- Tepki
- 5
- İsim
- Yunus Emre
- Bisiklet
- Carraro
@DarthApex Milyoncudan 48'li yama setini 5 liraya aldım, yapıştırıcısı hızlı kuruyor ve sağlam tutuyor.Markası Thumps Up gibi birşey.Şöyle söyleyeyim yama yaptıktan sonra pompayla 60psi falan basmışım ardından 10 dk sonra da benzinlikte kompresörle 90psi bastım.150 km yaptım üstüne nazar değmesin inme falan yok.
Yalnız şöyle bir durum var, yama yaparken ben biraz fazla oyalanıyorum galiba vücut soğumaya geçiyor.Bu yüzden kendinden yapışkanlı yama mı alsam diyorum zamandan kazanmak için.Var mıdır yol bisikletinde kullanan bu yamalardan?Yüksek basınçta sıkıntı çıkarmayacak.
Decathlondan 15 tlye aldigim direkt yapistirilan yamalardan yolda kaldigim icin kullanmak zorunda kaldim 4 yama harcadim tutmadi her turlu şeyi denedik tutmuyor nedenide yamanın esnek yapıda olmaması. Yol bisiklet lastigi 700x25@DarthApex Milyoncudan 48'li yama setini 5 liraya aldım, yapıştırıcısı hızlı kuruyor ve sağlam tutuyor.Markası Thumps Up gibi birşey.Şöyle söyleyeyim yama yaptıktan sonra pompayla 60psi falan basmışım ardından 10 dk sonra da benzinlikte kompresörle 90psi bastım.150 km yaptım üstüne nazar değmesin inme falan yok.
Yalnız şöyle bir durum var, yama yaparken ben biraz fazla oyalanıyorum galiba vücut soğumaya geçiyor.Bu yüzden kendinden yapışkanlı yama mı alsam diyorum zamandan kazanmak için.Var mıdır yol bisikletinde kullanan bu yamalardan?Yüksek basınçta sıkıntı çıkarmayacak.