Yalova'yı bilen bisikletçi arkadaşlar Gizem Bisiklet'i tavsiye etmişlerdi. Kendilerinden çok memnun kalmıştım.
Hem baba-oğul yaşlı başlı işini bilen olgun kaliteli insanlar, hem yanlarında çalışan genç arkadaş çok becerikli ve temiz iş çıkarıyor.
Gizem bisiklet Engin abi iyidir ilgilenir ama bazen fiyatları anlamadığım şekilde farklı olabiliyor ama çok usta oldukları için olabilir. Merkez oyuncak da iyi kron bisan mosso falan satıyor yakında ordan ben de parça alıcam ikisi de güvenilir.Merhaba arkadaşlar.
Bende Altinovadan aranıza yeni katılıyorum.
Halihazırda bende kendime uygun bir şehir tur bisikleti araştırması içerisindeyim.
Yalova'da birkaç yerde bisiklet ve ekipmanları bulabileceğimi fordum. Gizem ve merkez bunlardan sanırım.
Sizlerin benim için başlangıç tur bisikleti önerilerinizi bekliyorum.
Kısa sure içerisinde de bizzat tanışmak ümidi ile saygılarımı sunuyorum.
Bugün dediğiniz gibi çok enteresan bir fiyatla karşılaştım.Gizem bisiklet Engin abi iyidir ilgilenir ama bazen fiyatları anlamadığım şekilde farklı olabiliyor ama çok usta oldukları için olabilir. Merkez oyuncak da iyi kron bisan mosso falan satıyor yakında ordan ben de parça alıcam ikisi de güvenilir.
Abi tx100 hoşuna gittiyse yeni zamlar gelmeden önce almanı öneririm çünkü yüzde 40 lık bir zam bekleniyor yeni gelen modelinde pek bir şey değişeceğini düşünmüyorum satıcıyla konuşursunuz numarası var bende isterseniz yardımcı olurum.Bugün dediğiniz gibi çok enteresan bir fiyatla karşılaştım.
Önce merkez bisiklete gittim. Fiyat aralığı 1600₺-2350₺ aralığındaydi. 2350₺ olan kron tx1000 modeli. Hoşuma da gitti.
Arkadaş çok da açıklayıcı ve yardımcı oldu. Hatta Şubat gibi çok daha yeni modelinin geleceğinden bahsetti. O zaman seçenek de çok olur dedi. Fiyatlarda ciddi bir artış beklemiyoruz dedi. Aklıma yattı. Oradan da hemen gizeme geçtim. Sağolsun oradaki arkadaş da çok yardımcı olmaya çalıştı ama 1500₺-2000₺ fiyat aralığında çok çok zor bir şekilde bisiklet bulabileceğimi söyledi. En yakın fiyat li model olarak da bana Bisan 8100 modelini önerdi başlangıç için.
Fakat elinde olmadığını, sipariş verirsem Mart ayında gelebileceğini söyledi. Elinde mevcut modeller de bana göre çok pahalıydı.
Sanırım bisiklet sahibi olmaknicin bira daha beklemem gerekiyor.
O zaman fazla bekletmeye gelmez bu hayırlı işleri.Abi tx100 hoşuna gittiyse yeni zamlar gelmeden önce almanı öneririm çünkü yüzde 40 lık bir zam bekleniyor yeni gelen modelinde pek bir şey değişeceğini düşünmüyorum satıcıyla konuşursunuz numarası var bende isterseniz yardımcı olurum.