Heisenberg

O halde kapitalizme karşı bu dik duruşunu takdir ediyorum.:) Eldekini değerlendirmek en akıllıca ve en ucuz yoldur, tartışmaya gerek yok. :harika:

• Beğen
Tepkiler: ottcci
@SerdarK o fiyatlar uçuk fiyatlar , bu fiyatlarla alisveris yapiyorsaniz birdaha ayni yerlerden alisveris yapmayin derim .guncel fiyatlari yazayim
250 ml beyaz polisan yagli boya 5 lira
Tiner yarim litre 7 lira (yagli boyaya tiner karistirmak zorunda degilsiniz ben karistirmadim , boyamasi daha kolay oluyor )
Sulu boya fircasi kirtasiyede 1 lira

Sadece yagli boya ve firca 6 lira. Bir kutu sprey boyaya gore en az 3-4 kat daha fazla alan boyar. Sprey boyadan daha saglikli. Sprey boya icin evden ayri izole bir alan gerekir. Yani yagli boya hem ucuz hem kolay hemde sprey boyaya gore cok daha direncli saglam bir boya . dezavantaji goruntu sprey boya kadar mukemmel degil .

Geri