Scudo Sports

Yaklaşık 2 yıldır şehiriçinde neredeyse toplu taşıma kullanmıyorum

@chuck_schuldiner
Corelli çok sevdiğim bir yerli firmamız hocam, kadroları ülkemizde üretiliyor. :) benzin 6.50₺ desek 100 kilometreye 10 litre yakan benzinli bir araç kilometre başına 65 KURUŞ yakıyor. Ben günde zaten 50 kilometre gitsem 32.5 TL tasarruf ederim. Tabi aile olunca araba gerçekten zorunluluk ama pahalı hocam. Umarım istediklerinizi yaparsınız. :)

Scudo
@KitapSever

Hay ağzın bal yesin. Allah mı söyletti ne? Benim iki tane otomobilim var. Bir tanesi Benzinli Km başına şehir içi 10.4 LT uzun yolda 6.4 Lt yakıyor.
Diğer aracım Dizel Km başına Şehir içi 4.8-5.5 lt arası uzun yolda 3.5-4.5 lt yakıyor.

Doğal olarak benzinli model aracım garajda yatıyor sadece keyfi hafta sonu bir gün olmak üzere biniyorum.
Diğerini hergün işe gidip gelirken kullanıyorum :)

Güzel dileklerin için teşekkürler. Umarım istedikleri yaparım :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@chuck_schuldiner
Hocam haftada bir gün binmek için garajda benzinli araba yatırmak büyük cesaret, tabi zevk için Tofaş, civic vti vtec falan gazlamalık değilse. :D bisiklet iyidir bisiklet. :)

@chuck_schuldiner
Hocam haftada bir gün binmek için garajda benzinli araba yatırmak büyük cesaret, tabi zevk için Tofaş, civic vti vtec falan gazlamalık değilse. :D bisiklet iyidir bisiklet. :)

@KitapSever

Yok değil 1992 Opel Vectra 2.0i CD 115 hp araç. İlk sahibiyim. Baba yadigarı. Herşeyi geçtim benzin dayanmıyor canavara :D O yüzden yatsın 344.000 km'de. Hani bir laf vardır bilirsin belki "Dokunma Evlat Baba Yorgun" :D

@chuck_schuldiner
Yaradan düşmanımın başına vermesin 2.0 benzinli opel'leri hocam. :D

@KitapSever

Sözlerini biraz değiştirerek şu şarkıyı söyleyebilirim :

Ben bilmek, bilmek isterdim.
Nerden bilirdim.
Bilmeyen ağlarmış. :agla:

:huhuu:

Ustaya defalarca söyledim aşağı yukarı ne kadar tutar diye. Her seferinde hallederiz, sıkma canını çok bir şey tutmaz diye ye ocağıma incir ağacı dikti. Bende meyveleriyle başbaşa kaldım :(

O arac da bastimi gider ama ... hee neyse ikinci el salcano bakiyordum ben de . Saolun çay icin.. Eyw.

@chuck_schuldiner Keyif için 115 hp az değil mi hocam? Bence sendeki Vectra A kasayı sat, üstüne 3-5 bir şey koyup aynı kasanın GT olanını al bak nasıl coşturuyor? Veya EF kasa Honda CR-X al; 4-2-1 headers, 51'lik düz boru, içeriden kumandalı warex son susturucu, cold air intake, simota açık hava filtresi, 288 derece egzantrik milleri, 300 CC enjektörler, çift tırnaklı iridyum buji ve buji kabloları, büyütülmüş supaplar, 4 tekere coilover, kule gergisi ile seni uzaya götürür. F30(güncel) kasa 328 BMW aracı bile sollar geçersin.

@Knight Rider

Hiç yarış yapmadım ve yüksek hızları sevmem desem? Bunun dışında modifiyeli araçlardan ölesiye nefret ederim. Benim Opel bildiğin fabrikasyon duruyor. En ufak bir ekleme dahi yok. Jantlarına varana kadar Stock. Bmw ve Hondaya karşı ne yazık ki çok soğuğum. GT dersen 156'lık Dohc motor temiz bulmak neredeyse imkansız. Hiç yoksa içinde LPG takılı oluyor. O bile beni soğutmaya yetiyor. 136'lık ecotec motorların çoğu sorunlu. 115 HP benim için çok ideal. Madalyonun diğer yüzü ise bu araç baba yadigarı o yüzden satmam :) Aracım garajda duruyor, diğer aracımla zaten işlerimi çok rahat görüyorum. Hafta sonlarıda Opel'imle biraz dolaşıyorum, varsa grubumuzun etkinliği oraya katılıyorum. Sonra gerisin gerisi garajıma çekiyorum :)

Dedim ya keyif için biniyorum. Yarışmak, hava atmak, bir ton ses gürültüsüne neden olmak için değil. Bu anlattığın muhabbeti bana çok söylediler, cevabım şu oldu her zaman :

Sizler hava atarsınız, yarışırsınız, ben ise tadını çıkartırım :)

• Beğen
Tepkiler: Ozicu
Ben eskiden bindiğim dolmuşlar kaç para şuan bilmiyorum. Boşuna demiyorlar bisiklet özgürlük diye.

Geri