Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yardim lutfen

@Rock
Hayır genelde arazide kullanmam fakat biraz bütçe sıkıntısı var.Birazda aptallık :)

Scudo
Şehir bisikletlerine bakabilirsin bence
Salcano yada kron
Eğer genelde arazide kullanmayacaksan 2.0 ve üzeri lastikli bir bisiklet hammallıktan başka birşey değil.
Hatta genelde şehirde ve düz yolda kullanacaksan amortisöre bile gerek yok bence
Bütçen ne kadar

@bekir06 Hidirolik Fren sanıldığı gibi bakımı zor olan bir sistem değil..Düzgün kullanıldıgında cok avantajını görürsünüz..V-Fen e göre rahattır..Hafif basma ile o rahatlıgı anlarsınız..Yagmurda Hidrolik V-FREN gibi degildir kendini muhafaza eder..Agır camurda vs yine avantajlıdır..Kendim yılda bir Hidrolik yağ doldurmaktayım..Arada bir 3-4 ay balata temizlersiniz güzel verim alırsınız..Tercihim Hidrolik sahsi görüsümdür.Kolay gelsin

• Beğen
Tepkiler: suat akman
Aslinda benim derdim o fren iyi bu fren iyi degil abi hidrolige verdigim parayla v fren daha iyisini alabildigim icin arada kaldim

HD ile hiç uğraşma her koşulda V frende iş görüyor hatta daha iyi olabılıyor. bir markanın aynı model HD ve V frenı var. keşke okadar para vermeseydım onuda V fren alsaydım dediğim çok oluyor.

Yani ne diyosunuz abi ng650 hd mi ng350 v mi?

Siz NG650 HD ile NG 350 V özelliklerini mukayese ettinizmi hiç? Salcano-nun sayfasında bunları karşılaştırınca 350-nin malzemeleri daha cazbedici geliyor.

Tek fren meselesi diğil.
650-de 21 vites Tourney kullanılıyor, 350-de Altus 27 vites.
650-de 28/11 ruble, 350-de 34/11.
650-de özel örüm jant seti dağ bisikleti için hiç güvenli gelmiyor.
Zoom 26 ile Suntour XCM maşalarının kaletisinin ne kadar farklı olduğunu bilmiyorum, ama 350-deki Suntour XCM maşasını kilitlemek mümkün.

Bu farkları görürken ben başka seçimim yoksa 350 V tercih ederdim.

@bekir06
Yasin genc. Mekanige yatkin degilsen ve bisikletten keyif almak istiyorsan oncelikle fren yerine donanimi iyi olan bisikleti sec derim. Alt seviyeler sorun cikarmaya daha yatkindir. Ancak her kalite malzemede hatali montaj veya yanlis kullanimla sorun cikabilir bunu unutma!
Ayrica sorun ciktiginda muhtemelen en yakin bisikletciye gideceksin ve harcligindan - ailenden isteyecegin parayla yaptiracaksin. Uygun fiyatli ve yaygin fren olmasi (V fren) bisikletcinin daha kolay cozmesini ve uygun maliyeti getirir.
HD sorununu kendin ugrasip beceremiyorsan heryerde cozemezsin. V frende eger akort sorunu olmazsa cok basin agrimaz! Akortuda hemen her bisikletci becerir ama hepsi hakkini vererek yapmaz maalesef...
HD kaliteli ise ve kendin hallediyorsan superdir! Yoksa V frenden sasma ;)
Elbette kisisel fikrim ve herkesin yorumu farkli. Dusun tasin karar ver ve keyifle pedalla :)

Cevap veren vermeyen herkese çok teşekkür ederim aldım artık :D Bianchi RCX130 :))

Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin

merhaba bende aynı durumdan muzdaribim salcano ng450 almayı dusunuyorum fıkırlerınızı alabılırmym?

Geri