Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yanlı biliyorsam düzeltin lütfen...

@M.Kaptanbaşı

Anlattığınız olaylar tam kara mizah. Rahmetli Kemal SUNAL'ın bir filmi geldi aklıma. Karakolun önünden geçmeye korkuyordu kahraman, bir kez karakola uğradı ve olanlar oldu.

Bahsettiğiniz kavşak olayına benzer bir olay da akrabamın başına geldi. Akrabam hemen arabanın fotoğrafını çekip mahkemeye başvurdu ve haklı çıktı. Ben bu tür olayları hiç yaşamadım.Dilerim yaşamam - yaşamayız - da

Scudo
ülkemizde bisiklet ve bisikletliye karşı bu tür bir zihniyet olduğu için yıllardır bisiklet konusunda avrupanın hala çok çok gerisinde kalıyoruz bu yüzden ülkede bisiklet ve bisiklet sporu gelişmiyor.

@akifberkant
Dün benim de aklıma Rahmetli Kemal Sunal'ın aynı filmi geldi. Ama adını hatırlayamıyorum.
Maalesef bu ülkede "Pardon" gibi filmler, hayali senaryolarla değil, halen daha gerçeklerden uyarlanarak yapılıyor!!!

@ilkerturker

İlker her girişte yaklaşık 3 metreye 3 metre boyunda yeşil zeminli levhalar var

Bu resimde sağdan en baştaki

http://www.metafizikbilgiler.com/images/icresimler/otoisaret.jpg

Lütfen devlet yolu, çevre yolu ve otoban ayrımlarını şehirde iyice gözden geçir. Kötü birşeyle karşılaşmaman dileğiyle...

@İbrahim GÜRSOY

teşekkürler, fakat bisikletle ilgili tüm kanunlar bu kadar mı acaba?

@Aybars Öge Sürücü

teşekkür ederim :in:
dikkat ederim bundan sonra tabelalara ama dediğim gibi benim giriş yaptığım yerde görememiştim,ilk başlangıçta demekki..

@M.Kaptanbaşı
Çok doğru söz,ben de o sorunlarla çok sık karşılaştım : otomobilinden dışarı,bize doğru çöp atanlar,boş yere ağzını bozup,o sözle esasen kendi namusunu yerlere serenler,ve daha nicesi.,Yani bisiklet sporu,birilerinin işine gelmiyor tonlarca benzin parası ödemek daha hoş herkese göre,ama kendi şahsım adına konuşayım ki,bence tonlarca benzin parası vermek yerine (şehir içi ulaşımlarda) en iyi araç bisiklettir,başta eğlendirici,sosyalleştirici ve vücutu çalıştıran,kaslarımız için sağlıklı bir makine . :)

• Beğen
Tepkiler: ilkerturker
Geri