Scudo Sports

Yardım gerekli :)

SerdarK.

Daimi Üye
Tepki
156
İsim
serdar
Başlangıç
1998—99
Bisiklet
Whistle
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Arkadaşlar facebookta grupda gördüğüm ilanı adamla konuşup anlaştık ama sahibinden get açmıyor.Sen parayı yolla ben sana kargolarım diyor.Bunun başka bir yolu yok mu?Dolandırılmak istemiyorum.

Scudo
Hangi ilan ki? birde sanal pazardan get açsın olmuyor mu?

@serdar k Ben öyle şeylerle uğraşamam dedi. :(

@serdarkoc
Güvenemiyor isen alma. paran sende kalsın derim o zaman.

• Beğen
Tepkiler: SerdarK.
Nakit almak senin için sorun değilse, ilan verilen ilde yaşayan bir arkadaşından yada akrabandan yardım iste. Eğer o da yoksa ve güvenemiyorsan hiç bulaşma.

• Beğen
Tepkiler: SerdarK.
Kesinlikle bisikleti görmeden kapına gelmeden 1 kuruş dahi yatırma satıcıya. Sonrasında pişman olma. Sanalpazardan ilan açsın ona zararı yok

Günahını almayayım da o anlaştığın kişinin, muhtemelen dolandırıcıdır... Madem satacak koysun sahibinden e..

Yaninda olan bisiklet bazen istedigin gibi cikmiyor..bence uzak durmalisin..elbet aynisini bulursun fiyat farki olsada bari suphen olmaz..su cocuk geldi aklima guvenemiyorumda diyip iste laf eden;):D

sabırla bekle derim dostum, elbet birtane çıkar şehrinde olan. uzaktan alış-veriş biraz zor olur hem ne çıkacağını da bilemezsin birde kazıklanma riski var tabi.

@Silmarillia

Bu get satış mevzusuna ben hiç güvenmiyorum. Şu anda satışta olan bi ilanım var get açsam 100 kere satmıştım ama açmadım. Hem alırken hem satarken dolandırılmak mümkün olan bir sistem.

Geri