Scudo Sports

Yağmurda Bisiklet Giyimi ve Başarısız Yağmurluklar!

Yamur yağarken olan rüzgarda önemli.
Lodos esiyorsa basıncı düşüreceği için mutlaka yağmur dikişlerden olsun girer. Aynen bacadan duman basıp milletin ölmesi gibi.
Poyraz esiyorsa paça ve kollar hariç bir yerden girmez.
Mesela kayak montları pahalıdır ve millet kayak için alır sonra okadar para verdik normal hayatta da giyelim der - derecelerde sıcacık tutan mont bir yağmurda ıslak battaniyeye döner çünkü kar kuru birşeydir.
Esas olan teknoloji yada test değil Esad olan naylon. Eğer branda gibi plastik naylon malzeme ile yapılmışsa su geçirmez hem terletmez hem su geçirmez yok terletmez olan hava alır hava alan et yada geç su geçirir.
Bisiklet için çok iyi yağmurlukların olmayışı bisiklet kıyafetlerinin mayoya yakın bir tarzda olmasından profesyoneller yağmurda ya çok hafif ve ince yada hiç yağmurluk kullanmaz. Çünkü üzerinde zaten çok su tutup ağırlaşacak bir şey kalmaz.

Scudo
@Murat B. Murat hocam haklı, yağmurda bile olsa bu montla bisiklete binerken oluşacak teri ve vücuda verecek zararı tahmin dahi edemiyorum. İnsan zatürre bile olur. Belki düşük tempoda, sakin kullanımlarda işe yarar, ama antrenmanda terden insanı bitirir.

%100 Garantili çozum işte bu yağmurlukta!

%100 Muşamba dış yüzey

%100 Yağmur geçirmeme

%100 Nefes almama

%100 Sauna etkisi (fena yağ yaktırır):D

Bu özelliklerin hepsi sadece 29.90tl :DMuşamba Yağmurluk_1.jpg

@Candan Biberci
Tam arayıp bulamadığım mont, resmi bile kanser yaptı. Satan bir yer var mı bunu?

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
Bağışıklığın güçlüyse bırak ıslan hocam. Zaten çoğu malzeme ıslanmaktan koruyamıyor. Islanınca daha zevkli emin ol :krnz:

• Beğen
Tepkiler: engin444
Set işçisi olduğum için işte de su geçirmez ürünler giymek durumundayım. Bütün sektör Gora-tex ürün giyer çünkü asla su geçirmez. Decathlonda kaliteli Gora-tex ürünler bulabilirsin. Fiyatları yüksektir ama 1 kere alıp senelerce kullanırsın.

her membranın kendine göre su geçirmezliği ve soluma kapasitesi var. fakat her ürünün kesimi kendi kullanım amacına daha iyi hizmet ediyor. özellikle bisiklet için tasarlanmış bir mont kullanmıyorum ama bisiklete binerken salewa nın powertex ve north face in hyvent teknolojili montlarını kullandım. ayakkabıda da gore-tex kullanıyorum. her üçünden de gayet memnunum. bazı dükkanlarda eski sezondan kalma ürünleri yüzde 50 indirimle verebiliyorlar. eğer bedeninize uygun bulabilirseniz çok uygun fiyatlara alabilirsiniz.

Geri