Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yalvarıyorum sigarayı bırakın!

Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin.

yıllarca her yerde herkese söyledim dinletemedim . En son. Bari yanımda içmeyin. Alerjim var vs dedim içtirtmedim . Bırakmaya karar veren 1-2 arkadaş oldu yardımcı olmaya çalıştım ama sonuç 0 .
Bırakamıyorlar kolay kolay sigara içenler

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
Scudo
Başınız sağ olsun..Allah sabır versin.

• Beğen
@TeamO2.cc Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin babanızın mekanı cennet olsun, sizlere de sabırla dilerim.

• Beğen
Allah rahmet eylesin… Bende bırakmak istyorum fakat çaresiz bir şekilde bırakmıyorum. ;(

• Beğen
  • Beğen
09.03.2022 Sevgili babamı kaybetmenin verdiği acıyı yaşıyorum. Akciğer kanseri ile 3 yıl mücadele etti. Hep yanında idik ,hiç
yalnız bırakmadık ama o bizi bırakıp gitti. Lütfen sağlığınıza dikkat edin ,değerini bilin. Sevdiklerinizi erkenden bırakıp gitmeyin.
Allah tüm ölmüşlerimize rahmet eylesin. Sağlıcakla kalın. Saygılar...
Başınız sağ olsun..

• Beğen
@TeamO2.cc başınız sağolsun babanıza rahmet geride kalanlara ise sabırlar dilerim.

• Beğen
Allah hepinizden razı olsun. Sağ olun var olun arkadaşlar. Babalarınıza ,Annelerinize çok iyi bakın. Giden geri gelmiyor.

İlk önce "Başınız sağ olsun. Allah sabır versin." diyerek başlayayım.

Sigara içtim ve sigara içilen bir evde büyüdüm.

Rahmetli dedem akciğer kanserinden ölmedi ama son yıllarında gençliğinde içtiği sigaranın cezasını çok çekti. Ömründen 5-10 sene götürmüştür.

Babam da ameliyatlarla uğraşırken, sigaranın zararlarını anladı ve bıraktı. Babam da sigara içmeseydi belki daha sağlıklı olacaktı.

Ben ise 35 yaşımda sigaradan kurtuldum. 16 yaşımda başladığım sigara ile olan nefret dolu ilişkim 19 yıl sürdü ve en sonunda kurtuldum.

Sigara içiyorsanız bir şekilde kurtulmaya çalışın. Alen Carr'ın meşhur bir kitabı var, "sigarayı bırakmanın kolay yolu" diye. Şu an baskıda mı, bulunur mu bilmiyorum ama şiddetle tavsiye ediyorum.

Sağlıcakla kalın.

Ek: Abim hala içiyor ve yeğenim büyünce babası gibi sigara içeceğini söylüyor. Çocukların üzerindeki etkisi büyük.

@TeamO2.cc başınız sağolsun , Allah rahmet eylesin.

09.03.2022 Sevgili babamı kaybetmenin verdiği acıyı yaşıyorum. Akciğer kanseri ile 3 yıl mücadele etti. Hep yanında idik ,hiç
yalnız bırakmadık ama o bizi bırakıp gitti. Lütfen sağlığınıza dikkat edin ,değerini bilin. Sevdiklerinizi erkenden bırakıp gitmeyin.
Allah tüm ölmüşlerimize rahmet eylesin. Sağlıcakla kalın. Saygılar...
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin.

Allah hepinizden razı olsun.

Başınız sağ olsun, sabırlar diliyorum. :(

başınız sağ olsun, sabırlar dilerim.

Allah razı olsun sağolun.

başınız sağolsun

@TeamO2.cc Allah rahmet eylesin,başınız sağolsun

Başınız sağolsun, nurlar içinde yatsın. Bazen yol kenarında bisikletini park etmiş, dinlenirken sigara içen insanlar görüyorum ve çok üzülüyorum. Özellikle bir spor aktivitesi sırasında veya sonrasında sigara içmek daha da fazla zarar veriyor.

Geri