Scudo Sports

Yakacık

Scudo
@RSY Ersoy

yakacık soganlıkdan köy hizmetleri köprüsü üzerinden sahil yolu bostancı
aynı güzergahtan dönüş
bence en uygun ve trafiksiz güzergah:D

verimli bir tur oldu :)
reha biraz yardırdı bizde ayak uydurmaya çalıştık :D

pazar günkü köprü geçişi için yakacık civarından gidecek varsa bi program yapabiliriz..

Herkese merhaba... Bende Yakacık'tayım. Yarın gerçekleştirilecek olan boğaz sefasına katılmam biraz zor, fakat yüksek ihtimal Büyükada turunda olacağım. Bildiğim kadarıyla boğaz turu saat 9:45'te Taksim'den başlıyor. Fakat sizler için de uygun olursa Büyükada için gelebilecek arkadaşlarla bulşabiliriz.

Özel mesaj atamıyorum. Gün içersinde başlığı takip edeceğim gelebilen arkadaşlar buradan haber verirse sevinirim.

Bir de pazar günleri ve haftaiçi akşam için bir grup oluşturabilirsek çok güzel olabilir.
Görüşmek dileğiyle...

• Beğen
Tepkiler: Kadir Yılmaz
@Önder Aksungur

merhaba hoşgeldin
ben adaya gitmeyecegim
ama köpr geçişine katılmak istiyorum
hava msade ederse:rolleyes:
grup için buradan haberleşiriz
yakacıgın neresinden:rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: Önder Aksungur
Selam beyler
yarınki bogaz turuna gidecek varsa ben yarın sabah soganliktan Maltepe ye gidip oradan Kadikoye gideceğim

Hoşbulduk teşekkür ederim :)

Yakacık Lisesi'nin biraz aşağısında Spor caddesi tarafındayım ben. Pazar günleri bir arkaadaşımla beraber mutlaka biniyoruz bisiklete... Yarın olacak köprü işi için de sanırım erken çıkmak lazım yola. Kaçta çıkmayı düşünüyorsunuz. Bir ihtimal ben de gelebilirim?

Arkadaşlar selam önderle beraber sabah çıkmayı planlıyoruz. ancak sizden henüz cevap veren olmadı. telefonla ulaşmak isterseniz : 0533 500 4000
yakacık yakakent sitesi tarafındayım bende. Sanırım orada bir arkadaş daha var.

dostlar ben 7:00 de soğanlıktan çıkmayı planlıyorum, 7:45 te bostancıda arkadaşla bulusup ordan kadıköye gideceğiz 8:30 veya 8:45 vapuruyla beşiktaş ordanda yavaştan taksime yol almayı planlıyorum

Soğanlık'ın neresinden yola çıkacaksınız. Biz de oraya gelelim bir mahsuru yoksa. Oradan hepberaber geçebiliriz?

Geri