Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yapabildiğiniz en güzel hareket

Scudo
konu gereğinden baya uzaklaştı galiba,sadece resim ve video konmuyomuydu?neyse ukalalık yapmıyım

@burnout_54

yanılmıyosun burnout_54 evet arkadaşlar konunun üstüne lütfen yorum deilde yapabildiğiniz en güzel hareketleri koyunuz

• Beğen
Tepkiler: kalkmazdüşmez
ben anlamam hareketten ama izlemesi çok güzel insan özeniyor ama yetenek gerekior.konu resim veye videolar diye açılmış ama fazla bir resim veya vide bulamadım.iyi dorumlar

• Beğen
Ufak bi tane yaptm buyrun cok guzl bı hrket deıl ama ılerde torres le guzl vıdeo lar cekcez:)

(link) müzik fazla guzl deil ama:D:D
(link)

• Beğen
@trial_edy

Müzik iyi hoş güzel de, mesajda kural ihlali var... Forumda büyük harfle yazmanın yasak olduğunu hatırlatırım.

çok güzel videolar,güzel trialler,buraya koymadığın kısalara da baktım,hepsi çok güzel

@torres_9

BENDE ÖĞRNMEK İSTİYORM BANADA ÖĞRTRMSN:) :)
---------------------------------------------------------

Forumda büyük harf kullanımı yasaktır...Forum kurallarına dikkat edelim;) Alican

• Beğen
yaa ben bugüne dek hiçhareket üzerinde yoğunlaşmadım benim amacım hız yapmak yarış yapmak caddede arabalarla bile yarış yapıom ben sokak yarışçısıyım bu yüzden hiç hareket yapmadım ama hoşuma gitti burda yaptıklarınız ben yapamam bunnarı die düşünüom

Geri