M Mert Topcu Üye Kayıt 19 Temmuz 2009 Mesaj 3 Tepki 0 Şehir İstanbul 19 Temmuz 2009 #1 arkadaşlar buyuk vitesi yani 1 2 3 olanı bir türlü çekemiyorum 2 elimle bile lütfen yardım edin
G grknmustangt Aktif Üye Kayıt 21 Mayıs 2009 Mesaj 113 Tepki 27 Şehir Manisa 20 Temmuz 2009 #2 Çekemiyorum derken vites kolunumu çekemiyorsun, aynakolumu çeviremiyorsun açıklarsanız yardımcı olmaya çalışalım
Çekemiyorum derken vites kolunumu çekemiyorsun, aynakolumu çeviremiyorsun açıklarsanız yardımcı olmaya çalışalım
M Mert Topcu Üye Kayıt 19 Temmuz 2009 Mesaj 3 Tepki 0 Şehir İstanbul 20 Temmuz 2009 #3 Vİtes Kolunu Çekemİyorum
G grknmustangt Aktif Üye Kayıt 21 Mayıs 2009 Mesaj 113 Tepki 27 Şehir Manisa 20 Temmuz 2009 #4 vites kolundaki ve aktarıcıdaki ayarlarla oynamış olabilirmisin acaba cıvatalarla falan, yani durduk yerdemi oldu vites tel kabloları yerine tam oturmamış olabilir, vites teli çok fazla gergin olabilir aklıma başka bişey gelmio yada bozulmuştur.
vites kolundaki ve aktarıcıdaki ayarlarla oynamış olabilirmisin acaba cıvatalarla falan, yani durduk yerdemi oldu vites tel kabloları yerine tam oturmamış olabilir, vites teli çok fazla gergin olabilir aklıma başka bişey gelmio yada bozulmuştur.