Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yaprakların üstünden geçmek

DOKTORBEY

Forum Demirbaşı
Tepki
235
İsim
Samet
Bisiklet
Bianchi
Değerli bisiklet forum üyeleri sizlere soru soruyorum

yaprakların üstünden geçmekte bir mahsur varmıdır ?

• Beğen
Tepkiler: kingoffuh
Scudo
Yapraklar ıslak ve kümelenmiş haldeyse sabun gibi kayarak profil resminizdeki hanımefendi'ye benzer bir yüze sahip olabilirsiniz.

Mecbur değilseniz geçmeyin.

Zemin ve yapraklar ıslaksa ya da yapraklarla zemin arası çamurluysa tehlikeli olabilir.

Bazen yapraklarada takılabiliyo piskilet başıma gelmişti :D tecrübe konuşuyo

yaprakların altında diken parçaları olabiliyor üzülürsün sonra :)

• Beğen
Tepkiler: m.klcts
Ben de dün sahilde ortalama 30 km ile giderken 3 tane yaprak çıktı karşıma hemen yavaşladım, "acaba bisiklet foruma başlık mı açsam geçmeden önce nolur nolmaz"diye gecti kafamdan,sonra boşver dedim bi bu eksik sanki , geçtim yaprağın üzerinden, geçerken sanki bir tren yolundan geçer gibi bir tedirginlik yaşadım ,sanki yenidoğmuş bir bebeğin ilk adımları gibiydi,şimdi şoktayım, o başlık açılmış , çok yaşayın..

Ezilirken çıkardïkları ses bir başka oluyor.:-D

• Beğen
Tepkiler: hogutmen
@Bisnev99
Ezerken dikkat et altında pikachu olabilir

Özellikle dolmabahçede oldukca mevcut iri iri çınar yaprakları haşur huşur güzel ses çıkarıyorlar.
Lakin yinede temkinli olmkadan fayda var altlarında kırılmış cam parçalarıda olabilir yada arkadaşın belirttiği gibi bir dikende.
Ama eminseniz geçin yavaşca

• Beğen
Tepkiler: Yusuf'san
viraj alırken ya da fren yaparken ıslak yaprakla karşılaşmamakta fayda var.

Hiçbir şey olmaz.

bugun yarım mtre yaprak yığınından gectim cok guzel bir tedirginlikle geçiyon adranalin..

Bu aralar cok dıkkatlı olmak lazım yolda kırılmıs dallar olabılır ve kenardan lastıge dolanırsa o zaman one takla show ızler sagdakı soldakı mıllet.

@Cenk_

Yaprakların altından nasıl ama nasıl emin olurum? diye de konu açmayı teklif ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: Cenk_
İşte o profil fotoğrafınızda ki üzücü durum nedeniyle, full face kask..

Çekin bi sağlam mtb altınıza, yaprak falan düşünmeyin, ben yolda nerde bozuk yer var diye arıyorum bulunca dalıyorum, kum tepelerinin üstünden geçiyorum, özgürlük budur..

Dökülen yaprakların altında cam parçaları olabilir ve bu da tehlikeli olur. Zorunlu olmadıkça geçilmemesi daha iyi olacaktır.

Geri