haruncoskun
Daimi Üye
- Tepki
- 940
- İsim
- Harun Coşkun
- Başlangıç
- 1993—94
- Bisiklet
- Lapierre
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Derby pattex gibi yapıştırıcılar tutmuyor maalesef,belli bir basınçtan sonra yama hava kaçırıyor,yani bende böyle oldu belkide ben becerememişimdir,yeterince bekleterek denemek lazım belki kullanıp iyi netice alan vardır.Arkadaşlar merhaba bende yeterince yama var ama yapıştırıcı yok doğrusu internetten sadece yapıştırıcı almak istemiyorum.Kırtasiyelerde satılan normal yapıştırıcı alsam tutar mı?
Arkadaşlar merhaba bende yeterince yama var ama yapıştırıcı yok doğrusu internetten sadece yapıştırıcı almak istemiyorum.Kırtasiyelerde satılan normal yapıştırıcı alsam tutar mı?
Decathlon da tek yapıştırıcı satılıyor ondan alabilirsinArkadaşlar merhaba bende yeterince yama var ama yapıştırıcı yok doğrusu internetten sadece yapıştırıcı almak istemiyorum.Kırtasiyelerde satılan normal yapıştırıcı alsam tutar mı?
Arkadaşlar merhaba bende yeterince yama var ama yapıştırıcı yok doğrusu internetten sadece yapıştırıcı almak istemiyorum.Kırtasiyelerde satılan normal yapıştırıcı alsam tutar mı?
Onlar hala satiliyormu ya? 1980li yillarin teknolojisi, kivilcimlar ata ata çatır çutur yapıştırıyordu valla.Merhaba sanırım pek tercih edilmiyor ama ben sıcak yama kullanıyorum. Bir adet maşa mandal gibi bir şey bir kibrit birde yama deliği bulduktan sonra 1 dk sürmüyor. Yok yapıştırıcı tuttu tutmadı yapışrıcının tarihi geçmiş kurumuş gibi sıkıntılarda olmuyor. Sıcaklığın lastiğede zarar verdiğini görmedim gerçi ben mtb diye geçen lastiklerde kullanıyordum. İnce lastiklerde nasıl bir sonuç alınır onu bilmiyorum
Yama setinin yanında gelen levyeler genellikle kalitesiz oluyor ve çabuk kırılıyor. Decathlon da satılan levyeler kalın eğer iç lastik değiştirmeye alışkın değilseniz zorlanabilrisiniz.merhabalar yeni konu açmak yerine bu konuyu hortlatayım dedim. zefal ve topeak marka lastik yama setleri arasında kaldım. birde kendinden yapışkanlı olan ile yapıştırıcısı ayrı olanlar arasında kaldım. bende zefal solüsyonlu yama seti aldım 2 tane de levye çıkıyor içinden.
acaba hata mı yaptım bu zefal solusyonlu yama setini almak ile .? 62 lira idi fiyatı 10 lira daha fazla verip solusyonsuz alabilirdim sağlamlık açısından şüphe duydum yani güvenemedim.
sizin fikriniz nedir ? hata mı yaptım acaba ? solusyonsuz kendinden yapışkanlı setler daha mı iyi ? 20" dahon katlanır bisiklet var 1 senedir bende hiç patlamadı lastik ama önlem olsun diye aldım . lastik 3-4 yaşında olduğu için riski de artmıştır yani.
merhabalar yeni konu açmak yerine bu konuyu hortlatayım dedim. zefal ve topeak marka lastik yama setleri arasında kaldım. birde kendinden yapışkanlı olan ile yapıştırıcısı ayrı olanlar arasında kaldım. bende zefal solüsyonlu yama seti aldım 2 tane de levye çıkıyor içinden.
acaba hata mı yaptım bu zefal solusyonlu yama setini almak ile .? 62 lira idi fiyatı 10 lira daha fazla verip solusyonsuz alabilirdim sağlamlık açısından şüphe duydum yani güvenemedim.
sizin fikriniz nedir ? hata mı yaptım acaba ? solusyonsuz kendinden yapışkanlı setler daha mı iyi ? 20" dahon katlanır bisiklet var 1 senedir bende hiç patlamadı lastik ama önlem olsun diye aldım . lastik 3-4 yaşında olduğu için riski de artmıştır yani.
Thumbs up en iyi yama bende kullanıyorum ama yuvarlak olan değilde dikdörtgen daha işlevli,yuvarlakta yan yana patlak varsa yapamıyorken dikdörtgen hepsini alıyor.Ben de daha önceden topeak marka solüsyonsuz yama kullandım başıma dert olmuştu resmen. Bir türlü verim alamamıştım, devamlı hava kaçırıyordu bir şekilde. Şu an bunu kullanıyorum gayet memnunum297759 dosyayı görüntüle
Olmaz o, yama setlerinde çıkan delikli, delikleri bir taraftan açılmış diğer tarafta kot yapmış halde olsan, rendeye benzer lastik zımparası olması lazım. Lastiği çizerek hem yüzeyi temizliyor hem çizikler tutuculuğu arttırdığı için yamaya kolaylık sağlıyor. Nalbur zımparası toz bırakır üzerinde doğru dürüst çizemediği gibi bir de yapışmak isteyen yamaya köstek olur.Zımpara önerisi olan var mı? Nalburdan aldığım kağıt zımpara yeterli gelmiyor nedense.