Scudo Sports

Yardim eder mİsİnİz ???

Tepki
0
KOLAYA GELSİN PEDAL DOSTLARINA...
SALCANO NG 550 HD 27.5 JANT
(link)
SALCANO ASTRO HD 27,5 JANT
(link)
ARKADAŞLAR BU PEDAL BASMA OLAYINA YAŞIM 36 OLMASINA RAĞMEN YENİ BAŞLAYACAĞIM. SİZDEN İSTEDİĞİM BU İKİ BİSİKLETİ DEĞERLENDİRMENİZ ve BANA BİR ÖNERİDE BULUNMANIZ. DAHA ÖNCEDE BU BAŞLIKTA BİRKAÇ TANE BİSİKLET VERMEME RAĞMEN SANKİ BUNLAR TAM İSTEDİĞİM GİBİ GELİYOR. BİR DE ŞU SORUM VAR. 27,5" JANT İÇ TEKERLERİNİN ÇOK PAHALI OLDUĞUNU DUYDUM ve BAZI ARKADAŞLARIMIN BUNUNLA İLGİLİ "ABİ UZAK DUR" TARZINDA BİR TAKIM BEYANLARI OLDU...BU KONUDA SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ. YORUMLARINIZI BEKLEYECEĞİM...TEŞEKKÜR EDERİM...

Scudo
26'' ve 29'' mtb bisikletlerinin çeviklik ve agresif yapılarının birleştiği bisiklet modelidir. Her bayide lastik ve iç şambireli bulunmayabilir.Sedona Aslı bisiklette olması gerektiğini düşünüyorum. Bulunmayan Hint kumaşı da değildir. Marka iç lastikler zaten pahalı olur. 21-36 TL ye de iç lastik var.Bunun yanında ucuz 7,5-8-10 tl değişen iç lastiklerde var. 26'' iç şambirel lastiklerini her mahalle bisikletçilerin de bile bulabilirsiniz. Bisikleti alırken bayiden 27''.5 jant iç lastik fiyatlarını sorarsınız, şayet pahalıysa 26'' jantlı bisiklet alırsınız. Almayı düşünürseniz Salcano astro derim. 1 çift yedek iç lastikte takviye olarak bulundurmanızda iyi olur. Salcano için ng serisi değilde en azından astro serisine bakmanızı tavsiye ederim.
Lastiklerin kaliteli olması önemlidir. Devamlı lastik patlaması yaşanması bazı durumlarda tamir işinden anlasanız dahi insanın hiç yapacağı gelmiyor. Havanın çok soğuk ve kararması zor durumlar yaşatabiliyor.O yüzden kaliteli markalı patlamaya dirençli lastik seçimi iyi olur. Continental lastikleri oldukça iyi lastiktir. Deneyimlerimden dolayı en çok lastik seçiminin iyi yapılması gerektiğini düşünüyorum.

Kısaca, yeni başlayan bir kullanıcı için 27,5 ve 29'er bisiklet'ler hem parça tedariği, hem maddi açıdan, hemde kullanım açısından sorun yaratabilir. Bence 27,5 ve 29'er bisiklet kullanıcısı kendini bisiklet'te iyice pekiştirmiş ve bisiklet üzerinde oldukça rahat hareket edebilen kişiler olmalıdır. 26'er sizin için en doğru karar olacaktır.

Geri